Dopóki katolicyzm jest u władzy to na pewno nic się nie zmieni, wiara bardzo neguje zoo xD pomijając prawo to też bardziej chodzi o samych łudzi większości nie zależy na tobie jako znajomym po prostu chodzi im tylko o to żeby zaruchać a nie poznać ciebie jako osobę
Napiszesz coś więcej o tych klasztorach?Co.ty pierdolisz to przez. Lewackie organizacje typu zieloni Animalsi i inne G z Zachodu złego stanu zdrowia , kler do późnych lat utrzymywał klasztory jako domy przybytku gdzie można było co dusza zapragnie , co jest udokumentowane w pismach.. ..
Jest.masa wzmiankw w różnych ksiàżkach ..nawetmtu.an forum Jest gdzieś streszenie takie Dr.MitelskiNapiszesz coś więcej o tych klasztorach?
Bo tak to działało. Zaczerpnięte z czasów z pne,też jestem ciekaw skąd te wiadomości o tym, że w klasztorach panowała taka, swoboda
Ja z ogierami. Rodzina koniarzy. Byki mnie kręcą i nawet zagadałem z chodowcą, ale zanim się udało, sprzedał byki.Dodam tylko,że. Z bykami mam duże doświadczenie,a i z ogierami też coś było...?
Jak sprzedał to znów kupi .... albo kup sam i niech trzyma dla ciebieJa z ogierami. Rodzina koniarzy. Byki mnie kręcą i nawet zagadałem z chodowcą, ale zanim się udało, sprzedał byki.
Tak tak było...... jest opaosane ale trzeba szperać wiado......to, że ludzie robili takie rzeczy to wiadomo, ale czy klasztory były aż tak otwarte na to, to mam wątpliwości, dziś też piszą s-f i nie znaczy to, że tak było, ale sobie poszukam informacji
Odezwij się do mnie.Ja z ogierami. Rodzina koniarzy. Byki mnie kręcą i nawet zagadałem z chodowcą, ale zanim się udało, sprzedał byki.
Co, jaka śmierć? XD Weź napisz jeszcze raz, tylko wolniejTak, się zastanawiam tylu chętnych co nie zdają sobie sprawy jak to jest niebezpieczne i ile czasu komuś zajęło aby zamieścić film jak to robił. Osoba która jest zielona i x1 kontakt z , jest to duże ryzyko a zabawa z kimś co x1= śmierć lub kalectwo, a tak jak by chciała że ibcignie że weźmie do środka to mżonka bo ani jeden ani 2gi reaguje i zachowuje się inaczj niż pies, co do ogiera czy bujają to nie zabawki
Normalnke......Co, jaka śmierć? XD Weź napisz jeszcze raz, tylko wolniej
Wyjaśnij, proszę, jak to wywnioskowałeś?Normalnke......
Lata prakyki , prób i błędów.Wyjaśnij, proszę, jak to wywnioskowałel
Ponado NIK kto posiada Buhaja czy ogiera i czuje temat nie zaprości prawiczka aby go ten czy ten dosiadł , bo nikt nie bedziw brał za czyjeś zachcianki odpowiedzialności. Podobnie jak i z zakleszczeniem dużym psem ciasnej dupy co poza palcem w niej nic.innego nie poczuła. DUPA TO NIE Pipi I inaczej nieco to wszysko funkcjonuje niż się dziewicy wydajeLata prakyki , prób i błędów.
To opisz, proszę ten event ze śmiercią xDLata prakyki , prób i błędów.
Ponado NIK kto posiada Buhaja czy ogiera i czuje temat nie zaprości prawiczka aby go ten czy ten dosiadł , bo nikt nie bedziw brał za czyjeś zachcianki odpowiedzialności. Podobnie jak i z zakleszczeniem dużym psem ciasnej dupy co poza palcem w niej nic.innego nie poczuła. DUPA TO NIE Pipi I inaczej nieco to wszysko funkcjonuje niż się dziewicy wydaje
Spróbuj sam a się dowieszTo opisz, proszę ten event ze śmiercią xD
Już nie raz próbowałem. I dalej nie widzę, gdzie tu odrazu śmierć wrzucaszSpróbuj sam a się dowiesz
Aż się usmiałem z wrażenia , hahhahahahaJuż nie raz próbowałem. I dalej nie widzę, gdzie tu odrazu śmierć wrzucas
To dalej czekam, gdzie tu śmierć?Aż się usmiałem z wrażenia , hahhahahaha
Co nie dowodzi że nie jest niebezpieczneJuż nie raz próbowałem. I dalej nie widzę, gdzie tu odrazu śmierć wrzucasz