nastyWrozoohooker
Lurker
Wroclaw, dolnoslaskie
Przeczytałem już wszystko... Jak z kondycją forum? Zalatuje trupem :/Hej siurdaki, ale wiecie że dział zapoznawczy dla chłopców i dziewczynek szukających doznań jest w linku poniżej:
Poland
www.zoovilleforum.net
Macie tam osobne działy na każde województwo. Nic tylko się ogłaszać i liczyć na szczęście. Będzie wam potrzebne
Liczyłem na Ciebie, Meg . Dzięki za info.Jeśli piszesz o dziale polskim to już dawno. Jakoś nie jestem tym zaskoczona bo tak szczerze to kto tam pisze i o czym? Same ogłoszenia i poszukiwanie właścicieli, nic więcej.
Forum ogólne, sekcja angielskojęzyczna działa prężnie i ma się nadzwyczaj dobrze, i na działach głównych o wiele lepiej spędza się czas niż na lokalnym grajdołku
Śmiesznie brzmi ten ostatni akapit Po co komu żona taka to nie wiem. Nie dość że trzeba się nią dzielić to jeszcze o psa dbać nie mówiąc o dzieciach . Panowie nie dajcie wkręcić ! Najlepsze są singielkiTrochę masz racji, faktycznie! Ale jest kilka działów np o naszych podopiecznych, czy dział z historyjkami, kinkami czy exclusive gdzie jednak jest sporo nowego contentu.
Dział wellbeing lubię chyba najbardziej, nie policzę ile tam stron przeskrollowałam czytając ciekawe rzeczy haha
No ale bez angielskiego ani rusz, jak ktoś słabo umie to pozostaje mu tylko oglądać materiały, komentować jednolinijkowcami typu "hot! I wanna cum" lub szukać żony, wymarzonej zeta partnerki lub wlaściciela stajni czy obory w ogłoszeniach..
Po co komu żona taka to nie wiem.
Meg Ty zawsze w punktHmm.. może właśnie po to żona czyli partnerka "zaklepana" umową aby nie baraszkowała na boku ani nie wiązała się z innymi? Wiadomo że ewentualne zdrady się zdarzają ale to już ekstremalne sytuacje.
Zresztą popatrz ile jest komentarzy typu "wife material" albo "I wanna marry her" w dziale dziewczyn co figlują z czworonogami. To świadczy o tym że nie każdemu w głowie singielki, są też tacy którzy chcą daną pannę usidlić, zaobrączkować i mieć ją i jej fantazje na swoją wyłączność.
View attachment 636425
Każdy zresztą ma inną sytuację, inne marzenia, fantazje i potrzeby. Sama rozmyślałam o tym kiedyś, jaki układ jest najlepszy i wydaje mi się że to kwestia własnych doświadczeń oraz mindsetu.
też tak uważam . Tłamszenie się wzajemne bo tak wypada a i tak każdy marzy o czymś więcej . Lepiej szczerze i od razu to ustaliZdrady nie zdrady to tylko w związkach zamkniętych, najlepsze są związki otwarte to niehumanitarne mieć jedną partnerkę czy partnera. Co do psów etc spoko opcja dlatego tu wszyscy jesteśmy aczkolwiek to nie to samo co grupowy z kilkoma osobami czy cuckold. Po co się ograniczać każdemu według potrzeb