Wątek się skasowałOdpisałeś na moje powitanie popołudniu... ale nie mogę teraz wiadomości znaleźć ?
Nie to, że chcę iść na łatwiznę ale jakby ktoś ze mną popisał to szybciej do 10 postów bym doszła ?
Dziękuję za podpowiedź ?Skomentuj kilka filmów, które będą moment:Fajny:
No właśnie te dogadzanie jest najpiękniejsze, samo dojście to już inna bajka ?Chyba tak, czasami ciężko dogodzić obu stronom
...Z tej strony mazowieckie...
Jest więc duża szansa, że możemy się z tych kręgów znać a przynajmniej kojarzyć....w klimatach bdsm ...
Warszawa czeka otwarta dla przyjezdnychTo takie niesprawiedliwe, że was tylu w mazowieckim, a u nas na podkarpaciu taka bieda
Im więcej ludzi tym więcej możliwość - tak jest tu w mazowieckim na wschodzie niestety ludzi mało to i możliwości nie takie.To takie niesprawiedliwe, że było tylu w mazowieckim, au nas na podkarpaciu taka bieda
Tak zapraszamy ludzi z dobrymi/dużymi pomysłami ?Warszawa czeka otwarta dla przyjezdnych
Jest szansa, bdsm to duża prężnie działającą społeczność ?Jest to duża szansa, że można się z tych kręgów poznać a znaneć.
To chyba świetnie ^^ Może jeszcze ktoś z moich okolic się znajdziePozdrawiam kolejną osobę z Mazowsza Coś mamy wysyp
Gdyby nie zasady bezpieczeństwa to spytałbym jakie to okolice..To chyba świetnie ^^ Może jeszcze ktoś z moich okolic się znajdzie
My tu w mazowieckim będziemy wspierać inne regiony i duchowo i ciałem jak się dobrze dogadamy ?To chyba świetny ^^ Może jeszcze ktoś z moich okolic się znajdzie
Cóż... Chciałabym przynajmniej powiedzieć na którą stronę od wawy ale nie wiem czy nawet to będzie dobrym pomysłemGdyby nie zasady bezpieczeństwa to spytałbym jakie to okolice..
Taką wycieczkę trzeba dobrze zaplanować żeby było coś dla ducha ( np zwiedzanie starego miasta ?) i coś dla ciała....?na pewno wpadnę, byle by po próżnicy nie jechać:Fajny:
Ja jestem z tej bardziej konserwatywnej części Mazowsza.Cóż... Chciałabym przynajmniej powiedzieć na którą stronę od wawy ale nie wiem czy nawet to będzie dobrym pomysłem
A która to część, bo może i ja w niej jestem ?Ja jestem z tej bardziej konserwatywnej części Mazowsza.
Nie przesadzajmy, w tym klimatycznym światku wszyscy się znamy jak nie bezpośrednio, to przez znajomych.Jest szansa, bdsm to duża prężnie działającą społeczność ?
Jest taka szansa ?Nie wydzielajmy, w tym klimatycznym świecie wszyscy się znamy jak nie bezpośrednio, przez znajomych.
Na północ od liberalnej częściA która to część, bo może i ja w niej jestem ?
Dla mnie bdsm łączy się z tym tematem.Nie wydzielajmy, w tym klimatycznym świecie wszyscy się znamy jak nie bezpośrednio, przez znajomych.
to plan powoli się wykluwa ;-)Taką wycieczkę trzeba dobrze zaplanować żeby było coś dla ducha ( np zwiedzanie starego miasta ?) i coś dla ciała....?
Oj mój telefon chyba to robi ? sama siebie nie mogę zrozumieć ?Z jakiego tłumacza korzystasz?