Pisanie wiadomości na prawo i lewo nie oznacza, że kogoś poznasz, nawet jeśli masz ów mityczny "dostęp". To są delikatne sprawy, potrzeba czasu i zaufania.
Wielkopolskie
Pozdrawiam krajankęNiedennie Olsztyn czyli WM
Ja OlsztynJest, jest
Warmia tu istniejeOlsztyn. Warmińsko-mazurskie
Witam Cię
Witamy miłośniczkę sztukiNiedennie Olsztyn czyli WM
Również lubelszczyznaLublin witam!
Lubelszczyzna ?
Hej. A dokładniej z jakich okolic? Bo warmińsko-mazurskie jest dość sporeWarmińsko-mazurskie
Ja 25 l gaykto jeszcze wlkp?
Ale jakiego ty masz pieska i dlaczego ukradłaś/ukradłeś czyjeś foto ze zbiornika?Witam. Mam piska napisz tez jestem nad morzem blisko Ciebie.
Oczywiśćie, że ludzie wstawiają tutaj swoje zdjęcia.Bo nikt tu nie wstawi swojego zdjęcia, przecież to logiczne
No to zostaje mi tylko pogratulować bo nie jest to wcale żadne poufne forum i wstawianie czegokolwiek co może pomóc cię rozpoznać jest jak proszenie się o kłopoty. Już nawet nie mówię o twarzy bo widziałem jak ludzie znajdowali właścicielki nagich zdjęć po kolorach ścian i specyficznym szlafrokuOczywiśćie, że ludzie wstawiają tutaj swoje zdjęcia.
Możliwe https://www.zoovilleforum.net/threa...g-holes-and-orgasms.43447/page-2#post-1740826Tylko debil wstawiłby swoje zdjęcie na tym forum
Prawdopodobieństwo jest małe... ale nigdy zerowe a gdy na szali wisi jakby nie patrzeć twoje życie to nawet najmniejsze ryzyko jest średnio mądreŻeby kogoś rozpoznać po tapecie albo szlafroku to trzeba go dobrze znać i taki ktoś musi mieć BIG BAD LUCK
dlatego lepiej nie wstawiać zdjęć swoich w profiluPrawdopodobieństwo jest małe... ale nigdy zerowe a gdy na szali wisi jakby nie patrzeć twoje życie to nawet najmniejsze ryzyko jest średnio mądre
Dokładniej?Slask okolice Czestochowy
Jak coś to ja chętnie porozmawiam na ten temat, myślę że się dogadamy ?Pisanie wiadomości na prawo i lewo nie oznacza, że kogoś poznasz, nawet jeśli masz ów mityczny "dostęp". To są delikatne sprawy, potrzeba czasu i zaufania.
Pozdrawiampodkarpackie
PozdrawiamPodkarpackie
a skąd jesteś i czy masz pieska bo ja jestem chętny chyba że szukasz kobietKujawsko pomorskie szukam kogoś do wspólnej zabawy