mareclits
Esteemed Citizen of ZV
View attachment Scooby-dooby doo.mp4
Scooby-dooby doo.
Scooby-dooby doo.
Depresyjnie ... 16:00 i ciemno ... co za debil to wymyślił ...Jak tam mija Wam dzień? Coś ciekawego w planach u Was na weekend?
Coś w tym jest ...No jak kto? To przez Kopernika wszystko. Gdyby nie wymyślił że Ziemia krąży wokół Słońca i nie narobił ambarasu to nadal wszystko by było po staremu, jak oznajmiały starożytne zwoje i mędrcy. Słonko krążyło by wokół płaskiej Ziemi na skorupie żółwia i w zimie o 16tej mielibyśmy nadal jasno.
To wszystko wina Kopernika że tak świat poprzestawiał!
A później idą takie osoby w światHaha śmiechłam View attachment 631268
W bardzo wielu przypadkach to niestety prawda..
Hey jestem totalnie zielony tutaj i mam podobne pytanie, nie chciałbym popełnić jakiejś gafy. P.s. ktoś z okolic Podbeskidzia ?Miejmy nadzieję, że to dobry znak ?
Czy dopiero zaczynając mogę dodawać znajomych i udzielać się w czatach? Czy muszę przejść ścieżkę nowicjuszki i uzbroić się w cierpliwość ?
Możesz dodawać osoby kt chcesz obserwować i pisac w postach a wiadomości prywatne dopiero jak napiszesz 10 postów i poczekasz 12 h do aktywacji tych PM.Hey jestem totalnie zielony tutaj i mam podobne pytanie, nie chciałbym popełnić jakiejś gafy. P.s. ktoś z okolic Podbeskidzia ?
O dzięki za odpMożesz dodawać osoby kt chcesz obserwować i pisac w postach a wiadomości prywatne dopiero jak napiszesz 10 postów i poczekasz 12 h do aktywacji tych PM.
Ja się spotkałem z odwrotną reakcją, okazuje się, że można być zbyt oczytanym, mieć za bogate słownictwo i zbyt wielką wiedzę ogólną.W świat albo na forum ZV czy innym mamy to co mamy: "z kąt jesteś", "hej maleńka poklikamy?", "kcesz popisac, poniewarz mam psa", "robiłaś to z nim, spuszczal sie do srodka? Otpisz"
Przykładów można mnożyć mnóstwo haha
Meg, OtpiszW świat albo na forum ZV czy innym mamy to co mamy: "z kąt jesteś", "hej maleńka poklikamy?", "kcesz popisac, poniewarz mam psa", "robiłaś to z nim, spuszczal sie do srodka? Otpisz"
Przykładów można mnożyć mnóstwo haha
Ale serio, ludzie tak piszą?Meg, Otpisz
Żeby to tylko tak.Ale serio, ludzie tak piszą?
Mhm, na szczęście, nie mialem szczescia poznać, ale nie ukrywam ze sam nie jestem leniwy i wstawianie polskich znaków, jak i interpunkcja, nie są moją mocną stroną.Żeby to tylko tak.
?Mhm, na szczęście, nie mialem szczescia poznać, ale nie ukrywam ze sam nie jestem leniwy i wstawianie polskich znaków, jak i interpunkcja, nie są moją mocną stroną.
Mnie zastanawia na co liczą tacy faceci (jak rozumiem, to oni tak się zachowują)?
Z kobietami tutaj nie piszę, a jeśli juz, to mam duuuże obiekcje, co do ich heh kobiecosci, no ale, mozna o olimpiadę wygrac, wiec co ja wiem
Źle skonstruowane zdanie, miało być nawiązane do bokserki z olimpiady w Paryżu, w kontekście kobiet, z którymi miałem tutaj kontakt i ich faktycznej płci
Przeczytałem, powiem tak, słusznie robi, że kończy sagę, czuć zmęczenie, czuć trochę niechciejstwo i chyba wypalenie serią. Jestem świeżo po Trylogii Husyckiej, a niedawno skoczyłem poprzednie „Wieśki”, czułem gigantyczną różnicę, na plus dla starszych książek, w zasadzie, cieżko to porównać.Ostani zakup, zaczynam czytać, po kolejnym ukończeniu całej sagi. BTW, co myślicie o Wiedzminie 4 i Ciri jako Wiedzminka? Redzi trochę odjechali i moim zdanie, zbyt zachowaczo podchodzą do tematu, stali się tym, czym EA, czy Ubisoft, niestety Doją markę do upadłego
1984 bardzo dobry rocznik . A Orwell powinien zaliczać się do lektury obowiązkowej, zanim stanie się rzeczywistością.Ja się spotkałem z odwrotną reakcją, okazuje się, że można być zbyt oczytanym, mieć za bogate słownictwo i zbyt wielką wiedzę ogólną.
Nie wiem, czy to ja, jestem inny, czy ten świat schodzi na psy. Jednak, patrząc na to co się dzieje i w myśl zasady, idiotami łatwiej się kieruje, zaczynam myśleć ze mamy tutaj kombinację Nowego wspaniałego świata i 1984.
Ogólnie, z moich obserwacji, a mam lat prawie 40, przeżycia kilkudziesięciu praktykantów, po studiach i technikum, uważam że poza nielicznymi wyjątkami, ci ludzie wyzuci są z zdolności myślenia abstrakcyjnego, łączenia faktów, czy wniosków przyczynowo - skutkowych. O ile kiedyś to nie było tak zauważalne (mieliśmy mniejsze bańki znajomości), tak dzięki internetowi takie osoby uzyskały możliwość dostarczania „treści” do każdego.