• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Topik offtopowy do dyskusji o wszystkim ⚡️

Żeby nie było to ja to pochwalam, tylko dzięki temu nasz gatunek nadal trwa :) gdyby miał zależeć od chęci kobiet na seks, bieda naszemu rodzajowi by była już dawno ??

To jest normalne zachowanie. Nikt nie powinien podawać tu takich danych które mogą pomóc go rozpoznać. W sumie to otwarte forum, każdy może to przeczytać.

@Karolciarolcia
Nie o to mi chodziło. Ktoś pokazywał, jak wyglądają posty, cytowane przez tego użytkownika. W niektórych z nich polszczyzna jest... dziwna. Nie powinno tak być, skoro to cytaty. Czyżby zatem...? Wnioski niech każdy wyciągnie sam.

fuwaaaahh,, czołem słodziaki!!! jak wam mija sobotni wieczorek? U mnie jest całkiem fajnie, oglądam House'a, bo pobolewa mnie brzuch ehe:3c
bierze mnie ochota żeby zapostować tu swoje "ciekawe" zdjęcia ;P

@Karolciarolcia
Nie o to mi chodziło. Ktoś pokazywał, jak wyglądają posty, cytowane przez tego użytkownika. W niektórych z nich polszczyzna jest... dziwna. Nie powinno tak być, skoro to cytaty. Czyżby zatem...? Wnioski niech każdy wyciągnie sam.
I znowu jestem w centrum uwagi ? I nie wiem czy się cieszyć z popularności czy się martwić, że jestem na cenzurowanym?

I znowu jestem w centrum uwagi ? I nie wiem czy się cieszyć z popularności czy się martwić, że jestem na cenzurowanym?
Jesteś tu celebrytką :D Prawdziwe wejście z przytupem.
Moje zdanie jest takie, że aż zacytuję klasyk: "Nie ważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy"

Back