• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

czy ktoś wie z waszego otoczenia?

Nikt nie wie, bardzo się tego boje komu kolwiek powiedzieć, chciałbym mieć kogoś w swoim gronie gdzie mogę wymienić się fantazjami lub popróbować nowych rzeczy
skąd jesteś?

Właśnie powiedziałem mojemu przyjacielowi o tym że jarają mnie psy, zwłaszcza ssanie ich pięknych chujów?

Obawiałem się totalnego odrzucenia, okazało się wręcz przeciwnie, mój przyjaciel docenił moją odwagę, więcej zyskałem szacunku za szczerość, niż disrespect'u za fantazje o pieskach ^^

3 osoby:
1) kolega, bo nie usunąłem zdjęć z byłą (wówczas obecną), którą nagrywałem i pech chciał, że akurat pokazywałem mu coś na tel. i przewinął wstecz. to było dawno temu, nie było odwrotu. powiedział, że jesteśmy chorzy i to się leczy :p
2) przyjaciółka mojej byłej - sytuacja podobna, ale u niej na telefonie znalazła
3) przyjaciółka mojej innej byłej - pochwaliła się sama

Nikt nie wie, oprócz mojej ex. Ale ona tylko wie że lubię filmy. Reszta znajomych i rodziny ma kij w dupie. Wyjście na nagą plażę to już perwersja, a co dopiero K9. Z drugiej strony ciekawie by było mieć takich znajomych, z którymi można by było swobodnie o tym rozmawiać, a nawet coś broić. Oczywiście w pełnej dyskrecji po ich i mojej stronie ;)

Bardziej zazdroszczę Mai, nigdy nie zebrałem w sobie dostatecznie dużo odwagi aby komukolwiek powiedzieć

Powiedziałem mojej partnerce obecnej z nadzieją, ona na to że mam problem i że muszę się zmienić:(
Średnio się układa jak na razie więc czas zweryfikuję

Ciężko było wyczuć, bo jest "haha" itd., tylko że to reakcja jak na inne porąbane rzeczy z Internetów. Z drugiej strony warto próbować i łatwiejsze to, niż komuś od razu się ze wszystkiego wyspowiadać.

Back