Miło was poznać Jak macie ochotę porozmawiać to serdecznie zapraszamWitam Magda z mężem Piotrem
Miło was poznać Jak macie ochotę porozmawiać to serdecznie zapraszamWitam Magda z mężem Piotrem
Jestem więcJa chętnie poznam panią z zachodniopomorskiego
HejJa chętnie poznam panią z zachodniopomorskiego
Odezwij się na VipoleJestem więc
Dąbki ktoś coś?
Hej
Jak fajnie coś zaczyna się dziać bo są i panieOdezwij się na Vipole
Super ?witam, ja jestem
pozdrawiam, zwłaszcza że bląd. Zwłaszcza że lubi sexSuper ?
ja mam bliskoJestem więc
Dąbki ktoś coś?
Hej
Za nic? ?? domyślam się która i uwierz ze nie za nicJak mają tu być realne kobiety jak jedna z niewielu prawdziwych z którymi rozmawiałem dostała bana za nic
Aż mi serce mocniej zabiło jak zobaczyłem, że jesteś z tego samego miasta co ja.Witam wszystkich!
Małgorzata, Olsztyn.
Aktywna.
Nie ty jedyna pewnieA więc i ja wyjdę z cienia. Cieszę się, że odkryłam to forum i nie jestem jedyną "dewiantką" na świecie, bo przez pewien czas sama o sobie myślałam bardzo źle.
Trzeba się otwierać na świat ?A więc i ja wyjdę z cienia. Cieszę się, że odkryłam to forum i nie jestem jedyną "dewiantką" na świecie, bo przez pewien czas sama o sobie myślałam bardzo źle.
Pozdrawiamy hahaDzień dobry,
Jak zobaczyłam, że tak wątpicie w tę kobiety tutaj, to pomyślałam, że założę konto
Zachodnia Polska pozdrawia
WitajA więc i ja wyjdę z cienia. Cieszę się, że odkryłam to forum i nie jestem jedyną "dewiantką" na świecie, bo przez pewien czas sama o sobie myślałam bardzo źle.
Cześć, jestem w podobnym punkcie? może pogadamy?Jestem narazie nieaktywna dopiero odkrywam tą stronę życia ?
To na pw a nie tu...Cześć. Marta 33 ja 38 a Ty?
Szukamy kogoś z psiakiem, najlepiej doświadczonym choć niekoniecznie.
Jakie masz doświadczenie?
Cześć. Z okolic.... tzn?Jestem też z okolic Bydgoszczy. Ile macie lat
hej, przyznamy, że nie wiemy jak pisać privTo na pw a nie tu...
Cześć. My też chętnie porozmawiamyMiło was poznać Jak macie ochotę porozmawiać to serdecznie zapraszam
Trzeba czytac maile powitalne od admina, najpierw musicie wejść sobie gdzieś na jakies watki i odpisać na 10 postów, później pisanie PW będzie odblokowaneCześć. My też chętnie porozmawiamy
Wchodzisz w profil i jesthej, przyznamy, że nie wiemy jak pisać priv