Niestety pewnie tak to będzie...
O choroba, umiejętności pieska mega! Super filmik!
Widzę pewne podobieństwa w postrzeganiu relacji biseksualnych kobiet i mężczyzn. Większa akceptacja jest kobiet bi i ich wzajemnego seksu, niż w stosunku do mężczyzn mających seks ze sobą. Może to też kwestia pewnej estetyki - ciało kobiety vs. ciało mężczyzny.Już widziałam podobne podejście na tym forum ale w sekcjach angielskojęzycznych.
Dla sporej ilości facetów na tym forum seks kobiet ze zwierzętami jest podniecający i wogóle super ale jak już facet robi to ze zwierzęciem to jest to oblecha. Mi się wydaje że jest to związane z fetyszem ściśle ukierunkowanym na podniecaniem się kobietami.
Z tego co widzę to sporo facetów ma z tym problem jak ich przedstawiciel robi to zwierzętom. Kobiety patrząc na inne panie spółkujące z czworonogami są bardziej że tak powiem.. elastyczne i wyrozumiałe. Skąd to wiem? Bo sama tak myślę i znam to z rozmów z innymi kobietami, których tu nie brakuje ale często nie chcą się wdawać w rozmowy z natrętami.
Meg
od 2013 jest nielegalne nawet ogladanieW Niemczech zoofilia jest legalna pod warunkiem, że nie wiąże się ze znęcaniem się / przymuszaniem zwierzęcia. Co jest chyba najrozsądniejszym rozwiązaniem prawnym.
Dowód?od 2013 jest nielegalne nawet ogladanie
Dziękuję, to było potrzebne, bo roi się od bajek wokół tematu.Mój wywód opieram na obecnym prawie i interpretacji prokuratur regionalnych poprzednich dwóch ekip rządzących (oraz aktualnej). Jeżeli coś nie jest zakazane uznawane jest za dozwolone w świetle polskiego prawa
PL ustawa o ochronie zwierząt art 6 ust 2 pkt 16Mój wywód opieram na obecnym prawie i interpretacji prokuratur regionalnych poprzednich dwóch ekip rządzących (oraz aktualnej). Jeżeli coś nie jest zakazane uznawane jest za dozwolone w świetle polskiego prawa
Pod warunkiem świadomego zadania bólu lub cierpienia (art. 2, pierwsze zdanie).PL ustawa o ochronie zwierząt art 6 ust 2 pkt 16
Zabrania się znęcania nad zwierzętami, przez znęcanie nad zwierzętami rozumie się w szczególności
16) obcowanie płciowe ze zwierzęciem (zoofilia);
Kara od grzywny (ew. warunkowe umorzenie) do 3 lat lub w przypadku szczególnego okrucieństwa 3mies. do 5lat
ścigane z urzędu.
"zadawanie alboPod warunkiem świadomego zadania bólu lub cierpienia (art. 2, pierwsze zdanie).
"zadawanie albo
świadome dopuszczanie do zadawania bólu lub cierpień, a w szczególności:"
w szczególności wskazana jest zoofilia jako zadawanie cierpień (tak to interpretuje ustawa); zaś zadawanie lub świadome dopuszczanie do zadawania to wskazanie, że karalne jest sprawstwo lub współsprawstwo również w zamiarze ewentualnym nie tylko bezpośrednim;
Trudno, żeby zoofilia była nie świadoma, chociaż nie takie rzeczy świat widział, więc pewnie jakieś przypadki znajdą się.
Nie masz racji, tzn masz ale częściowo. Jeżeli przymuszasz zwierze, zadajesz bol, cierpienie - np dildoging lub siadasz na psa w pozycji na jeźdźca lub jesteś facetem który posuwa psy, klacze, owce etc. to masz problem. I myślę tez ze takich psycholi powinni zamykać bo to nie ma nic wspólnego z dobrowolna zgodą- bo niby jak to zwierze ma tą zgodę wyrazić. U kobiet jest prościej, bo to one dają zgodę a pies- samiec sam inicjucje stosunek. Ciekaw jestem tylko interpretacji jakiegoś speca- jak byłoby traktowane przytrzymywanie psa podczas stosunku- np. za łapę. Czy to jest akt przymusu. Jak widać nie jest to takie proste. Także wszystko zależy od tego kto, gdzie, jak.
By się łapać musi dojść do okaleczenia lub zabicia. W innych przypadkach prokuratury odnawiają wszczęcia postępowania lub sądy je uważająO właśnie to. Jeśli pies inicjuje a dziewczyna się godzi to powinno być w porządku a niestety nie jest...
Trzeba było by to udowodnić, że wszystko naturalne zachodzi, jednakże tutaj już wchodzimy w błędne koło. Póki prawo samą zoofilię traktuje jak znęcanie się nad zwierzętami to nie ważne w jaki sposób ją przedstawimy to łapiemy się pod ten paragraf.
By się łapać musi dojść do okaleczenia lub zabicia. W innych przypadkach prokuratury odnawiają wszczęcia postępowania lub sądy je uważają
Masz prawo odmówić zeznań które mogą obciążyć ciebie lub twoich najbliższych.No tak. Bez dowodów na to nic nie zrobią. Jednakże no zgłosić każdy może a już zgłoszenie dość problemów powoduje.
Masz prawo odmówić zeznań które mogą obciążyć ciebie lub twoich najbliższych.
Jeżeli jesteś osobą duchowną możesz odmówić/nie można cię przesłuchać w kwestiach o których dowiedziałeś się w związku z praktyką religijną
Osobą najbliższą może być osoba z którą jesteś w stałej relacjiJeszcze lepiej. Więc no sporo na naszą korzyść jest i tak~
Powiedz to któremuś to cię zwyzywa jak mnie ???. Lub okaże się zwykłą stuleją co zmyślała licząc na coś ?Trzeba ze smutkiem stwierdzić że wśród aktywnych (nie wliczając rzecz jasna osób dla których animal to tylko fetysz i fantazja) większość użytkowników tego forum to mężczyźni i niestety gwałciciele psów. Ja jeszcze rozumiem pasywów co chcą się oddać zwierzakom w taki czy inny sposób. Niech im będzie bo liczą aż to zwierzak zechce się za nich zabrać.
Ale żaden, absolutnie ŻADEN pies nie da się dobrowolnie przebolcować w czoko. To jest wbrew jego naturze. Pies jest od tego aby sam bolcował a nie był bolcowany. To absolutnie nieakceptowalne! Z kobietami to co innego. Jeśli taka wykazuje inicjatywę a pies sam z siebie podejmuje się odbycia z nią kontaktu płciowego to jest jak najbardziej ok. Wszystkie inne przypadki powinny być bezwzględnie karane bo są najzwyczajniej znęcaniem się nad zwierzęciem.
Please change my mind ?
Meg
Powiedz to któremuś to cię zwyzywa jak mnie ???. Lub okaże się zwykłą stuleją co zmyślała licząc na coś ?
Totalnie takTrzeba ze smutkiem stwierdzić że wśród aktywnych (nie wliczając rzecz jasna osób dla których animal to tylko fetysz i fantazja) większość użytkowników tego forum to mężczyźni i niestety gwałciciele psów. Ja jeszcze rozumiem pasywów co chcą się oddać zwierzakom w taki czy inny sposób. Niech im będzie bo liczą aż to zwierzak zechce się za nich zabrać.
Ale żaden, absolutnie ŻADEN pies nie da się dobrowolnie przebolcować w czoko. To jest wbrew jego naturze. Pies jest od tego aby sam bolcował a nie był bolcowany. To absolutnie nieakceptowalne! Z kobietami to co innego. Jeśli taka wykazuje inicjatywę a pies sam z siebie podejmuje się odbycia z nią kontaktu płciowego to jest jak najbardziej ok. Wszystkie inne przypadki powinny być bezwzględnie karane bo są najzwyczajniej znęcaniem się nad zwierzęciem.
Please change my mind ?
Meg
Mimo wszystko prawo nie widzi tu różnicy, wszystko to taka sama zoofilia w Polsce. Różnice mogą jedynie dostrzec osoby z urzędu wykonujące to prawo, stąd odmienna czasem interpretacja sytuacji. W Polsce pomimo ostrych przepisów, zoofilia jest na ogół traktowana ulgowo, co nie znaczy że można być pewnym zawsze takiego podejścia, a prokuratury, nie tworzą prawa, a je wykonują. Poza tym każda taka decyzja jest zaskarżalna i na etapie prokuratury i sądu.Trzeba ze smutkiem stwierdzić że wśród aktywnych (nie wliczając rzecz jasna osób dla których animal to tylko fetysz i fantazja) większość użytkowników tego forum to mężczyźni i niestety gwałciciele psów. Ja jeszcze rozumiem pasywów co chcą się oddać zwierzakom w taki czy inny sposób. Niech im będzie bo liczą aż to zwierzak zechce się za nich zabrać.
Please change my mind ?
Meg
Fajnie, że znasz swoje prawa, ale w każdej sprawie, każdy ma takie same i nie koniecznie to coś zmienia, bo sytuacje różnią się, a i tak najważniejszy będzie ciężar dowodów już zgromadzonych.Osobą najbliższą może być osoba z którą jesteś w stałej relacji
Jako osobie o statusie podejrzanej też przysługuje ci prawo do odmowy składania zeznań i do adwokata
Trzeba ze smutkiem stwierdzić że wśród aktywnych (nie wliczając rzecz jasna osób dla których animal to tylko fetysz i fantazja) większość użytkowników tego forum to mężczyźni i niestety gwałciciele psów. Ja jeszcze rozumiem pasywów co chcą się oddać zwierzakom w taki czy inny sposób. Niech im będzie bo liczą aż to zwierzak zechce się za nich zabrać.
Please change my mind ?
Meg
Zgłosić się do nich?? Oni nie nagrywają napewno w Polsce a z byta też raczej cię nie wezmąMarze o zagraniu w takim filmie K9, Artoffzoo. Niestety nie wiem jak to ogarnac ? Ktos cos? Mozna na tym zarobic?
Już któryś raz to idi... pytanie się pojawiaco to za grupa o której pisaliście? chodzi o wymiany materiałów z polskimi laskami
ona była nieletnia z tego co wiem, 14 lat miała na filmie. dodam też, że nie mam tego filmuJak juz mowa o polskich filmach pamiętam film z mloda dziewczyna i owczarkiem niemieckim trwal chyba dwie minuty pamiętam ze na filmie było słychać jak dziewczyna mowi "liż mnie jeszcze" niestety za nic nie mogę go znaleźć może ktoś wie o jako film mi chodzi i podesłał by link ? ciepło pozdrawiam ?
Nwm czy to ten sam bo miałam taki ale nie z polką. Po ustaleniu wieku skasowany permanentnieona była nieletnia z tego co wiem, 14 lat miała na filmie. dodam też, że nie mam tego filmu