Szczęściarz ze ma taką żonę ,ale szkoda ze rzadko działa nie wie co traci.U mnie wie mąż, on sam rzadko działa, ale uwielbia patrzeć.
Zależy jak sobie poczyniaja kto na kogo i w jakiej kolejności kilka opcji jest ale, trudno stwierdzić za mało danych.Najwięcej traci jeśli pieskowi sam się nie wypnie X3
Aż zacytuję... łał, co?? Czy ja dobrze czytam, czy mi kontakty zaparowały? Twoja mama i jej psiapsiuła z córką są wtajemniczone i robicie wspólne orgie? Dziewczyny kochane, przecież to sensacja na skalę krajową, coś jak te farmy w Niemczech gdzie się lokalne Helmuty i Helgi umawiają na orgie w stajniach! Brzmi to nieprawdopodobnieo tym, że uprawiam seks z psami wie moja mama, jedna znajoma mamy i córka tej znajomej. a wiedzą, bo robimy to bardzo często we czwórkę. poza tym nikt.
Na Śląsku gdzieś niby jest agroturystyka takaAż zacytuję... łał, co?? Czy ja dobrze czytam, czy mi kontakty zaparowały? Twoja mama i jej psiapsiuła z córką są wtajemniczone i robicie wspólne orgie? Dziewczyny kochane, przecież to sensacja na skalę krajową, coś jak te farmy w Niemczech gdzie się lokalne Helmuty i Helgi umawiają na orgie w stajniach! Brzmi to nieprawdopodobnie
O chętnie sie dowiem gdzie około 20 pażdz jadę do Wrocławia i Katowic to bym zahaczył i zobaczyłNa Śląsku gdzieś niby jest agroturystyka taka
Wiem że jest. Ale nwm gdzie. Jeszcze nie wiemO chętnie sie dowiem gdzie około 20 pażdz jadę do Wrocławia i Katowic to bym zahaczył i zobaczył
Ja również poszukuje jakiś aktywności i ludzi ze ŚląskaWiem że jest. Ale nwm gdzie. Jeszcze nie wiem
To kup normalne a nie jakieś gówno. Tak cię oświece że w tym biedackim kraju w którym żyjesz może nie być. Ale jest dużo takich gdzie to jest legalne. A każdy kto uzna że na tym zarobi to będzie korzystać (na przykład osoby od płatnych pokazów)familijne orgie, zoo agroturystyka, aż mi się śrubki w okularach poluzowały, to powinno wylądować w dziale z żartami
Polecam sobie wpisać. Jest mapa takich krajów raczej w miarę aktualna. A to poza tym nie jest prostytucja takie spotkania.takie oświecenie szczególnie jesienią i zimą jest potrzebne, czym im więcej światła tym lepiej. I nawet w tym kraju na pokazach zarabiają. A tych krajów jak tu często się wylicza wcale nie jest dużo, szczególnie tych gdzie zoo prostytucja jest legalna
Harde wyzwanie, zrobiłaś mi dzień, jak pocałunek Elronda i Galadrieli w Rings of Power…o tym, że uprawiam seks z psami wie moja mama, jedna znajoma mamy i córka tej znajomej. a wiedzą, bo robimy to bardzo często we czwórkę. poza tym nikt.
Mnie regularnie nazywają tak stulejarze . Pozdrawiam tego co myśląc że jak kupi mi film z art of zoo za 100 euro to coś mu to daJa dziś nieumyślnie dostałam status "Bitch" w jednym z dumpsterowych tematów. Tak mnie to rozbawiło, że sobie wrzuciłam na pamiątkę screenshota do mojego topiku powitalnego. Tym bardziej mnie to śmieszy że przez tyle lat nkt mnie "suczą" nie nazwał aż do dziś
To musiała byś założyć inne konto z takim chwytliwym nikiem np; Paulinka19 napisać ze jesteś nowa na forum i w temacie a chciała byś zacząć ale nie wiesz co i jak i szukasz pana z doświadczonym pieskiem który cie poprowadzi i i się znajda "wujki" co chętnie pomogą podejrzewam (ale tylko zgaduje)Ejjj mi nikt nic nie kupował jeszcze, żadnych premium filmików - też tak chcę, gdzie te spermiuchy, wujki wąsate, zapocone zakolaki z łapą w gaciach, też chcę takie filmiki haha
o tym, że uprawiam seks z psami wie moja mama, jedna znajoma mamy i córka tej znajomej. a wiedzą, bo robimy to bardzo często we czwórkę. poza tym nikt.
Jak by nie patrzeć wszystko zostaje w rodzinie.Od razu konto zweryfikowane, sweet
Swoją drogą to nie słyszałam nigdy o rodzinnym seksowaniu z czworonogami, to musi być jakiś wyższy level stowarzyszenia Zeta.
Na zdrowie ... a teraz idę gdzieś się zaszyć z zazdrości ...o tym, że uprawiam seks z psami wie moja mama, jedna znajoma mamy i córka tej znajomej. a wiedzą, bo robimy to bardzo często we czwórkę. poza tym nikt.
Potwierdzam, czekam z łapą w gaciachNa zdrowie ... a teraz idę gdzieś się zaszyć z zazdrości ...
P.S. Taką historię warto by jakoś poszerzyć, pociągnąć dalej, nic lub niewiele się tu działo, przez pół roku, a ja myślę, że społeczność poczytałaby jak to wszystko się stało ... jak najlepsze romansidło, bo grupowo mamy wypieki na twarzy - tak myślę
Aż zacytuję... łał, co?? Czy ja dobrze czytam, czy mi kontakty zaparowały? Twoja mama i jej psiapsiuła z córką są wtajemniczone i robicie wspólne orgie? Dziewczyny kochane, przecież to sensacja na skalę krajową, coś jak te farmy w Niemczech gdzie się lokalne Helmuty i Helgi umawiają na orgie w stajniach! Brzmi to nieprawdopodobnie
napisałaś, że nic się nie działo tu przez pół roku. z takim podejściem osób jak te, które byly łaskawe obśmiać mnie, wyszydzić i obrazić to nie ma się co dziwić.Na zdrowie ... a teraz idę gdzieś się zaszyć z zazdrości ...
P.S. Taką historię warto by jakoś poszerzyć, pociągnąć dalej, nic lub niewiele się tu działo, przez pół roku, a ja myślę, że społeczność poczytałaby jak to wszystko się stało ... jak najlepsze romansidło, bo grupowo mamy wypieki na twarzy - tak myślę
Ależ, nikt Cie tutaj nie obrażał (daj chociaż jeden przykład), hejt Cie nie spotkał, po prostu zazdrość w czystej postaci ... rozbudziłaś wyobraźnie, nie ma się co obrażać ... ale jeśli poczułaś, że to wyszydzanie to przepraszam, nie było to moim zamiarem, po prostu zazdrość tak działa.napisałaś, że nic się nie działo tu przez pół roku. z takim podejściem osób jak te, które byly łaskawe obśmiać mnie, wyszydzić i obrazić to nie ma się co dziwić.
czy macie zaparowane kontakty, czy wypieki na twarzy mało mnie interesuje; myślałam, że to forum do dzielenia się doświadczeniami, ale zamiast wymiany doświadczeń spotkał mnie hejt i obrażanie. w sumie to czego się spodziewałam po polskim forum? naiwniara ze mnie.
bawcie się dalej, ale beze mnie.