abigfanboy
Tourist
Napis na nagrobku "zginął robiąc to co kochał"
A czego się wstydzisz pisz pytaj tu...Zaciekawił mnie ten temat byczków jest tu osoba która ma z tym doświadczenie ?Napisz do mnie Pw chce o coś dopytać.
O co chcesz dopytać?Zaciekawił mnie ten temat byczków jest tu osoba która ma z tym doświadczenie ?Napisz do mnie Pw chce o coś dopytać.
Cos mi sie wydaje ze sie koleżanko minęłaś z powołaniem, nie powinnaś pracować tam w labs tylko mieć własne gospodarstwo Wiedze teoretyczna jakaś masz fachowe literaturę znasz tylko praktyki ci brakuje jakiś staż by ci się przydał i gotowe oto rolniczka XXI w jak sie patrzy.Jwśli chodzi o byki i ogiery to polecam gorąco lekturę książki:
View attachment 621650
Ma ponad 400stron, wiedza na temat hodowli jest bardzo fachowa i podana w przystępnej formie. Dla fanów koników i byczków to pozycja obowiązkowa
Prawda koleżanko najpierw trzeba mieć aby coś działać, w druga stronę to nie zadziała.Czyżbyś nie zauważył drogi kolego że celowo przekierowuję powyższe tematy na inne tory myśleniowe? Bo wszystkie topiki to tylko o rżnięciu, ssaniu, lizaniu i diabli wiedzą co tam jeszcze. Staram się uwidocznić inne aspekty współistnienia z bydłem kopytnym. Bo od opieki się wszystko zaczyna, prawda?
Kolejny z wielu podobnych popisów "erudycji" jakiejś miernoty, która zwierzęta zna tylko z obrazków w internecie. Jak kilka powyżej piszących miernot, które udają cwaniaków, a zebrzą przy każdej okazji żeby chociaż jamnika pogłaskać bo nie mają swojego.Zaczyna się od opieki, żeby skończyło się na stoleView attachment 621784
Widzisz drogie dziecko - masz to szczęście, że twoi rodzice, którzy kupili ci smartfon pod choinkę nie wiedzą na jakie wycieczki po internecie tym smartfonem sobie pozwalasz.View attachment 622189
Dojrzały się odezwał co szukał bydła do zgwałcenia i jemu podobnych zwyrodnialców.
Więcej przeżyłam ze swoim GSD niż sobie możesz wyobrazić więc co mi tu będziesz za farmazony pociskał. Ale tak to jest jak się pisze na temat kogoś o doświadczeniu którego nie ma się pojęcia. Każdy kto ma poczucie humoru jest nazwany miernotą, oglądał ilustracje i tym podobne. Fajne zdanie masz o ludziach tu piszących. Kij w dupie zasadzony centralnie, zero luzu i dystansu. Co, spodziewałeś się amatorów gwałcenia krówek i zboczków że zaczną się tu masowo udzielać podając namiary na obory, koniki i krówki?
Brawo! Specjalista od animal abuse i fence hoppingu się znalazł, wracaj pod kamień spod którego wypełzłeś i nie wracaj nawet za rok
Drogie dziecko, szanowna nastolatko z burzą hormonów - wybacz że to będzie mój ostatni wpis w naszej tutaj dyskusji.Co ty z tą choinką, telefonem i rodzicami masz? I z tym dzieckiem? W kółko jak jakiś matoł powtarzasz to samo w każdym poście jak ułomek, łysiejący zakolak z jakiegoś wygwizdowia, który nigdy nie był na żadnym forum i nie zna forumowych zwyczajów.
GSD to określenie owczarka niemieckiego ale skąd miałbyś o tym wiedzieć jak tylko nagabujesz ludzi i szukasz rolników aby ci dali pokorzystać z kopytnego inwentarza. I jeszcze się obruszasz że ktoś z tego żartuje. Nie z takimi osobnikami użerałam się na różnych forach więc twoje nieliczne wytryski na ZV nie ruszają mnie. A to że pyszczysz i nazywasz ludzi dziećmi, że się telefonami bawię, że choinka itd to świadczy tylko o ułomności umysłowej i braku dystansu do tego co jest w internetach.
Aha co do lalek a dokładnie figurek to oczywiście że posiadam. Oto moja mała kolekcja
View attachment 622223
Masz jeszcze coś do powiedzenia? Czy może poszedłeś już za miedzę zgwałcić jałówkę swojemu sąsiadowi?
Bardzo mi się spodobał ten komentarz ,który tak mocno skrytykowalełeś,ale to pewnie dlatego,że zebrze przy każdej okazji żeby pogłaskać jamniczka.Kolejny z wielu podobnych popisów "erudycji" jakiejś miernoty, która zwierzęta zna tylko z obrazków w internecie. Jak kilka powyżej piszących miernot, które udają cwaniaków, a zebrzą przy każdej okazji żeby chociaż jamnika pogłaskać bo nie mają swojego.
Żenujące są takie wpisy i przez takich smarkaczy średnio zaglądam tu raz na rok. Tylko po to żeby ponownie się przekonać, że w zasadzie nie ma z kim tu rozmawiać. Podejrzewam, że większość dojrzałych użytkowników ma podobne spostrzeżenia.