mareclits
Esteemed Citizen of ZV
I bardzo dobrze ze jesteś heteroZadnej, jestem hetero![]()

I bardzo dobrze ze jesteś heteroZadnej, jestem hetero![]()
I pod kołdrą :dCiekawe, że w myśl tego hetero nie zmieniają pozycjiw blasku światła też nie robisz?
Słaba rycina. Dog lovers poczyniło film do nauki animal i jest on tragicznyNim zr
bi niech to wystarczy.
View attachment 611035
A teraz pytanie (Dla Odważnych) jaką już próbowaliście pozycje w realu, a jaką chcielibyście spróbować z tych tu.
Miałem okazje popróbować tych; A3,A6,B1,B6,C3 z.A chciałbym teraz całą resztę
.
To daj lepszą cwańiaro.Słaba rycina. Dog lovers poczyniło film do nauki animal i jest on tragiczny
Wiesz. Mnie bardziej interesuje kobieta i pies xdTo daj lepszą cwańiaro.![]()
Ja nic takiego nie pisze...Ta rycina przedstawia parę psów (i
) w różnych pozycjach, proszę mi wytłumaczyć dlaczego wydaje sie wam ze tyczy sie ona tylko mężczyzn i ich suk ?. To ze ja napisałem ze miałem swoja sukę w takich pozycjach jak np; A3 nie oznacza ze tyczy się ona tylko facetów równie dobrze w tej pozycji może być obsługiwana kobieta przez pieska w ''pozycji na pieska'',o ile wiem używanie wyobraźni nie jest zakazane a myślenie nie boli.
![]()
Dobrze psze pani już nie będziemy.Nie żryjcie się. Niedługo będzie nowy album intymny z pieskiem i kobietą. Jak się okazuje, tych póz jest całkiem sporo, w tym takich z użyciem mebli jako wsparcia![]()
A jakie to będą te meble ?Nie żryjcie się. Niedługo będzie nowy album intymny z pieskiem i kobietą. Jak się okazuje, tych póz jest całkiem sporo, w tym takich z użyciem mebli jako wsparcia![]()
Stołek znam, jak już mam okazje, to muszę się wspomagać, be bez cytując klasyka „za wysokie progi”Przeważnie stołki, fotele, wersalka. Ale znajdzie się także łóżko, pralka oraz.. psi kojec haha![]()
Same szkice też są ciekaw, ale moze lepiej, jedne i drugieOgólnie jak patrzę na te szkice, rysunki i pozycje to trochę go fantazja poniosła. Poryty łeb haha. Nie dość że narysował mnie (tak mi się wydaje bo dziewczyna podobna, jak będą włosy na czarno pomalowane to na bank ja), to jeszcze w takich pozach że się ginekologom nie śniły!
Aż mnie korci wrzucić coś bez kolorów jeszcze..
Powinnaś sie cieszyć ze jesteś jego muzą i natchnieniem ,gorzej by było jak by sobie poszukał innej.Ogólnie jak patrzę na te szkice, rysunki i pozycje to trochę go fantazja poniosła. Poryty łeb haha. Nie dość że narysował mnie (tak mi się wydaje bo dziewczyna podobna, jak będą włosy na czarno pomalowane to na bank ja), to jeszcze w takich pozach że się ginekologom nie śniły!
Aż mnie korci wrzucić coś bez kolorów jeszcze..
Uważaj, są narzedzia do wyszukiwania grafik, ale tą kradnę i obiecuję że nie będę dochodził, kto to zrobił.Niom dla mnie fajnie że się tak złożyło. Grafik fantasta się trafił hahaChoć nie powinnam mówić - dla mnie, bo to po białostocku! Tak na podlasiu podobno ludzie gadają np powiedz dla mamy, poproś dla dziadka i tak dalej. Śmiałyśmy się z tego w gimnazjum!
View attachment 611988
Dobrej nocy kochani![]()
Nie w tym rzecz, tylko żeby Cię nie poniosło i czegoś oficjalnego nie wrzuciłaOk, jak ktoś ma robić jakiś tracking to może już więcej nic wrzucać nie będę... to zbyt ryzykowne i nie ma się co narażać.