nie będę walił ściemy o 20 psach i 10 ogierach bo tylko kilka razy walenie pieskowi zaliczone i to niedużemu teraz szukam kogoś z większym doświadczonym psem
Doberman nie był ostry, dobrze się spisał, czy były kłopoty, moje doświaczenia mi mówią że dobermany to dość ostre i władcze psy.Border Collie
Doberman
Czyli właściwie ułożony chłopak.Doberman należał do parki z dużym doświadczeniem i wszystko było w porządku
liże Tobie dupcie? jakie to uczucie? podejrzewam, że nieziemskie doznania...Cześć.
Ja mam małe doświadczenie. Niestety mój piesek jest kastrowany i nie ma większych popędów. Jedyne co to rimming. Pomaga mi czasem w dochodzeniu.
jaaaaa, masakraaaaa......udało Ci się kiedyś dojść bez użycia dłoni, tylko, gdy Cię liże?Liże mi odbyt, jądra i penisa. Jest to nieziemskie. Robimy to co wieczór
Czasami się udajejaaaaa, masakraaaaa......udało Ci się kiedyś dojść bez użycia dłoni, tylko, gdy Cię liże?
i z którym najlepiej?Doberman nooo może raczej w typie
Amstaff
Labrador
Pies rasy pomieszanej ?
zajebista wizja, idealnie trafiona w mój gust...mieć taką kobietę, fajnego, napalonego psa i dużo czasu na zabawę.... ehhhhMi się marzy 69+k9, czyli kiedy pies pokrywa kobietę a my robimy sobie nawzajem dobrze oralnie, a gdy już ją wypełni i mi chluśnie z cipki na twarz to chętnie poszedłbym w długi namiętny pocałunek francuski z mieszanką śliny i psiej spermy. Następnie gdy ona robiłaby loda psu to wylizałbym namiętnie jej odbyt - ot dla wspólnej przyjemności - i zakończył ostrym seksem od tyłu. A gdy wszyscy skończymy będziemy sobie leżeć w łóżku i robić leniwym tempem wszystko na co przyjdzie ochota.
Wyżeł !!! To dość unikatowe !Rottweiler, Cane Corso, Wyżeł.
Wyżeł !!! To dość unikatowe !