• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Jakie Doświadczenie?

yes it's complicated for me i'm a french who doesn't speak english as you understood lol but you're right i try to translate forgiveness if there are translation errors but the desire to share is real and my sincere words i wish you to be happy with your partner and your future furry friend
noel comes then who knows? if you've been good, maybe father noel will bring you the gift you want

Je souhaite à tous nos amis du zoo de s’épanouir avec leurs amis à quatre pattes, j’aime particulièrement l’instinct sauvage et bestial des femmes du zoo, elles ont le courage de suivre leurs désirs, respect à vous mesdames

Dobrze powiedziane, cieszę się że odnosisz się do kobiet z szacunkiem. Dziękuję! 😘

Je suis heureux que vous écriviez sur les femmes avec respect. Merci!

Ja od dłuższego czasu chciałabym spróbować z psem. Niestety swojego mieć nie mogę, brak czasu i miejsca. Mimo wielu prób nie udało mi się też znaleźć jakiegoś dostępu. Z mojej strony to jest narazie tak, że czasem przez miesiąc nie mogę o niczym innym myśleć, robię się mokra i moja cipka zaczyna pulsować na widok każdego większego psa, a kiedy indziej się zniechęcam i jakoś mi przechodzi na jakiś czas. Teraz jestem bliżej tej pierwszej wersji, nawet jak to pisze robię się mokra. Chciała bym dać ją wylizać i dałabym się pokryć. Chciałabym żeby mnie wypełnił i zalał w środku. Sama wiem że wzięłabym do ręki, ale nie jestem przekonana czy do ust, to chyba kwestia chwili. Tak naprawdę wszystko bardzo podoba mi się w teorii, czytałam też relacje kobiet i są bardzo obiecujące. Wcześniej też oglądałam filmiki, ale teraz mi już przeszło, zbyt bardzo są reżyserowane. W praktyce to się pewnie okaże, albo taki seks pokocham, albo znienawidzę. Biorę też pod uwagę seks z właścicielem lub z właścicielką psa, czy z parą. Ale pod warunkiem żebyśmy się sobie podobali nawzajem i tego chcieli. Raczej nie wchodzi w grę układ seks z psem za seks z właścicielem.
Zdążają mi się sny i fantazje z psem. Często podczas seksu też o tym fantazjuje. Orgazmy są wtedy bardziej intensywne.
wierzę , że naprawdę o tym marzysz . To fajnie że wiesz czego chcesz ,. Szukam takiej kobiety jak Ty do animal sexu . Napisz jeśli jesteś zdecydowana .

Last edited:
wiszę , że naprawdę o tym marzysz . To fajnie że wesz czego chcesz ,. Szukam takiej kobiety jak Ty do animal sexu . Napisz jeśli jesteś zdecydowana .

Mam pytanie: czy ty czytasz swoje posty zanim je opublikujesz na forum?

Back