Karolciarolcia
Citizen of Zooville
Impreza i picie. Mój kolega nie pamięta jak trafił na drugi koniec miasta. A ja jak do domu zbytnio.
Z czym mamy łatwiej?Mężczyźni mają łatwiej ?i tu jest nie sprawiedliwość według mnie. Źle to matka natura wymyśliła ?
Z myśleniem o seksie i dochodzeniem do orgazmów.Z czym mamy łatwiej?
Ale ja z tobą to chyba nie piłem...? Bo brzmi podejrzanie podobnie do mojego weekendu.Impreza i picie. Mój kolega nie pamięta jak trafił na drugi koniec miasta. A ja jak do domu zbytnio.
Najważniejsze, że nie było jak w filmie..." napadli...ubranie zabrali...ja nie przytomny byłem...nie wiadomo co ze mną robili...dupsko boli..." ( dla młodzieży, która może nie kojarzyć film pt Szczęśliwego Nowego Jorku ) ???I tak źle i tak niedobrze. Prawdziwe kac vegas miałem 2 razy w życiu i gdyby nie zdjęcia to nie uwierzyłbym w to co działo się... Autopilot fajna rzecz, ale niewiedza też boli.
Co to to nie, ale pewnych osób unikałem jakiś czas Taki trochę moralniak był. Najważniejsze, że będzie co wspominać z uśmiechem na starość.Najważniejsze, że nie było jak w filmie..." napadli...ubranie zabrali...ja nie przytomny byłem...nie wiadomo co ze mną robili...dupsko boli..." ( dla młodzieży, która może nie kojarzyć film pt Szczęśliwego Nowego Jorku ) ???
Haha, podobnie miałem. Gdy byłem nowy też troszeczkę ludzi męczyłem X3Świerże konto. Nie ukrywam. Mi na starcie zdążyło się pisać do każdego kto się nawinol
a pupa może być? Czy tez nie?Lecz dawanie swojego przyrodzenia jako centralna część profilowego. pokazuje tylko ze nie warto z taką osobą pisać
Może być . Pomijając ze po twoim ogólnie stylu pisania widać że masz coś więcej do zaoferowania jako osoba poza niąa pupa może być? Czy tez nie?
Fajny jest ^ ^ taki romantycznyJa mam Arta podwieszanego z GG od kogoś (tak, to nie moje dzieło)
Chat gpt ?Jaka stronke do generowania obrazów polecacie? Darmowa oczywiście xd
Tak poza tym. Pupa nie pokazuje stanu który może poza tym zagrażać życiu jak jeden pan który ma zdjęcie pokazujące okropnie mocne przekrwienie które powtórzę. Wymagać może wbicia dużych igieł drenażowych w przyrodzenie w celu usunięcia krowi i zapobiegnięciu na przykład zakrzepicya pupa może być? Czy tez nie?