witamy serdeczniePlus jedna.
Zapisujemy czarną kredą na białym kominiePlus jedna.
Omg Podziwiam wytrwałości i chęci. Dużo kobiet/facetów jak ma psa i z nim współżyje to po co ma się narażać i szukać kogoś dodatkowego do takiej relacji. Większość tych napaleńców to na 100% ma problem nawet z normalną kobietą nawiązać jakąś relacje, a nie mówiąc poznać kogoś z psem kto na 100% będzie omijać osoby co tylko myślą o jednym. Nie wiem też jaki problem dla dorosłej osoby, dobrze zarabiającej sobie po prostu własnego pupila ogarnąć. Chcesz mieć przyjemność? Weź za nią odpowiedzialność i dbaj. Dobrani123, co do kobiet jak zbudujesz lepszą relację z którąś partnerką, która posiadasz to myślę, że właśnie sobie sami ogarniecie własne pupile i mieszkanko. Lepiej coś zbudować realnego i zdrowego, a potem przyjemności fantazyjne łatwo by było realizować. Chyba, że wolicie z konikami to już trudniej :C Te Tindery/Badoo, itp.. tam są takie normiki, że to głowa boli xD Nie próbowałbym nic jako facet tam. Kobiety zdecydowanie mają większe szanse.Nie no bajki…gdzie jakie fora. Jedna osoba na sto max 3-4. I teraz weź pytaj. Ciekawe jak długo posiedzisz na takim forum. Poza tym obrońcy tezy ze to znęcanie się zjedzą Cię. I szybciej zrobią prowokacje aby zdobyć dane - Twoje dane - niż Ci się wydaje. Jedyna realna szansa to fejkowy profil na Badoo Tinder i Zbiornik i delikatne rozmowy o fantazjach. Plus na zbiorniku macie forum podgrupę bez tabu ale też zalecam dużą ostrożność. Na Zb też są łowcy. Ogólnie polecam dystans zero emocji i czystą kalkulacja. 80 proc jakich poznacie temat zoo będzie mieć w d… i raczej nie będzie zgłaszać natomiast usłyszycie niewybredną opinię na swój temat. 15 proc to będą nierealni fantaści podpalency koniobijcy. 2 proc zgłosi was. A te 3 proc będzie zainteresowana. Przez te 20 lat zgłębiania tematu zaczynając od czarterii przez gadu gadu kończąc na w/w znalazłem słownie 5 kobiet z których to aktualnie z 2 jestem w nieformalnym związku. 1 słownie z tych 5 straciła dziewictwo z psem i współżyła z nim stale. Inne okazjonalnie dawały się wylizać. Moje dwie obecne bardzo są otwarte ale mamy ograniczone możliwości a szansa że ktoś pomoże jest jeszcze mniejsza niż znalezienie chętnych lub raczej odkrycie w nich takich żądz
Odpisujesz rozprawką fejk parze . Mnie obrażali bo się z nimi nie spotkam. CiekaweOmg Podziwiam wytrwałości i chęci. Dużo kobiet/facetów jak ma psa i z nim współżyje to po co ma się narażać i szukać kogoś dodatkowego do takiej relacji. Większość tych napaleńców to na 100% ma problem nawet z normalną kobietą nawiązać jakąś relacje, a nie mówiąc poznać kogoś z psem kto na 100% będzie omijać osoby co tylko myślą o jednym. Nie wiem też jaki problem dla dorosłej osoby, dobrze zarabiającej sobie po prostu własnego pupila ogarnąć. Chcesz mieć przyjemność? Weź za nią odpowiedzialność i dbaj. Dobrani123, co do kobiet jak zbudujesz lepszą relację z którąś partnerką, która posiadasz to myślę, że właśnie sobie sami ogarniecie własne pupile i mieszkanko. Lepiej coś zbudować realnego i zdrowego, a potem przyjemności fantazyjne łatwo by było realizować. Chyba, że wolicie z konikami to już trudniej :C Te Tindery/Badoo, itp.. tam są takie normiki, że to głowa boli xD Nie próbowałbym nic jako facet tam. Kobiety zdecydowanie mają większe szanse.
Nie wiem, żadko tu wchodzę. Ja po prostu nie poluję tutaj na nikogo bo może i są kobiety na forum.. ale no wygląd też ma znaczenie i zainteresowania drugiej osoby niż sama jedna fantazja o zwierzakach. Zaczniesz się pytać o normalne rzeczy to zaraz druga osoba się przestraszy, że chce ją zgłosić czy coś. Jestem na tym forum bo potrzebowałem kiedyś refek do rysowania antomii i czytam głównie nowsze rzeczy jak coś ciekawego w oko wpadnie. Chwalić się rysunkami nie będę bo jeszcze mnie znajdą i krzywdę zrobią. Facetów nie oszczędzają Jak to forum to wolę dłuższą wiadomość zostawić bo dopiero następnego dnia sprawdzę czy ktoś odpisał.Odpisujesz rozprawką fejk parze . Mnie obrażali bo się z nimi nie spotkam. Ciekawe
wyjaśnimy coś sobie po pierwsze nasz status tutaj mało powinien cię obchodzić ale jesteśmy parą z dość bogatym kontem na pewnym portalu randkowym. Po drugie jesteśmy w otwartej relacji i oboje możemy robić co i z kim chcemy. Po trzecie my przynajmniej się spotykamy a z kim z tego forum- ten wie i jak będzie chciał to się wypowie. Ciebie obrażać nie trzeba Ty sama siebie obrażasz swoimi agresywnymi wypowiedziami. Ewidentnie masz zrytą psyche przez jakiegoś zjeba który znęcał się nad tobą i raczej tak już ci zostanie. Nie wiem jak pies może z tobą wytrzymać o ile masz psa. A spotykać się z tobą to nawet na kawę bym nie chciał.Odpisujesz rozprawką fejk parze . Mnie obrażali bo się z nimi nie spotkam. Ciekawe
Do rzeczy nie każdy może mieć psa lub ma warunki. Kasa i akurat zakup to nie jest problem. Pies nie jest rzeczą i przy naszym trybie życia zwyczajnie byłby nieszczęśliwy. Po drugie tak są osoby które udostępniają i tak jest przyjemniej. Po trzecie na psach się życie nie kończy akurat nam sprawiają przyjemność spotkania w większym gronie a pies to co najwyżej czaso-umilacz. Z ludźmi czerpiemy większa satysfakcję. Podziwiam zooexcslusive’ow i monogamistów szanuję ale to nie nasza bajkaOmg Podziwiam wytrwałości i chęci. Dużo kobiet/facetów jak ma psa i z nim współżyje to po co ma się narażać i szukać kogoś dodatkowego do takiej relacji. Większość tych napaleńców to na 100% ma problem nawet z normalną kobietą nawiązać jakąś relacje, a nie mówiąc poznać kogoś z psem kto na 100% będzie omijać osoby co tylko myślą o jednym. Nie wiem też jaki problem dla dorosłej osoby, dobrze zarabiającej sobie po prostu własnego pupila ogarnąć. Chcesz mieć przyjemność? Weź za nią odpowiedzialność i dbaj. Dobrani123, co do kobiet jak zbudujesz lepszą relację z którąś partnerką, która posiadasz to myślę, że właśnie sobie sami ogarniecie własne pupile i mieszkanko. Lepiej coś zbudować realnego i zdrowego, a potem przyjemności fantazyjne łatwo by było realizować. Chyba, że wolicie z konikami to już trudniej :C Te Tindery/Badoo, itp.. tam są takie normiki, że to głowa boli xD Nie próbowałbym nic jako facet tam. Kobiety zdecydowanie mają większe szanse.
Do rzeczy nie każdy może mieć psa lub ma warunki. Kasa i akurat zakup to nie jest problem. Pies nie jest rzeczą i przy naszym trybie życia zwyczajnie byłby nieszczęśliwy. Po drugie tak są osoby które udostępniają i tak jest przyjemniej. Po trzecie na psach się życie nie kończy akurat nam sprawiają przyjemność spotkania w większym gronie a pies to co najwyżej czaso-umilacz. Z ludźmi czerpiemy większa satysfakcję. Podziwiam zooexcslusive’ow i monogamistów szanuję ale to nie nasza bajka