Nie piszę nigdzie nic takiego? Odklejka niezła. Pedofilia mnie obrzydza. Nie podnieca mnie pedofilia a brzydzi. Zacznijmy od tego że zreportowałam pedofilke za co ona dostała bana, o co kilka osób się do mnie spłakało. Czy jesteś dziewicą to mi wisi. I fajne oraz bardzo miłe pomówienia delikatnie mówiąc. Nie wiesz widać czym jest pedofilia. Pedofilia to pociąg do dzieci w wieku poniżej 12/15 lat. Hebefilia to pociąg do osób w wieku 15/18. A przypomnę ci ze w Polsce wiek zgody to 15 lat. W Japonii 12 dotychczas. Nie wiem czy te instytucje to efekt mojej niechęci do spotkania z waszą koleżanką. Lub twoja bo nie wiem czy to ty czy twój chłopak piszesz. Ale radzę się doinformowac. Bo w kwestii prawa mam widać większą biegłość od was. A w historie ludzi zawsze podchodzę z przymrużeniem oka i dużym dystansem tutaj.Po prostu jest to dla nas obrzydliwe, zresztą pamiętajmy że o ile w przypadku kobiet sex z samcem nie ma charakteru przymusu to w przypadku facetów nie jest to tak niejednoznaczne. No i tak jest to forma upadku skoro zmuszasz.
Ciekawym typem to Ty jesteś. Gdzie w wiadomościach prywatnych sugerujesz że kręci Cię pedofilia. Bo taki ma wydźwięk to co piszesz. Jak dla nas to jesteś taką kobietą jak ze mnie dziewica.
No czas brać bo robi się zabawnieI to że jest dyskusja jakakolwiek to spoko, ale można by na to wydzielić oddzielny topik. Bo temat budzi kontrowersje i jest wart poruszenia. Tak czy siak czas wziąć popcorn bo coś zaczyna się dziać!
View attachment 513815
Meg
Tak. Ale są graniceNie ważne na co kto liczy, teoretycznie każdy ma szansę znaleźć to czego szuka
Last edited: