podporucznik
Tourist
Chyba Karolcia jednak też nie do końca umie w regulamin. A szkoda bo kobietek tu jak na lekarstwoNie? Nie grozi banem. Wystarczy umieć czytać regulamin
Chyba Karolcia jednak też nie do końca umie w regulamin. A szkoda bo kobietek tu jak na lekarstwoNie? Nie grozi banem. Wystarczy umieć czytać regulamin
Pies, który jeździł koleją coś ten teges z konduktorką? Nie zarejestrowałem tegoCzy ja wiem czy tak mało filmów o psach? Pierwszy z brzegu: O psie, który jeździł koleją. Bazuje na książce, która była popularna wiele lat temu.
View attachment 632745
Masz jeszcze Botoks, znany film o medykach gdzie jest scenka dziewczyny z psem, lekarze próbują rozdzielić zakochaną parę, ojciec dziewczyny się wtrąca i pies odgryza mu.. palec.
View attachment 632747
Jest jeszcze film Prostytutki z 1997go roku. Pod koniec jest scenka gdzie grupka rosjan zamawia sobie dziewczynę lekkich obyczajów i tam próbują ją zmusić do seksu "z sobaką!" ale ostatecznie ucieka ona z willi.
View attachment 632748
Nie znalazłam nigdzie fotki z tego filmu więc dałam zamiennik.
Okazuje się że w Polsce było nakręconych kilka filmów o psiej tematyce![]()
Chyba przez film Prostytutki po raz pierwszy spotkałem się z tematem. Na początku szok, ale zakazany owoc kusi najbardziej i później siedział w głowie. Szczegóły sceny pamietam jak przez mgłę do teraz.Czy ja wiem czy tak mało filmów o psach? Pierwszy z brzegu: O psie, który jeździł koleją. Bazuje na książce, która była popularna wiele lat temu.
View attachment 632745
Masz jeszcze Botoks, znany film o medykach gdzie jest scenka dziewczyny z psem, lekarze próbują rozdzielić zakochaną parę, ojciec dziewczyny się wtrąca i pies odgryza mu.. palec.
View attachment 632747
Jest jeszcze film Prostytutki z 1997go roku. Pod koniec jest scenka gdzie grupka rosjan zamawia sobie dziewczynę lekkich obyczajów i tam próbują ją zmusić do seksu "z sobaką!" ale ostatecznie ucieka ona z willi.
View attachment 632748
Nie znalazłam nigdzie fotki z tego filmu więc dałam zamiennik.
Okazuje się że w Polsce było nakręconych kilka filmów o psiej tematyce![]()
Coś w tym jest, nigdy bym siebie nie podejrzewał o zainteresowanie się podobnymi tematami, a tu proszę gdzie mnie przywiało.Hmm to chyba już tak jest że coś się musi wydarzyć, coś musimy zobaczyć aby "ziarno" tej specyficznej fascynacji zostało zasiane. U każdego Zeta przebiega to troszkę inaczej, sprawa indywidualna. Sporo osób na ZV wspominało że wszystko zaczynało się np od obejrzenia jakiegoś filmu, czy zdjęcia. I już to wystarczyło aby wsiąknąć w temat![]()
Zastanawia mnie jaka rasa ma najwiekszego penisa.
Nie wiem jak teraz, ale kilka lat temu zoofilia była legalna w Szwecji, Danii i Holandii. Niestety ostatnio skrajna prawica rośnie w siłe więc zmiany idą zdecydowanie w drugą stronę.Tak spork osób trafia na filmy i potem iskrzyNue jest się tą samą osobą. Ostatnia byłem w San Fran i fajnie się przejść przez kolorową dzielnicę dzieci kwiatów. Od nich wszystko się zaczęło. Cała rewolucja. Może kiedyś się uda i zoo będzie również legalne- w jakimś stopniu.
To właśnie motto prawicy brzmi "Wolność Tomku w swoim domku", to właśnie lewacy, socjaliści i zielone oszołomy doprowadziły do zakazu aktu zoofilii w państwach zachodu, ponieważ "seks bez zgody to gwałt, a zwierze nie może wyrazić zgody więc seks ze zwierzęciem to gwałt"... nie masz pojęcia o czym piszesz.Nie wiem jak teraz, ale kilka lat temu zoofilia była legalna w Szwecji, Danii i Holandii. Niestety ostatnio skrajna prawica rośnie w siłe więc zmiany idą zdecydowanie w drugą stronę.
Fantastyczny. Pozazdrościć małżonki...2:40min "ooo jak kapie"
Jeden z lepszych polskich filmów według mnie.
@Kate777 zobacz, spodoba Ci sie.
No na pewno nasi, super film, ładna dziewczyna
Tak nasi a dokładniej to moi
A swoją drogą może ktoś mi wyjaśni jak to jest z tym zakleszczaniem u kobiet.Na filmikach czesto widać jak się kleszczy a w rzeczywistości to już chyba ciężko żeby nie wypadł?
Dzięki za wyjaśnienie, teraz w miarę wiem jak to wygląda od kobiecej strony.Myslałem że jak już się szczepi to nie wypada ale wygląda na to że musiał by być dość duży jak np.Owczarek Kaukazki maja ogromny węzeł.Dzieki Pozdro.Dobrze że zapytałeś bo wielu facetów tu na forum myśli że kontakty damsko - psie przebiegają tak samo jak u psa sczepionego z suczką w rui. No nie do końca, bo to zależy chyba od rozmiaru pupila od jego zachowania również.
Osobiście mogę wypowiedzieć się tylko o owczarku niemieckim, więc dam kilka wzmianek o anatomii! Takie najprostsze rzeczy. Zatem ogólnie to tak, łatwo o "wyślizgnięcie się" i najlepiej sobie pieska przytrzymać. Nie zawsze trzeba to robić chwytając partnera za łapy, od czego są słynne mięśnie kegla haha
Jak się dobrze "ściśnie poślady" to zakleszczenie czy sczepienie (w sumie oznacza to samo) potrwa dłużej. Trzeba zrobić coś odwrotnego do parcia w ciąży, zamiast rozluźnić zwieracze - konieczne jest napięcie, ściśnięcie, skurczenie "brzoskwinki". Dlatego przydaje się jakiś trening np fitness aby wzmocnić mięśnie odpowiedniej sekcji czyli np mięśnie dna miednicy czyli inaczej kegla. Mają one wielki udział w pracy zwieraczy pochwy i odbytu. Mięśnie kegla można ćwiczyć na kilka sposobów np zwijanie i podwijanie miednicy oraz skurcze - rozkurcze mięśni w odstępach kilku sekund. Można to ćwiczyć w domu ale nie tylko.
Co do samego sczepienia z doggo to napisałabym tyle że naważniejsze jest nie szarpać i nie spieszyć się. To nie wyścigi albo pokazówka, psi partner też nie zawsze może być chętny, choć zwykle przychodzi to naturalnie po fazie wskoku i "humpingu". Pieski same z siebie mają tendencję zsuwania się będąc w samiczce, czy to psiej czy ludzkiejNie zawsze to jednak wyjdzie od razu więc warto uzbroić się w cierpliwość oraz komfortowe bezpieczne warunki zapewniające prywatność.
Jeśli miałabym coś polecić to jest kilka przykładów w topiku Butt to butt,
gdzie kilka innych dziewczyn pokazało na fotkach lub klipach video jak to zrobić bez większych problemów.
I to chyba tyle co mogłam napisać. Pozdrowionka i bye bye![]()
Również dołączam się do "zazdrościn" jeśli chodzi o partnerkę. Prosimy o więcej.
Zależy też czy są nauczone ,niektóre zwłaszcza młode próbują się odwracać tyłem a te już bardziej doświadczone są spokojniejsze i nie ciągną się.Tyle zauważyłem z własnych obserwacji.Jak pies się szarpie i próbuje wyciągnąć to nie ma siły, wypadnie i klopsik wtedy. Ale spokojne samczyki nie mają z tym problemu, stoją grzecznie jak Pani Natura przykazała![]()
Nie chciała byś mojego psa wytrenować? widać na filmach że średnio sobie radzi, po 3 tyg od kastracji chemicznej nadal sprawny...Jak pies się szarpie i próbuje wyciągnąć to nie ma siły, wypadnie i klopsik wtedy. Ale spokojne samczyki nie mają z tym problemu, stoją grzecznie jak Pani Natura przykazała![]()