Olivia1234
Tourist
A o czym będziemy chcieliA popisać o czym ?
A o czym będziemy chcieliA popisać o czym ?
Czyli nie masz nic konkretnego do zaoferowania okA o czym będziemy chcieli
Oj, a czemu-?Dziewczyny mają tu raczej przekichane, jeśli mam być szczery, ale życzę powodzenia. Może najpierw napisz kilka zdań o sobie - ile masz lat, skąd jesteś, itp. Oczywiście z zachowaniem odpowiedniego bhp, czyli bez szczegółów umożliwiających łatwą identyfikację.
Miło widzieć modaDziewczyny mają tu raczej przekichane, jeśli mam być szczery, ale życzę powodzenia. Może najpierw napisz kilka zdań o sobie - ile masz lat, skąd jesteś, itp. Oczywiście z zachowaniem odpowiedniego bhp, czyli bez szczegółów umożliwiających łatwą identyfikację.
Może to zboczenie z, ale nie mam zbyt dużego zaufania do osób przedstawiających się jako młode kobiety/ dziewczyny w takich tematach. Nie obraź się, ale to bardzo często są prowokacje o różnym podłożu. Po drugie przechodzenie na zewnętrzny komunikator nie jest zbyt bezpieczne, szczególnie taki Telegram.Oj, a czemu-?
No to tak, jak widać mam na imię Oliwia i jestem z województwa mazowieckiego, a z miasta... No takiego gdzie nie było ani jednej wzmianki o nim gdy je wyszukiwałam :3 Jeśli chodzi o wiek to jestem bardzo młoda, 20 lat nawet nie mam... Ale oczywiście 18 mam! Niestety jeśli chodzi o zoo, w końcu to główna tematyka tego forum, to nie mam żadnego doświadczenia a do tego nawet pieska nigdy nie miałam -.- I póki mieszkam z rodzicami to nie zapowiada się bym kiedykolwiek miała go mieć
najlepiej na telegramie
Gubi się w zeznaniach ?Kolega powyżej też niewiele o sobie powiedział, w dodatku cały czas szuka psa, a teraz ogłasza, że jednak go ma... To jak to jest?
Noo, nie dziwię się czemu, w końcu sama tematyka forum jest tak średnio legalna i ciężko będzie cokolwiek mi udowodnić, tak by nie ujawniać zbyt wielu informacji... :3Miło widzieć moda
Może to zboczenie z, ale nie mam zbyt dużego zaufania do osób przedstawiających się jako młode kobiety/ dziewczyny w takich tematach. Nie obraź się, ale to bardzo często są prowokacje o różnym podłożu. Po drugie przechodzenie na zewnętrzny komunikator nie jest zbyt bezpieczne, szczególnie taki Telegram.
A tak poza tym pozdrawiam również z Mazowsza, również bez dotychczasowych wzmianek
No juz ogarnięte, ale wymagany jest token od adminów stąd. Napisałem im na priv i zobaczymy :VZarejestrować się da ale musisz mieć jakiś konkretny bezpieczny email ale nie gmail albo email onetowy. Załóż emaila na proton.me i z niego się zarejestruj. Ja tak zrobiłam jakiś czas bo ustawienia forum tego wymagały.
Meg
A to nie tak że najpierw trzeba mieć wstawionych 60 postów lub odpowiedzi?No juz ogarnięte, ale wymagany jest token od adminów stąd. Napisałem im na priv i zobaczymy :V
Odpisałeś na moje powitanie popołudniu... ale nie mogę teraz wiadomości znaleźć ?Mazury się kłaniają.
Cześć ??Witam ^^
Witaj, tu łódzkie. Mogę powiedzieć o sobie, że temat animal jest ze mną od bardzo dawna. Jednak dopiero niedawno mentalnie gotowy jestem, żeby też iść o kolejny krok dalej. Pozdrawiam.Witam. Z tej strony mazowieckie? Jestem nowa na tym portalu ale w temacie malutkie doświadczenie mam. Już nie młoda hmm bardziej bym powiedziała dojrzała z dużym doświadczeniem w klimatach bdsm a teraz chciałabym rozwijać się dalej. Nie za bardzo jeszcze ogarniam ten portal, miałam napisane wiadomości ale gdzieś przepadły....lub po prostu nie mogę ich znaleźć ?
Odpisałeś na moje powitanie popołudniu... ale nie mogę teraz wiadomości znaleźć ?