Być ? W sneisnie w niej no to posprtu byłem mega napalony bo było to mój pierwszy raz z klaczą wagi ciężkiej ( ona naprawdę była duża, a młoda pierwsze ruje dopiero się zaczynały) więc poprostu ruchałem ją tak długo aż przestałem widzieć kolory a jaja bardziej arbuzy przypominały tak spuchły. Oczyście mój chuj nie spędził w jej cipce całe 120 minut, 2 godziny trwało wszytko , mizianko przytulanko liznako oh kurwa naprawdę zajebsta klacz bo chętna była do lizania się językami i takiego no "całowania" jakby potem mineta potem mineta z palcówa a potem klasyk spuściłem się tyle razy że pod koniec to już naprawdę mnie tak chuj bolał ale rządzą dalej była pamiętam jak wreszcie skończyłem to usiadłem sobie obok niej i musiałem odsapnac bo się zmęczyłem jakbym 10 ton węgla przerzucił ale było warto fajna taka kara czarniutka ślazaczka jak węgielek właśnie ah nigdy cię nie zapomnę
tym bardziej że było dużo klaczy więc popartu wybrałem ta która była chętna a mi się najbardziej podobała więc naprawdę rządzą była ogromna