I proszę, przepis podany na złotej tacyBedziecie mieli fajnego pieska to możemy sie omówić i chodzić na 'wspólne spacery". Tu są kobiety które praktycznie zajmuja sie tematem ale one szukają konkretu.
Nie no ciebie pies od tyłu on od przodu. Na to najczęściej licząPanowie to teraz na powaznie- a po cholere mamy się z Wami spotkać? To forum tematyczne. Bedziecie mieli fajnego pieska to możemy sie omówić i chodzić na 'wspólne spacery". A jak nie macie to po co? żebyście opowiedzieli o swojej rodzinie? Tu są kobiety które praktycznie zajmuja sie tematem ale one szukają konkretu a nie walikoni.
Nie piszę nigdzie nic takiego? Odklejka niezła. Pedofilia mnie obrzydza. Nie podnieca mnie pedofilia a brzydzi. Zacznijmy od tego że zreportowałam pedofilke za co ona dostała bana, o co kilka osób się do mnie spłakało. Czy jesteś dziewicą to mi wisi. I fajne oraz bardzo miłe pomówienia delikatnie mówiąc. Nie wiesz widać czym jest pedofilia. Pedofilia to pociąg do dzieci w wieku poniżej 12/15 lat. Hebefilia to pociąg do osób w wieku 15/18. A przypomnę ci ze w Polsce wiek zgody to 15 lat. W Japonii 12 dotychczas. Nie wiem czy te instytucje to efekt mojej niechęci do spotkania z waszą koleżanką. Lub twoja bo nie wiem czy to ty czy twój chłopak piszesz. Ale radzę się doinformowac. Bo w kwestii prawa mam widać większą biegłość od was. A w historie ludzi zawsze podchodzę z przymrużeniem oka i dużym dystansem tutaj.Po prostu jest to dla nas obrzydliwe, zresztą pamiętajmy że o ile w przypadku kobiet sex z samcem nie ma charakteru przymusu to w przypadku facetów nie jest to tak niejednoznaczne. No i tak jest to forma upadku skoro zmuszasz.
Ciekawym typem to Ty jesteś. Gdzie w wiadomościach prywatnych sugerujesz że kręci Cię pedofilia. Bo taki ma wydźwięk to co piszesz. Jak dla nas to jesteś taką kobietą jak ze mnie dziewica.
No czas brać bo robi się zabawnieI to że jest dyskusja jakakolwiek to spoko, ale można by na to wydzielić oddzielny topik. Bo temat budzi kontrowersje i jest wart poruszenia. Tak czy siak czas wziąć popcorn bo coś zaczyna się dziać!
View attachment 513815
Meg
Tak. Ale są graniceNie ważne na co kto liczy, teoretycznie każdy ma szansę znaleźć to czego szuka
Boli cię to mocno widaćbaju baju wszyscy na haju może ze 4 filmy były po polsku reszta to jakieś reposty uj wie czego konkretów w zasadzie 0 a wszyscy walą do piesków a sami się nie odzywają
Trochę fistingu i by wszedł.Kiedys przesłałem link, ale widze że nie działa to przesyłam filmik
View attachment 390021
FajnieWpadło mi coś dzisiaj fajnego Łapcie
View attachment 490817
Chyba nie wiesz o czym piszesz. Jak nie wszedł przed urośnieciem knota to później nie wejdzie.Trochę fistingu i by wszedł.
Kolega sugeruję się pewnie filmem na forum gdzie takie coś niby miało miejsce (produkcja Ukraina, Białoruś lub Rosja). Jak znajdę to podrzucęChyba nie wiesz o czym piszesz. Jak nie wszedł przed urośnieciem knota to później nie wejdzie.
Pewnie wszystko można ale z mojego doświadczenia przy dużym psie knot jest w rozmiarze, ktorego nie wepchniesz z wielu względów. Chyba, że masz cipkę wielkości wiadra ale to przyjmijmy, że mówimy o normlanej woelkosci.Kolega sugeruję się pewnie filmem na forum gdzie takie coś niby miało miejsce (produkcja Ukraina, Białoruś lub Rosja). Jak znajdę to podrzucę
Chyba, że masz cipkę wielkości wiadra ale to przyjmijmy, że mówimy o normlanej woelkosci.
Raczej oba. Kolekcja i działCo do samego tematu: pomijając już wspomniane wcześniej ryzyko stalkowania czy przez innych użytkowników, czy kogoś innego, gdyby polscy użytkownicy wrzucali swoje filmy, nie wrzucaliby ich czasem do sekcji z filmami, nie tutaj? Czy ma to być raczej tylko temat zbiorczy z linkami by skolekcjonować wszystko w jednym miejscu?
Może być z tego taki plus, że mainstream będzie trochę bardziej akceptujący dla zoo
No nie będzie ?. Pokazał tylko że nie warto głosować na partię polityczną którą chciał założyćMoże być z tego taki plus, że mainstream będzie trochę bardziej akceptujący dla zoo