• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

czy ktoś wie z waszego otoczenia?

nie mam na myśli Twojego wpisu, tylko te:

"familijne orgie, zoo agroturystyka, aż mi się śrubki w okularach poluzowały, to powinno wylądować w dziale z żartami"
"Jak w piosence Cypisa- Józef Fritzel 😂 Kolego no fajny masz nick i zdrowo pogrzane pod czachą ale życzę Ci powodzenia 😂"

jak dla mnie te wpisy są obraźliwe i szydercze

N
nie mam na myśli Twojego wpisu, tylko te:

"familijne orgie, zoo agroturystyka, aż mi się śrubki w okularach poluzowały, to powinno wylądować w dziale z żartami"
"Jak w piosence Cypisa- Józef Fritzel 😂 Kolego no fajny masz nick i zdrowo pogrzane pod czachą ale życzę Ci powodzenia 😂"

jak dla mnie te wpisy są obraźliwe i szydercze
No tak, masz rację, te tak ... to nie wiem co napisać, za swoje przepraszam, co złego to nie ja.

napisałaś, że nic się nie działo tu przez pół roku. z takim podejściem osób jak te, które byly łaskawe obśmiać mnie, wyszydzić i obrazić to nie ma się co dziwić.
czy macie zaparowane kontakty, czy wypieki na twarzy mało mnie interesuje; myślałam, że to forum do dzielenia się doświadczeniami, ale zamiast wymiany doświadczeń spotkał mnie hejt i obrażanie. w sumie to czego się spodziewałam po polskim forum? naiwniara ze mnie.
bawcie się dalej, ale beze mnie.
W sumie to może rzeczywiście zostałaś potraktowana zbyt obcessowo na początek. Ale biło tu już wielu bajkopisarzy i trolli , że na wszystkie tego typu historie patrzy się z dużą rezerwą. A sama przyznasz ze Twoja opowieść jest tak wyuzdana, że niektórzy mają prawo powątpiewać w jej prawdziwość. Przynajmniej na początku. Taki mechanizm ochronny..

Owszem szyderczy wpis i nic tam nie ma obraźliwego, bo historia tak rzadka, że aż mało prawdopodobna

Bez przesady z tym obrażaniem się. Mnie na przykład zszokowała ta otwartość że ledwo konto założone a już taki mega nius na dzień dobry. Ludzie a już tym bardziej kobiety tak nie robią.
Jejku.. przecież pamiętam samą siebie, jak tu dołączyłam. Było bardzo lipnie korzystać z współdzielonego konta, byłam bliska porzucenia forum ale mój bf odszedł pierwszy bo się na coś tam wkurzył i oddał mi konto. Pozmieniałam detale, loginy hasła ale aby cokolwiek napisać o moich przeżyciach to zbierałam się miesiącami zanim się odważyłam dać choćby wzmiankę o Wolfim, co jak i kiedy. Po prostu bałam się pisać i spamowałam głupoty w dziale gier i na dumpsterze.
Nie dziw się że niektórzy reagują tocząc bekę lub podchodzą z nieufnością do tych rewelacji. Rzadko zdarza się że ktoś ledwo przychodzi i od razu rzuca taki odważny post. Inni mają prawo nie ufać i komentować. Musisz się z tym liczyć jeśli opisujesz takie historie. A różne historie na forum się działy więc ludzie będą podchodzić z dystansem, prawda?

Nie dziw się że niektórzy reagują tocząc bekę lub podchodzą z nieufnością do tych rewelacji. Rzadko zdarza się że ktoś ledwo przychodzi i od razu rzuca taki odważny post. Inni mają prawo nie ufać i komentować. Musisz się z tym liczyć jeśli opisujesz takie historie. A różne historie na forum się działy więc ludzie będą podchodzić z dystansem, prawda?
Co by nie zostało napisane, historia abstrakcyjna i równie prawdopodobna, jak obserwacja parowania czarnej dziury.

Hm akurat czarne dziury da się obserwować. Nie tylko te rozepchane w dziale męskim na tym forum ale te w kosmosie też. Choćby za sprawą grawitacyjnego oddziaływania z pobliskimi obiektami oraz obserwacji tzw efektu dopplera czyli ugięciu długości fali świetlnej (fali elektromagnetycznej) w kierunku podczerwieni.

Taak.. studia nie poszły na marne 😘

Hm akurat czarne dziury da się obserwować. Nie tylko te rozepchane w dziale męskim na tym forum ale te w kosmosie też. Choćby za sprawą grawitacyjnego oddziaływania z pobliskimi obiektami oraz obserwacji tzw efektu dopplera czyli ugięciu długości fali świetlnej (fali elektromagnetycznej) w kierunku podczerwieni.

Mowa o parowaniu, nie obserwowaniu, Hawking opracował to jedynie teoretycznie, ale nikt doświadczalnie nie potwierdził 😈

Już Cie koffam ❤️

Spokojnie, naukowcy dojdą i do tego. Przecież z czarnymi dziurami, tymi na forum i tymi w kosmosie to też teoretyzowano czy istnieją. Aż w końcu znaleziono sposoby na ich obserwację, zarówno na forum jak i w kosmosie haha.
Dajmy naukowcom dojść.. ekhem miałam na myśli dajmy im dojść do konkretnych wniosków aby odkryli metodę obserwcji również tych parujących dziur.
Zarówno na forum jak i w kosmosie 🤣

Spokojnie, naukowcy dojdą i do tego. Przecież z czarnymi dziurami, tymi na forum i tymi w kosmosie to też teoretyzowano czy istnieją. Aż w końcu znaleziono sposoby na ich obserwację, zarówno na forum jak i w kosmosie haha.
Dajmy naukowcom dojść.. ekhem miałam na myśli dajmy im dojść do konkretnych wniosków aby odkryli metodę obserwcji również tych parujących dziur.
Zarówno na forum jak i w kosmosie 🤣
Niekoniecznie, to tylko hipoteza, nawet nie teoria ;) a ilość wypromieniowanej energii jest tak znikoma, że nawet to co Emilka pisze, nabiera głębi i realizmu.

Ilość energii wydzielanej na skutek tarcia czterech pośladów (cztery dziewczyny biorą w tym udział - pamiętajmy) o cztery psie czerwone szminki jest odwrotnie proporcjonalna do energii wydzielanej przez parujące czarne dziury (na forum i te w kosmosie) w przedziale czasu ustawionym na połowiczny okres rozpadu radioaktywnego cezu, który stosuje się w bardzo dokładnych zegarach atomowych. 😅

Ilość energii wydzielanej na skutek tarcia czterech pośladów (cztery dziewczyny biorą w tym udział - pamiętajmy) o cztery psie czerwone szminki jest odwrotnie proporcjonalna do energii wydzielanej przez parujące czarne dziury (na forum i te w kosmosie) w przedziale czasu ustawionym na połowiczny okres rozpadu radioaktywnego cezu, który stosuje się w bardzo dokładnych zegarach atomowych. 😅
Trzecia zasada zoomiki 😂
Nie czterech, pośladków jest osiem, po dwa na osobę.
Masakra, weź oblicz ruch tyłu ciał, w przestrzeni nieinercjalnej.

Pierwszą jaką pamiętam jest:

Każde ciało zanurzone w ciało będzie tyle pchało ile będzie stało 😊

Niechaj nam profesor @Talpa wygłosi drugą zasadę zoomiki 😁

Trzecia zasada zoomiki 😂
Nie czterech, pośladków jest osiem, po dwa na osobę.
Masakra, weź oblicz ruch tyłu ciał, w przestrzeni nieinercjalnej.

Sorki zapomniałam podnieść poślady (nie swoje ale dziewczyn) do kwadratu. Wtrąciła mi się drobna entropia w obliczenia.

Taak lubię takie akademickie rozmowy, aż mi się studia, kolokwia i sesje przypominają. Bardzo fajne wspomnienia choć ciężko było wyściubić nos spoza książek przez pewien czas.

Od razu konto zweryfikowane, sweet 🤣

Swoją drogą to nie słyszałam nigdy o rodzinnym seksowaniu z czworonogami, to musi być jakiś wyższy level stowarzyszenia Zeta.
A ja nie raz. I zdarzały się osoby co umiały to udowodnić ;).

To co jeszcze teoria strun i idziemy spać? Gdyby w szkole zamiast religii były lekcje ekhm seksu to fakultet z zoodynamiki byśmy już pozaliczali :)

Na zdrowie ... a teraz idę gdzieś się zaszyć z zazdrości ...
P.S. Taką historię warto by jakoś poszerzyć, pociągnąć dalej, nic lub niewiele się tu działo, przez pół roku, a ja myślę, że społeczność poczytałaby jak to wszystko się stało ... jak najlepsze romansidło, bo grupowo mamy wypieki na twarzy - tak myślę :)
I cyk był by ban.

Back