• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Filmy z Polski?

Był też inny z nią i tym pieskiem w łóżku. Pierwsza wersja była jak mówiła coś a teraz to są tylko z jękami. Ale ten piesek też w kilku różnych filmach był.

Ten jest też w dużo dłużej wersji :)

Last edited:
Czy ja wiem czy tak mało filmów o psach? Pierwszy z brzegu: O psie, który jeździł koleją. Bazuje na książce, która była popularna wiele lat temu.

1000037313.jpg

Masz jeszcze Botoks, znany film o medykach gdzie jest scenka dziewczyny z psem, lekarze próbują rozdzielić zakochaną parę, ojciec dziewczyny się wtrąca i pies odgryza mu.. palec.

1000037311.jpg

Jest jeszcze film Prostytutki z 1997go roku. Pod koniec jest scenka gdzie grupka rosjan zamawia sobie dziewczynę lekkich obyczajów i tam próbują ją zmusić do seksu "z sobaką!" ale ostatecznie ucieka ona z willi.

1000037312.jpg

Nie znalazłam nigdzie fotki z tego filmu więc dałam zamiennik.
Okazuje się że w Polsce było nakręconych kilka filmów o psiej tematyce 🤗

Czy ja wiem czy tak mało filmów o psach? Pierwszy z brzegu: O psie, który jeździł koleją. Bazuje na książce, która była popularna wiele lat temu.

View attachment 632745

Masz jeszcze Botoks, znany film o medykach gdzie jest scenka dziewczyny z psem, lekarze próbują rozdzielić zakochaną parę, ojciec dziewczyny się wtrąca i pies odgryza mu.. palec.

View attachment 632747

Jest jeszcze film Prostytutki z 1997go roku. Pod koniec jest scenka gdzie grupka rosjan zamawia sobie dziewczynę lekkich obyczajów i tam próbują ją zmusić do seksu "z sobaką!" ale ostatecznie ucieka ona z willi.

View attachment 632748

Pies, który jeździł koleją coś ten teges z konduktorką? Nie zarejestrowałem tego🤔

View attachment 632745

View attachment 632747

View attachment 632748

Chyba przez film Prostytutki po raz pierwszy spotkałem się z tematem. Na początku szok, ale zakazany owoc kusi najbardziej i później siedział w głowie. Szczegóły sceny pamietam jak przez mgłę do teraz.

Hmm to chyba już tak jest że coś się musi wydarzyć, coś musimy zobaczyć aby "ziarno" tej specyficznej fascynacji zostało zasiane. U każdego Zeta przebiega to troszkę inaczej, sprawa indywidualna. Sporo osób na ZV wspominało że wszystko zaczynało się np od obejrzenia jakiegoś filmu, czy zdjęcia. I już to wystarczyło aby wsiąknąć w temat 🤭

Tak spork osób trafia na filmy i potem iskrzy 🙃 Nue jest się tą samą osobą. Ostatnia byłem w San Fran i fajnie się przejść przez kolorową dzielnicę dzieci kwiatów. Od nich wszystko się zaczęło. Cała rewolucja. Może kiedyś się uda i zoo będzie również legalne- w jakimś stopniu.

Back