nasienie
Tourist
Prędzej z czata, bo tutejszy czat to jakaś pokrętna magia.Jedni milczą inni poznają w realu osoby z forum
Prędzej z czata, bo tutejszy czat to jakaś pokrętna magia.Jedni milczą inni poznają w realu osoby z forum
Cunt Wars ale polecam to grać na PC bo zdobywając skrzynie otwierają się wszystkie po swoim czasie, na androidzie musisz otwierać osobno co mnie irytuje, pisałam na grupie czy to normalne stwierdzili że tak i każdego to irytuje. Przepraszam dopiero dziś mam jakieś powiadomienia...Spoko, co to za gierka, jaki tytuł? Wygląd jak konsolowe Balatro dla dorosłych?
Meg
Kolega również sprawdza znany czat?Prędzej z czata, bo tutejszy czat na głównej pokrętnej magię.
Innego nie znamKolega również sprawdza znany czat?
A z chęcią bym zrobiła na pieska z pieskiem!Hmm "na pieska" a "z pieskiem" to jednak spora różnica. Ale nazwa zobowiązuje. W sumie teraz mniejszości seksualne epatują publicznie bez zażenowania to kto wie, może "te" zachowania kiedyś staną się w miarę akceptowalne haha ?
Meg
Cześć! Jak tam nastroje przed zbliżającym się weekendem?
Gładko czyli już po goleniu? ???Spokojnie. Czas leci wolno, gładko i przyjemnie~
A ja powiem inaczej, na pieska z konikiem może...?A z chęcią bym zrobiła na pieska z pieskiem!
Gładko czyli już po goleniu? ???
Zabawka zastępcza ?
Mały ale wariat ?Zadziwiająco "pompuje"
Grywacie czasem w coś? Planszówki, pc, konsole?
No to rozwiń wątek . W co grasz? Jakie gry?Owszem. Cały czas w sumie. Główne hobby ?
No to rozwiń wątek . W co grasz? Jakie gry?
Coś topik ucichł
Zdziwił byś sięZ calym szacunkiem....ale mam wrazenie ze wiekszosc osob raczej nie wchodzi tu po to zeby rozmawiac o grach albo pieknych grafikach....
Z calym szacunkiem....ale mam wrazenie ze wiekszosc osob raczej nie wchodzi tu po to zeby rozmawiac o grach albo pieknych grafikach....
Jedna osoba mnie na knura namawia ale dowiedzieć się coś o tym to dramat tu...