Więc wybacz.Ja chętnie popiszę
Dodajmy do tego. Że widoczne przekrwienie jąder lub tak silne podrażnienie ich na przykład poprzez wystawienie ich na działanie wysokiej temperatury nie jest bezpieczne a napewno nie bez bolesne. Zbyt długo utrzymujące się przekrwienie może skutkować koniecznością upuszczenia krwi. W przypadku przyrodzenia poprzez wbicie w nie igieł do drenażu lub upuszczania krwiOfftopowo wrzucę (modzie pliss nie kasuj posta) że jak ktoś ma obiekcje na temat avatarów to jest taki fajny topik na ogólnym dziale właśnie o tematyce obleśnych avatarów od których chce się rzygać. Konkrety tam ludkowie wrzucają, kilka polskich avków też by tam znalazło "zaszczytne" miejsce haha.
Sama nie przepadam za watpliwej jakości i urody kutasami i obsesją pokazywania swych narządów płciowych w profilowych fotach, to niezdrowy ekshibicjonizm, nie każdy ma ochotę oglądać takoe rzeczy. Poza tym jaki jest tego sens? Aby się samemu podniecać tak jak przy pisaniu i podniecaniu się własnymi postami przez co niektórych? Na szczęście da się takich pimpków ignorować i obleszkowe rzeczy się nie wyświetlają.
Meg
hej, nie wiem jak napisac tutaj na pv, ale chcialabym pogadacSiemka. Tu śląskie
Musisz mieć ileś tam wiadomości napisanych pod postamihej, nie wiem jak napisac tutaj na pv, ale chcialabym pogadac
Okej, dzieki za pomoc. serioJuż możesz, od możliwość pisania pe-emek odblokowuje się od 10 oficjalnych postów na forum.
Seb
Kurde zazdroszczę tych fajnych widoczków ??Tu podkarpacie, mieszkam koło kilku stajni pomimo mieszkania w mieście. Czasem fajnie pospacerować i spoglądać na fajne widoczki ;3
Sam nie ogarniałem na początku ??Okej, dzieki za pomoc. serio
Ja jeździłem rowerem do takiego jednego pastwiska w mojej okolicy ^ ^ pochillowac i pooglądać konikiTu podkarpacie, mieszkam koło kilku stajni pomimo mieszkania w mieście. Czasem fajnie pospacerować i spoglądać na fajne widoczki ;3