MlodySzukaPrzygod
Tourist
Masz psiaka?Mogę pomóc przy piesku...
Masz psiaka?Mogę pomóc przy piesku...
Nazwa odstrasza ?Masz psiaka?
WlkpOn WLKP
ooo, moje okolice. Codziennie przejeżdżam przez Świdnicę, do której mam 17km . Realna znajomość, tzn.? Co preferujecie? Czego oczekujecie od znajomości?Świdnica Wałbrzych i okolice ? realna znajomość
Czyli pewnie spotkania/rozmowy itdooo, moje okolice. Codziennie przejeżdżam przez Świdnicę, do której mam 17km . Realna znajomość, tzn.? Co preferujecie? Czego oczekujecie od znajomości?
I ja mazowieckiezastosowanie Mazowieckie - Warszawa.
I ja mazowieckieWitam para mazowieckie
witam :3pod kar pac kie
hej, chciałbyś sie poznać?Tu podkarpacie, mieszkam koło kilku stajni pomimo mieszkania w mieście. Czasem fajnie pospacerować i spoglądać na fajne widoczki ;3
luzik pogadać zawsze można, rozumiem ryzyka w tym środowisku więc nie ma problemuwitam jesli chodzi o mnie to spotkanie w realu nie wchodzi w gre. ja nie znam ciebie ty mnie możne ja a możne ty jeste ś/m łowcą pedofilów czy jakimś dziennikarzem szukającym extra materiału albo policjantem, nie wiem i nie chce sie dowiedzieć. podgadać czasem możemy. sorry taki mamy klimat.
Bardzo mądra decyzja. Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie.?witam jesli chodzi o mnie to spotkanie w realu nie wchodzi w gre. ja nie znam ciebie ty mnie możne ja a możne ty jeste ś/m łowcą pedofilów czy jakimś dziennikarzem szukającym extra materiału albo policjantem, nie wiem i nie chce sie dowiedzieć. podgadać czasem możemy. sorry taki mamy klimat.
RównieżHej!
Warszawa !