massage_49
Lurker
Moje pierwsze doświadczenia to gg ale z czasem żona się zainteresowała,udało się pierwsze lizanie a z czasem sex z psem.Obecnie szukam kobiety z Dolnego Ś ląska zainteresowanej tematem.
Witaj Natalia. Chciałbym poznać osobę która miała małe doświadczenia i po prostu porozmawiać. W normalnym życiu nie ma osób z którymi można otwarcie poruszać taki temat. Odezwij się proszę jeśli zechceszU mnie zaczelo sie to baaardzo szybko, jeszcze zanim wiedzialam ze w internecie sa filmiki zoo. W podstawowce przyjaznilam sie z pewnym chlopakiem i czesto do niego przychodzilam, mial amstaffa. Nie ogladalam wtedy nic ale juz fantazjowalam o jego psie. Czesto ten pies chcial wrjsc za mna fo lazienki i tak fantazjowalam ze wejdzie za mna a ja sir mu oddam.
Oj szczęściarz z Ciebie, że trafiłeś na tak otwartą kobietę. To połączenie dojrzałej pani znającej swoje potrzeby i tabu, którym owiany jest temat seksu międzygatunkowego. Mam nadzieję, że spełni się Twoje marzenie i uda Ci się kiedyś zobaczyć ten piękny akt na żywo. Tylko nie naciskaj zbyt mocno w tym temacie. To jest jednak bardzo intymna sytuacja i zapewne potrzeba czasu zanim zgodziła by się abyś mógł podziwiać. Trzymam kciuki. Jakby coś zapraszam na priv.Hej, jestem tu nowy i wszystko zaczęło się u mnie niedawno kiedy u mojej sąsiadki i jej amstaffa zaczęły się dziać różne akcje, jej mąż się wyprowadził, wszędzie gdzie ją widziałem to była z jej psem aż po prostu pewnego dnia jak spotkałem ją i jej psa w parku to luźno zaczęliśmy rozmawiać, kiedyś była dobrą koleżanką mojej mamy obecnie już raczej nie trzymają się, zaprosiła mnie do siebie na herbatę i od kiedy weszliśmy jej pies skakał na nią i wpychał głowę między jej uda, widziałem jak parzy na moją reakcję i się cały czas uśmiecha. Piliśmy herbatę, rozmawialiśmy a zawsze kiedy jej pies podchodził do niej, głaskała patrząc mi przy tym w oczy, totalnie nie rozumiałem o co chodzi ale się uśmiechałem, kiedy miałem już wychodzić wtedy się wszystko zaczęło, pytała co uważa o relacji kobiety z psem, mówiła że od kiedy jej mąż odszedł została tylko z nim a ma swoje potrzeby, wtedy do mnie doszło, trochę mnie to przerażało ale z drugiej strony czułem straszne podniecenie, z sąsiadką mam kontakt do teraz i zdaje sobie sprawę z tego co robi z psem, chciałbym kiedyś popatrzeć jak to robią bo póki co są tylko jej opowieści