jestemania
Tourist
I tu może być problem ? kocur musiałby na dwa fronty sobie poradzić ?
Mnie kotek jeszcze nie lizał między nogami ?Malutkie, ale chętnie liżą
No akurat nie miałem na myśli, że tam, ale to też jakaś opcjaMnie kotek jeszcze nie lizał między nogami ?
Ale ja tez nie miałam tego na myśli?? Ja tam grzeczna z natury jestem, żeby nie było, że tylko o seksie myślę ?No akurat nie miałem na myśli, że tam, ale to też jakaś opcja
Proszę, jakie miłe doświadczenie. Jestem zainteresowany - coś więcej?Wzięłam sobie do serca wczorajsze rady ( te złośliwe też) i proszę jestem, nowa ja ?
A fotka jest odzwierciedleniem mego doświadczenia.
Brawo za postawęMogę zostać kocurem awaryjnym, kupi się jakieś fajne przebranie?
Proszę, jakie miłe doświadczenie. Jestem zainteresowany - coś więcej?
Przykre jeżeli były znów jakieś toksyczne uwagi tu...Wzięłam sobie do serca wczorajsze rady ( te złośliwe też) i proszę jestem, nowa ja ?
A fotka jest odzwierciedleniem mego doświadczenia.
Takimi "problemami" szkoda sobie zawracać i głowę i du.....?Bądźmy dla innych tacy jak byśmy chcieli aby oni byli dla nas a świat będzie piękniejszy ?Przykre jeżeli były znów jakieś toksyczne uwagi tu...
Jeżeli podejrzanym jest odmowa pokazywania swoich zdjęć. Oraz podawania fb to ?. A tym bardziej spotkaniaJeżeli ktoś zachowuje się podejrzanie to nic dziwnego, że społeczność jest ostrożna.
I znowu jestem w centrum uwagi ? I nie wiem czy się cieszyć z popularności czy się martwić, że jestem na cenzurowanym?@Karolciarolcia
Nie o to mi chodziło. Ktoś pokazywał, jak wyglądają posty, cytowane przez tego użytkownika. W niektórych z nich polszczyzna jest... dziwna. Nie powinno tak być, skoro to cytaty. Czyżby zatem...? Wnioski niech każdy wyciągnie sam.
Jesteś tu celebrytką Prawdziwe wejście z przytupem.I znowu jestem w centrum uwagi ? I nie wiem czy się cieszyć z popularności czy się martwić, że jestem na cenzurowanym?