nasienie
Tourist
Depresyjnie ... 16:00 i ciemno ... co za debil to wymyślił ...Jak tam mija Wam dzień? Coś ciekawego w planach u Was na weekend?
Depresyjnie ... 16:00 i ciemno ... co za debil to wymyślił ...Jak tam mija Wam dzień? Coś ciekawego w planach u Was na weekend?
Coś w tym jest ...No jak kto? To przez Kopernika wszystko. Gdyby nie wymyślił że Ziemia krąży wokół Słońca i nie narobił ambarasu to nadal wszystko by było po staremu, jak oznajmiały starożytne zwoje i mędrcy. Słonko krążyło by wokół płaskiej Ziemi na skorupie żółwia i w zimie o 16tej mielibyśmy nadal jasno.
To wszystko wina Kopernika że tak świat poprzestawiał!![]()
A później idą takie osoby w świat
Hey jestem totalnie zielony tutaj i mam podobne pytanie, nie chciałbym popełnić jakiejś gafy. P.s. ktoś z okolic Podbeskidzia ?Miejmy nadzieję, że to dobry znak ?
Czy dopiero zaczynając mogę dodawać znajomych i udzielać się w czatach? Czy muszę przejść ścieżkę nowicjuszki i uzbroić się w cierpliwość ?
Możesz dodawać osoby kt chcesz obserwować i pisac w postach a wiadomości prywatne dopiero jak napiszesz 10 postów i poczekasz 12 h do aktywacji tych PM.Hey jestem totalnie zielony tutaj i mam podobne pytanie, nie chciałbym popełnić jakiejś gafy. P.s. ktoś z okolic Podbeskidzia ?
O dzięki za odpMożesz dodawać osoby kt chcesz obserwować i pisac w postach a wiadomości prywatne dopiero jak napiszesz 10 postów i poczekasz 12 h do aktywacji tych PM.
Ja się spotkałem z odwrotną reakcją, okazuje się, że można być zbyt oczytanym, mieć za bogate słownictwo i zbyt wielką wiedzę ogólną.W świat albo na forum ZV czy innym mamy to co mamy: "z kąt jesteś", "hej maleńka poklikamy?", "kcesz popisac, poniewarz mam psa", "robiłaś to z nim, spuszczal sie do srodka? Otpisz"
Przykładów można mnożyć mnóstwo haha![]()
Meg, OtpiszW świat albo na forum ZV czy innym mamy to co mamy: "z kąt jesteś", "hej maleńka poklikamy?", "kcesz popisac, poniewarz mam psa", "robiłaś to z nim, spuszczal sie do srodka? Otpisz"
Przykładów można mnożyć mnóstwo haha![]()
Ale serio, ludzie tak piszą?Meg, Otpisz![]()
Żeby to tylko tak.Ale serio, ludzie tak piszą?
Mhm, na szczęście, nie mialem szczescia poznać, ale nie ukrywam ze sam nie jestem leniwy i wstawianie polskich znaków, jak i interpunkcja, nie są moją mocną stroną.Żeby to tylko tak.![]()
?Mhm, na szczęście, nie mialem szczescia poznać, ale nie ukrywam ze sam nie jestem leniwy i wstawianie polskich znaków, jak i interpunkcja, nie są moją mocną stroną.
Mnie zastanawia na co liczą tacy faceci (jak rozumiem, to oni tak się zachowują)?
Z kobietami tutaj nie piszę, a jeśli juz, to mam duuuże obiekcje, co do ich heh kobiecosci, no ale, mozna o olimpiadę wygrac, wiec co ja wiem
Źle skonstruowane zdanie, miało być nawiązane do bokserki z olimpiady w Paryżu, w kontekście kobiet, z którymi miałem tutaj kontakt i ich faktycznej płci
Przeczytałem, powiem tak, słusznie robi, że kończy sagę, czuć zmęczenie, czuć trochę niechciejstwo i chyba wypalenie serią. Jestem świeżo po Trylogii Husyckiej, a niedawno skoczyłem poprzednie „Wieśki”, czułem gigantyczną różnicę, na plus dla starszych książek, w zasadzie, cieżko to porównać.Ostani zakup, zaczynam czytać, po kolejnym ukończeniu całej sagi. BTW, co myślicie o Wiedzminie 4 i Ciri jako Wiedzminka? Redzi trochę odjechali i moim zdanie, zbyt zachowaczo podchodzą do tematu, stali się tym, czym EA, czy Ubisoft, niestetyDoją markę do upadłego
1984 bardzo dobry rocznikJa się spotkałem z odwrotną reakcją, okazuje się, że można być zbyt oczytanym, mieć za bogate słownictwo i zbyt wielką wiedzę ogólną.
Nie wiem, czy to ja, jestem inny, czy ten świat schodzi na psy. Jednak, patrząc na to co się dzieje i w myśl zasady, idiotami łatwiej się kieruje, zaczynam myśleć ze mamy tutaj kombinację Nowego wspaniałego świata i 1984.
Ogólnie, z moich obserwacji, a mam lat prawie 40, przeżycia kilkudziesięciu praktykantów, po studiach i technikum, uważam że poza nielicznymi wyjątkami, ci ludzie wyzuci są z zdolności myślenia abstrakcyjnego, łączenia faktów, czy wniosków przyczynowo - skutkowych. O ile kiedyś to nie było tak zauważalne (mieliśmy mniejsze bańki znajomości), tak dzięki internetowi takie osoby uzyskały możliwość dostarczania „treści” do każdego.