• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Fisting

fajny temat :)
Zaczynałem również od dezodorantów i małego dildo mojej ówczesnej dziewczyny. Później była pierwsza zabawka, potem kolejne większe. Następnie próby self fistingu - udane :) W końcu przerzuciłem się na lepszej jakości dildo np Hankey Toys.
... no i tak minęło 10 lat.
Moja obecna partnerka wie o moich zamiłowaniach, jednak nie podziela ich. Dowiedziała się przypadkiem, ale to już inna historia :)

Też podobnie jak ktoś wyżej pisał chciałbym zmieścić w sobie dwie dłonie. Plug do 10cm ze średniej twardości materiału jestem w stanie sobie włożyć.

Przyjemnych doznań życzę Wszystkim :)

Ja tez uwielbiam takie zabawy w ff fist food jest naprwde przyjemny :) ale uwielbiam tez zabawy sondami do kutasa to moge godzinami :)

Witam, jak w tytule tematu, pogadajmy o fistingu. Próbował ktoś z was? Komuś się udało? Ja jestem hetero a bardzo kręci mnie taka zabawa, prawie udało mi się samemu wykonać fisting i niewiele brakuje bo nie chcą przejść kostki ;D
Gdybym byl w Polsce moglbym Ci to zrobic, duzo oleju do masazu

Haha nie chciałam tak od razu wyskakiwać z filmami ale może fotka na początek ;) Wow 20 lat na prawdę sporo. Jak to się u Ciebie zaczęło? Niżej małe co nieco ☺️
Hi, chetnie bym Cie fisting. Mialem girlfriend, ktora zaczalem fisting w cipke ale pozniej w druga dziurke. Trwalo to 2 lata bo wyjechala do innego Stanu w zwiazku z praca. Tesknie za tym. Chetnie poznam zmienniczke ?

Uwielbiam przyjmować dłonie w swojej analnej cipce! ?❤️?

Głęboki fisting, podwójny fisting oraz wielkie dilda to coś co sprawia, że jestem rozgrzana i chcę więcej.

Uwielbiam się wypinać ?

Pieknie by było poznać kobietę, która lubi przyjmować i dawać fisting ?
Chetnie bym sie z Toba pobawil ?

Próbowałem fistingu i bardzo mi się spodobał bo mój tył od zawsze był pojemny. Udało mi się wsadzić własną dłoń po prawie nadgarstek?. Małe penisy tak naprawdę mnie nie zaspokajają, miałem jednego dildo około 6 cm średnicy, ale to miało mniejsze znaczenie bo miał 30 cm długości i wsadzałem go całego. No ale miało być o fistingu nie pojemności wewnętrznej. Tak więc jedyny problem jest taki, że nie mam osoby która mogłaby mi robić fisting, ponieważ opracowałem w jaki sposób to robię i gdy robił to mój chłopak to ból był niewyobrażalny, że kazałem mu przestać(gdy robiłem sam był minimalny). Muszę kiedyś z nim na pół dni usiąść na spokojnie i nauczyć krok po kroku jak ma to robić.

I tak nigdy nie będzie tak jak robisz to sobie sam bo tylko ty czujesz swój środek i ewentualny ból. No i dodam jeszcze że i tak zabawki są bezpieczniejsze od palców z paznokciami.
PS
Nie wiem czy zrozumiale wcześniej napisałem. Moje partnerki nie chciały być fistowane ale mi to robiły z chęcią. Zresztą to nieważne

Dlatego najlepiej załatwić rękawiczki, paznokcie zabezpieczone, a do tego wszelkie żele dłużej zostają na rękawiczkach niż skórze. No i tarcie mniejsze więc lepiej wchodzi.

Właśnie ja szukam takich żeby były mega grube w palcach a najlepiej z jakąś fajną zabawką xl na końcu. Ciekawe czy są w sprzedaży takie rzeczy bo nie szukałem wyczerpująco dogłębnie.
Ale moja kolekcja zabawek jest wystarczająca i tak

Część mam takich niepotrzebnych co najchętniej bym oddał bo tylko leżą w szafie a część używam na stale

Jakiś czas temu, na jednym z portali erotycznych, pewna para udostępniła swój film. Nigdy w życiu czegoś takiego nie widziałem i nie sądziłem że jest możliwe. Kobieta wypięta na czworaka, w jej cipie była dłoń drugiej kobiety a dodatkowo wchodził w cipę facet. Ta druga kobieta, waliła konia facetowi w środku cipy tej pierwszej kobiety.

Jakiś czas temu, na jednym z portali erotycznych, pewna para udostępniła swój film. Nigdy w życiu czegoś takiego nie widziałem i nie sądziłem że jest możliwe. Kobieta wypięta na czworaka, w jej cipie była dłoń drugiej kobiety a dodatkowo wchodził w cipę facet. Ta druga kobieta, waliła konia facetowi w środku cipy tej pierwszej kobiety.
Przy dobrej pozycji i szczupłej dłoni mężczyzna może włożyć i penisa i rękę w cipkę i w ten sposób robić sobie dobrze. Może też trzymać dłoń w cipce a wchodzić analnie, też będzie przez ściankę czuł swego penisa. Oczywiście kobiecie też jest wtedy przyjemnie. Piszę to z własnego doświadczenia.

Back