• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Filmy z Polski?

ona była nieletnia z tego co wiem, 14 lat miała na filmie. dodam też, że nie mam tego filmu
Takie coś to podwójny kryminał, i dla twórcy filmu i dla posiadacza, ale do odważnych świat należy. Na przyszłość zabezpiecz tyłek dużą ilością wazeliny albo chociaż mydła ;P

FB_IMG_1717862154140.jpg

Wrzucajcie dalej pojebane filmiki gdzie męczone i krępowane są zwierzęta, gwałcone przez zboczeńców psy lub konie.. już tam panowie z drugiej strony obczajają i robią tracking.

Meg

Last edited:
Ma ktoś jakieś filmy?
Wrzucanie filmów o znanej tematyce (nie linki) to rozpowszechnianie, a to wiadomo czym grozi w Polsce, zaś samo nagrywanie i w ogóle te akty to też u nas przestępstwo, więc albo jesteś w kraju o bardziej liberalnych przepisach, albo kręcisz na siebie i innych bat.

Pytanie dotyczy czy ktoś ma filmy, a nie gdzie ich szukać :unsure:
Także mam jakieś filmy np. Valerian i miasto tysiąca planet

O wiek. Cytując regulamin: "dodawanie nagrań z psami nie będącymi w wieku rozrodczym jest zakazane." Jak się nie mylę są to szczeniaki owczarka
Przecież to nie jest żaden szczeniak tylko zwykły kundel a filmik jest mega.

Wezcie podrzućcie info na priv moze są jakieś grupy na Telegramie gdzie można zaczerpnąć nowości

cały BFI Blive to były polskie produkcje. Nie wszystkie aktorki były naszymi rodaczkami, ale w każdym filmie jednak się trafiały. No i głos z planu po polsku ;)

Z jakiegoś powodu powyżej wspominany film jest zakazany na ZV. Może warto zapytać admina lub moderatorów dlaczego jest niezgodny ze standardami forum?

Z jakiegoś powodu powyżej wspominany film jest zakazany na ZV. Może warto zapytać admina lub moderatorów dlaczego jest niezgodny ze standardami forum?
Który film? Ten niby psiak czy ten z papugą w tle? Czy jeszcze coś innego? Ten z papugą z tego co wiem to ma być "13latka", dlatego dziwne, że nie zdjęli z netu (to chyba jest zakazane wszędzie). Co do psiaka to ja chyba nie znam się.

Który film? Ten niby psiak czy ten z papugą w tle? Czy jeszcze coś innego? Ten z papugą z tego co wiem to ma być "13latka", dlatego dziwne, że nie zdjęli z netu (to chyba jest zakazane wszędzie). Co do psiaka to ja chyba nie znam się.
Nie jest zakazane wszędzie. Tajlandia. Hebefilia jest tam legalna. Animal też są kraje gdzie jest legalne. A ten z psem łamie regulamin który sorry ale długi nie jest...

Nie jest zakazane wszędzie. Tajlandia. Hebefilia jest tam legalna. Animal też są kraje gdzie jest legalne. A ten z psem łamie regulamin który sorry ale długi nie jest...
Sorry ale to nie chodzi o regulamin i jego długość, tylko czy można jednoznacznie określić w jakim wieku jest taki pies.
Animal tak, hebefilia nie tak do końca, w Tajlandii nawet prostytucja jest formalnie zakazana. Zaś dopuszczalny wiek to chyba powyżej 14 lub 15 lat. Inna sprawa jak to prawo jest tam i wielu innych "rajach" egzekwowane.

Last edited:
Jeżeli dla kogoś tak krótka lektora
Sorry ale to nie chodzi o regulamin i jego długość, tylko czy można jednoznacznie określić w jakim wieku jest taki pies.
Animal tak, hebefilia nie tak do końca, w Tajlandii nawet prostytucja jest formalnie zakazana. Zaś dopuszczalny wiek to chyba powyżej 14 lub 15 lat. Inna sprawa jak to prawo jest tam i wielu innych "rajach" egzekwowane.
Dopuszczalny wiek jest poniżej 15 tam. Określić można łatwo. Wielkość i rasa. Wpisz sobie jak wygląda szczeniak owczarka a jak dorosły pies.

U nich z wiekiem umaszczenie się zmienia

hej wszystkim, macie może jakiś kontakt z Dogwoman, produkuje jeszcze jakieś filmy z psami czy tylko została przy BDSM, może ktoś coś wie, pozdrawiam serdecznie ;)

Kiedyś na pewniej stronie oglądałem filmik z udziałem napalonego pieska i niemniej napalonej, młodej kobiety, gdzieś w tle był włączony telewizor. W telewizji akurat emitowany był polski serwis informacyjny. Ot, taki miły, ojczysty dodatek ... 😁

Back