Opierając się na szczątkowych informacjach, bardziej bym ciebie widział jako NimueNieee.. staram się nie uzewnętrzniać ze swoimi kręciołkami aczkolwiek gdybym się wybierała na jakiś konwent cosplayowy to zdecydowanie w przebraniu... elfki![]()
nimue to ta wiedzma z filmu łowca czarownic.Opierając się na szczątkowych informacjach, bardziej bym ciebie widział jako Nimue![]()
To czarodziejka z Pani Jeziora, a potocznie z Wiedźminanimue to ta wiedzma z filmu łowca czarownic.
Nie, raczej nie.Bo może trzeba przeczytać![]()
Raczej, to ona dała Exkalibur ArturowiNie pamiętam jej z Kajko i Kokosza, ale występowała też jako pani z jeziora w legendzie arturiańskiej
Świat Wiedzmina jest jednym z ciekawszych, na równi u mnie, z ZiemiomorzemA wiesz, nie pomyślałam żeby się za nią przebrać, w sumie to by mi nawet pasowało
View attachment 610282
Nimue to jedna z wielu ciekawych postaci.l w uniwersum Wiedźmina. Ale jako Pani Jeziora to występowała jeszcze chyba w komiksie Kajko i Kokosz o ile się nie mylę..
A co do Wiedźmina to jejku.. czego tam zresztą nie ma: porońce, południce, nekkery, leszy, succubusy, wampiry - no coś wspaniałego! Ogólnie lubię słowiańską mitologię, mój bf ma album do Wiedźmima i znalazłam tam sporo ciekawych informacji.
W Kajku i Kokoszu była Olesza i ona z tego co pamiętam była Panią z Jeziora, a może mi się coś pomyliło i mam tzw efekt Mandeli..Nie pamiętam jej z Kajko i Kokosza, ale występowała też jako pani z jeziora w legendzie arturiańskiej
Któregoś dnia przeglądnie się komiksy K&K i się dowiemy.
Wiedźmin jest ciekawy, bo korzysta z bajek, baśni i mitologii słowiańskiej, więc jest to inny świat niż ten znany z zachodu, choć podobny.
Dziady i mitologia słowiańska tak; halloween itp niech zostanie za wielką wodąTo ja o dziadach. Kto przebiera się za guślarza![]()
Tutaj ja nie mam pojęcia, o czym mowa, z komiksami nigdy nie było mi po drodze.To było w komiksie Rozprawa z Dajmiechem, scenki jak Jaga, Łamignat, Kajko i Kokosz popłynęli na wyspę do Oleszy szukać sposobu na pozbycie się z grodu uzurpatora Dajmiecha. Tam był przypał z eliksirem czystego sumienia, ogólnie kocham K&K za poczucie humoru![]()
Na pieska z pieskiem, na pieska i na misjonarza z pieskiem jest fajnieHmm "na pieska" a "z pieskiem" to jednak spora różnica. Ale nazwa zobowiązuje. W sumie teraz mniejszości seksualne epatują publicznie bez zażenowania to kto wie, może "te" zachowania kiedyś staną się w miarę akceptowalne haha ?
Meg
A coś innego z pieskiem? Czy może inne opcje z pieskiem już nie istnieją?Na pieska z pieskiem, na pieska i na misjonarza z pieskiem jest fajnie![]()
Są. Ale kwestia wygodyA coś innego z pieskiem? Czy może inne opcje z pieskiem już nie istnieją?
A czy dzik lubi żołędzie?A tak jeszcze co do psiej kamasutry to chyba zapytam mojego bojfrenda to może zrobi jakiś szkicowany albumik intymny z wszystkimi możliwymi pozycjami haha.
Chcecie forumową wersję w wydaniu polskim z małymi opisami?
A czy amerykańska policja bije innych niż czarni? Oczywiście że takA tak jeszcze co do psiej kamasutry to chyba zapytam mojego bojfrenda to może zrobi jakiś szkicowany albumik intymny z wszystkimi możliwymi pozycjami haha.
Chcecie forumową wersję w wydaniu polskim z małymi opisami?
Zadnej, jestem heteroNim zr
bi niech to wystarczy.
View attachment 611035
A teraz pytanie (Dla Odważnych) jaką już próbowaliście w realu, a jaką chcielibyście spróbować z tych tu.
Ja miałem kiedyś okazje popróbować tych; A3,A6,B1,B6,C3. A chciałbym teraz całą resztę.