Poza inbą z Popkiem to ostatnio w kontekście zoo nic się nie działo ostatnio. W USA od czasu do czasu kogoś złapią i aresztują za uprawianko z domowym zwierzakiem. Nawet kilka dziewczyn przyłapali po tym jak wrzucały swoje seksy do internetu.
Ilość materiałów z tego kraju może to sugerowaćSwego czasu w Hiszpanii chyba zalegalizowano stosunki ze zwierzętami?
Swego czasu w Hiszpanii chyba zalegalizowano stosunki ze zwierzętami?
Może uda się żeby w Polsce coś nie zmieniło, za jakiś 100 lat...
Brak czasu sprawia, że bardziej dowiaduje się ukradkiem o różnych sferach czy medalach, aniżeli przez to, ze sam na oglądam. Ale ogólnie z informacji jakie do mnie docierają, to mam wrażenie ze te grzyska jak żadne inne są mega kontrowersyjne. Co chwilę słychać jakieś głosy o aferach, dyskwalifikacjach, a o samej ceremonii już nie wspominając.Oglądacie Igrzyska ludzie? Co o nich sądzicie? Co myślicie o ceremonii otwarcia?
???Depenalizacja będzie prędzej czy później. Myślę że szybciej w stosunku do kobiet niż do mężczyzn którzy … no właśnie spuszczam na to zasłonę milczenia bo dla mnie to ładowanie samca przez faceta powinno być karane
Nie ma sensu panie kolego
ładowanie samca przez faceta powinno być karane
I zaraz będzie od groma urażonych chcących zwyzywać bo prawda boliZgadzam się. Żaden pies (samiec) nie zgodzi się na penetrację przez człowieka bo nie jest to zgodne z psią naturą, zatem powinno to być traktowane jako wykorzystywanie i znęcanie się nad zwierzęciem a w rezultacie powinno być ciężko karane.
I nie, nie triggerujcie się wy co myślicie inaczej, że nie można w ten sposób psom krzywdę robić. Bo piesek sam się wystawia do zbolcowania. To bzdura i sami o tym wiecie. Pytajniki, znaki zdziwienia, oburzenia, smutne emotki też nic nie dadzą. Takie jest moje zdanie i w sumie większości ludzi. Wystarczy popytać i się rozeznać. Nie ma przyzwolenia na takie poczynania wobec psów bo to niezgodne z ich naturą i świadczy tylko o sadyźmie i egoizmie sprawcy, któremu zależy tylko na własnych doznaniach i przyjemności. Bo pies przyjemności z tego nie ma żadnej.
Może i powinno byc ale nawet wtedy to ludzie i tak to będą robić niestety, bo jaj mówi przysłowie ''zakazany owoc smakuje najlepiej''.Tylko że ja mam to w poważaniu że mogą być urażeni. M/M powinno być zakazane, piętnowane i karane. Bo to zwykły sadyzm i egoizm sprawcy. Jak już kontakty seksualne to przynajmniej z płcią przeciwną. Zawsze tak uważałam i zdania nie zmienię. ?
No i co z tego taka jest prawda. Mi to szkoda takich zwierząt po prostu.I zaraz będzie od groma urażonych chcących zwyzywać bo prawda boli
View attachment 590285
Dane z 2015 roku ale mogło się to zmienić przez ostatnie kilkanaście lat.
Zgadzam się. Żaden pies (samiec) nie zgodzi się na penetrację przez człowieka bo nie jest to zgodne z psią naturą, zatem powinno to być traktowane jako wykorzystywanie i znęcanie się nad zwierzęciem a w rezultacie powinno być ciężko karane.
I nie, nie triggerujcie się wy co myślicie inaczej, że nie można w ten sposób psom krzywdę robić. Bo piesek sam się wystawia do zbolcowania. To bzdura i sami o tym wiecie. Pytajniki, znaki zdziwienia, oburzenia, smutne emotki też nic nie dadzą. Takie jest moje zdanie i w sumie większości ludzi. Wystarczy popytać i się rozeznać. Nie ma przyzwolenia na takie poczynania wobec psów bo to niezgodne z ich naturą i świadczy tylko o sadyźmie i egoizmie sprawcy, któremu zależy tylko na własnych doznaniach i przyjemności. Bo pies przyjemności z tego nie ma żadnej.
Tylko że ja mam to w poważaniu że mogą być urażeni. M/M powinno być zakazane, piętnowane i karane. Bo to zwykły sadyzm i egoizm sprawcy. Jak już kontakty seksualne to przynajmniej z płcią przeciwną. Zawsze tak uważałam i zdania nie zmienię. ?