na szczescie nie xdCzy ktoś z waszych znajomych lub rodziny wie o tym? i jak reagują?
Jednorozce tez ponoc gdzies wystepuja....;-)Nie martw się, kiedyś trafisz na taką partnerkę. To kwestia szczęścia oraz... wyczucia kiedy i jak zapytać o preferencje. Pozdrawiam cieplutko.
Meg
Taka ciekawostka. Kiedyś ludzie śmiejąc się z izolacji Korei. Zapytali dyplomatów o to czy u nich w ogóle pada deszcz. Dyplomaci zastanawiali się czy odpowiedzią nie zdradzą jakiejś tajemnicy państwowej
Przecież te hasła zawsze był do wyboru wzorek albo inne... Ja mam na każdym podwójne hasłoBrat kiedyś dorwał mi się do telefonu. Jako że wtedy hasła był wzorkami odgadł je i od tamtej pory nie w prost przypomina mi że wie.
jaka jest szansa na znalezienie kogoś takiego i bycie razem? Wygraliście więcej niż 6 w totka.Tylko i wyłącznie mój partner, powiedziałem mu o tym, któregoś nocy. Dobrze się pojawia, bo po jakimś czasie sam mi wyznaczył, że ma szukanie.
Musi się za tym kryć ciekawa historia hmmU mnie kokeżanka mojej córki. Wie ale ja też o niej wiem i razem cicho sza na ten temat ?
Kiedyś opowiemMusi się za tym kryć ciekawa historia hmm
Mnie też ciekawi teraz ?Kiedyś opowiem
WOW rekord i uznanie za odwagę! Na zbiorniku to jakoś teraz trudniej się poznać w temacie...Pięć osób wie, wszystkie w temacie. Poznane na Zbiorniku inFerLife Dwie sam wkrecilem mocno w zoo. A same kobiety. Dwa razy trafiłem zle i było baaardzo „niemiło”… w sumie to siedem osób
na zbiorniku teraz to ogólnie ciężko poznać realną osobę nie wspominając już o tematyce zooWOW rekord i uznanie za odwagę! Na zbiorniku to jakoś teraz trudniej się poznać w temacie...
Ja też pałam ciekawością !!!Kiedyś opowiem