A po czym to poznalas ?Mnie kilka razy wydawało się, że stary skumał, o co chodzi, ale nigdy nic nie powiedział.
Jestem facetem.A po czym to poznalas ?
Napisales "stary" skumal, to ja skumalem ze jestes kobieta, a do tego masz nick zenski.Jestem facetem.
Zgaduj.
Nie rozumiem, dlaczego mój nick ma być żeński. To nie jest „Mariola” staryNapisales "stary" skumal, to ja skumalem ze jestes kobieta, a do tego masz nick zenski.
skąd jesteś?Nikt nie wie, bardzo się tego boje komu kolwiek powiedzieć, chciałbym mieć kogoś w swoim gronie gdzie mogę wymienić się fantazjami lub popróbować nowych rzeczy
Zazdroszcze mu a jednocześnie współczuje ze już jest tym byłym?Mój były chłopak wiedział.
A czym pochwaliła3) przyjaciółka mojej innej byłej - pochwaliła się sama
Na czym dokładnie Cię przyłapał? Coś powiedział?Mój brat wie, kiedyś mnie przyłapał
Przyłapał mnie z owcą. I zapytał " Co ty ku*a robisz? " Zrobiło się niezręcznieNa czym dokładnie Cię przyłapał? Coś powiedział?
Zazdroszcze mężowi.Mój mąż wie pełna akceptacja z jego strony
Co wiecej wspiera mnie w tym i podsyla filmiki itp jego tez to kreciZazdroszcze mężowi.
Gratuluje dopasowaniaCo wiecej wspiera mnie w tym i podsyla filmiki itp jego tez to kreci
Moze warto zaczac od ,,przypadkowego,, pokazania komus bliskiemu obrazka z internetu i spawdzic jego reakcje?Bardziej zazdroszczę Mai, nigdy nie zebrałem w sobie dostatecznie dużo odwagi aby komukolwiek powiedzieć