Witamy ?Dzień dobry.
Wschodnia część województwa mazowieckiego
Cześć a my parka kochanków z Bydgoszczy 33 i 38 latDzień dobry, na forum jestem nowa stąd myśl, że chyba powinnam się krótko przedstawić.
Chyba jeszcze nie stara ale już nie najmłodsza, nie mam już 20 lat ale jeszcze nie 40 ?
Pochodząca z centralnej części naszego pieknego kraju. Pobieżnie zainteresowana tematem od bardzo dawna, jednak w ostatnim czasie moje zainteresowanie mocno się nasiliło. Doświadczeń mało, choć nie zupełnie zerowe.
Bardzo się cieszę, że tutaj trafiłam i mogę pogłębiać wiedzę i być może zdobywać dalsze doświadczenia. Z góry dziękuję za wszelkie pomocne i przydatne informacje i zwykłą rozmowę rozwiewająca wątpliwości
Bydgoszcz wita OlsztynWitam. Olsztyn.
CześćWitam , podkarpacie się kłania
Ja mogę pogadaćSpoke, wbije ? a jak wtedy ktoś chciałby porozmawiać to zapraszam do kontaktu!
Ile masz lat ?Hej jestem tutaj nowa Mam na imie Majka rozpoczynam dopiero zabawe w zoo z checia sie czegos dowiem, porozmawiam z kims nowym chcialabym sie bardziej rozwinac w tym temacie
34lata mam nadzieje ze nie za duzoIle masz lat ?
Dla mnie nie34lata mam nadzieje ze nie za duzo
Napisz pv34lata mam nadzieje ze nie za duzo
Jeszcze nie moge pv za malo postowNapisz pv
Przysłowia mądrością narodów: dla chcącego nic trudnego.Jeszcze nie moge pv za malo postow
A popisać o czym ?Witam ^^
A więc powiedzmy, że jestem tu nowa - jeśli do bycia nową zaliczacie posiadanie konta od kilku miesięcy, ale nie wchodzenie na nie ani nie korzystanie z niego w ogóle. Jestem dość samotna i chciałabym móc z kimś popisać na pv, najlepiej na telegramie