Jestem, jak coś to chętnie popiszeWitam. Jestem tu nowa i chcę się dowiedzieć wszystko na temat seksu z psem, ponieważ bardzo mnie to kręci kiedy oglądam. Docelowo chciałabym sobie wychować od małości pieska i nawiązać z nim prawdziwą więź a nie tylko fizyczną. Nie wiem tylko jakiego wybrać dla siebie, jak zabrać się za ten temat.
Hej chcesz można się poznać chłopak 18 lat jestemW tym momencie nie, z mazowieckiego jakby coś.
Zapraszamy.Witam. Jestem tu nowa i chcę się dowiedzieć wszystko na temat seksu z psem, ponieważ bardzo mnie to kręci kiedy oglądam. Docelowo chciałabym sobie wychować od małości pieska i nawiązać z nim prawdziwą więź a nie tylko fizyczną. Nie wiem tylko jakiego wybrać dla siebie, jak zabrać się za ten temat.
Zapraszam na privJestem narazie nieaktywna dopiero odkrywam tą stronę życia ?
HejWitam. Jestem tu nowa i chcę dowiedzieć się wszystko na temat seksu z psem, ponieważ bardzo mnie to kręci, kiedy oglądam. Docelowo chciałbym sobie sobie radzić i nawiązać kontakt z sąsiadem a nie tylko małością. Nie wiem tylko jaki wybrać dla siebie, jak tylko się za ten temat.
Co chcesz wiedzieć?Witam. Jestem tu nowa i chcę się dowiedzieć wszystko na temat seksu z psem, ponieważ bardzo mnie to kręci kiedy oglądam. Docelowo chciałabym sobie wychować od małości pieska i nawiązać z nim prawdziwą więź a nie tylko fizyczną. Nie wiem tylko jakiego wybrać dla siebie, jak zabrać się za ten temat.
A jesteś aktywna? ?Witam, również kobieta z tej strony, melduję się ?
Hej. A jakiego masz pupila? Mężczyzn też krył?Ja też jestem aktywna od liceum.
A Ty jakiego masz? ?Polecam goldena... naprawde trzeba sie postarac, zeby cos spieprzyc i zrobic z niego agresywnego psa. Poza tym fajny, mily, przyjazny duzy piechu a wiec i "rozmiar" bedzie. Z minusow: ogrom siersci w mieszkaniu.. no i duzy piechu
Dajecie oboje razem?
Hejj jestem nowa w temacie. Zechciałbyś mi wytłumaczyć co i jak?Hej, jestem młody ale doświadczony w temacie. Jeśli chcesz to mogę ci co nie co przedstawić i poopowiadać o psach i seksie z nimi. Chętnie tez po prostu pogadam na temat zoo, bo niestety nie mam z kim :/
Pisz i pytaj, odpowiemHejj jestem nowa w temacie. Zechciałbyś mi wytłumaczyć co i jak?
Najpierw nabij trochę postów bez tego nie pogadasz. A druga sprawa masz tu mnóstwo tematów przewodników co i jak. Wystarczy się rozejrzeć. Jeśli wtedy będziesz mieć pytania piszHejj jestem nowa w temacie. Zechciałbyś mi wytłumaczyć co i jak?