OgarPolski
Tourist
Telefon sam tego nie robi, to klasyczne błędy edycji translatora. Tłumaczy Ci polski na rosyjski, angielski czy inny język?Oj mój telefon chyba to robi ? sama siebie nie mogę zrozumieć ?
Telefon sam tego nie robi, to klasyczne błędy edycji translatora. Tłumaczy Ci polski na rosyjski, angielski czy inny język?Oj mój telefon chyba to robi ? sama siebie nie mogę zrozumieć ?
Czyli już na pewno mam do ciebie bliżej niż do kogokolwiek z wawy :>Ja jestem z tej bardziej konserwatywnej części Mazowsza.
Telefon sam tego nie robi, do klasycznego błędu edycji tłumacza. Tłumacze Ci polski na rosyjski, angielski czy inny język?
Jakby co to ja pa ruskij gowarju, speak english, tylko cyrylicy brak.Telefon sam tego nie robi, to klasyczne błędy edycji translatora. Tłumaczy Ci polski na rosyjski, angielski czy inny język?
Ja rosyjski tylko w mowie, tyle mi zostało z lat nauki ?Jakby co to ja pa ruskij gowarju, mów po angielsku, tylko cyrylicy brak.
Gorąca dyskusja jak kiedyś na czas wp, trzeba szybko przeczytać, aby nie było możliwe
Jeśli kompletnie nie rozumiesz o co chodzi, to zerknij na wklejane przez "nią" przeedytowane cytaty, na które odpowiada. Wtedy pośmiejemy się razem.Jakby co to ja pa ruskij gowarju, speak english, tylko cyrylicy brak.
Gorąca dyskusja jak kiedyś na czacie wp, trzeba szybko czytać, żeby wątku nie stracić
Wiem o co chodzi ci i też zauważyłem, ale podchodzę do tego na luzie, a jak coś to później i tak wyjdzie w "praniu"...Jeśli kompletnie nie rozumiesz o co chodzi, to zerknij na wklejane przez "nią" przeedytowane cytaty, na które odpowiada. Wtedy pośmiejemy się razem.
Nie pośmiać się nie można bo nie mogę siebie rozczytać??Jeśli nie ma możliwości o co chodzi, to zerknij na wklejane przez „nią” przeedytowane cytaty, na które odpowiadają. woda pośmiejemy się razem.
Skasowany za spam. Proszę uważać następnym razem.Sam? Czy ja go skasowałam oczywiście nie chcący?
Wszyscy pewnie w pracy i o przyjemnościach nie myślą ?Wczoraj wybudziło się trochę, a dziś znowu w letargu
?Forum jeszcze żyje? ? Gif dla uwagi
Ja nawet nie myślę o wchodzeniu na to forum gdziekolwiek poza domem... >.>W godzinach pracy nie mogę za bardzo wyobraźni uruchamiać bo ciężko na obowiązkach będzie skupić się ?
A ja bym chciała mieć cipeczkę, możemy się wymienić ?Mężczyźni mają łatwiej ?i tu jest nie sprawiedliwość według mnie. Źle to matka natura wymyśliła ?
Niestety nie można się wymienić choćby na chwilę aby poczuć jak to jest mieć " co innego"?A ja bym chciała mieć cipeczkę, możemy się wymienić ?
To Ty założysz strap on i mnie nadziejesz a później zmiana, ja nadziewam Ciebie ?Niestety nie można się wymienić choćby na chwilę aby poczuć jak to jest mieć " co innego"?
A jaki byś chciała mieć?Takiego bdsmu jeszcze nie miałam ?