tak długie zdjęcie, że na początku myślałem, że kolega chwali się laptopem
Masz ładnego kutasa ?
Super a zona moze lubi na “dwa baty”?View attachment 544150i jak? Z cycuszkami żony w tle View attachment 544151
No no niezły sprzętLubię go ?
Wow spokojnie możesz jebac kobyle25 naturalnych centymetrów lubiących się zanurzyć w klaczy
Oj lubi, ale na dwa naraz w cipie.Masz ładnego kutasa ?
Super a zona moze lubi na “dwa baty”?
Oj lubi, ale na dwa naraz w cipie.
Pisz proszę do mnie na Priv.Oj lubi, ale na dwa naraz w cipie.
Tylko jak ? Nigdzie nie widzę opcji wysłania wiadomościPisz proszę do mnie na Priv.
Taka chłopska natura, żeby imponować.A mnie dalej zastanawia czemu tyle mężczyzn nie ma problemów z pokazywaniem swojego sprzętu a nawet robią to z chęcią >.> Ja bym się nie odważyła
Bardzo ładnie my tez parka
jest niesamowicie apetycznyTo i ja się przywitam
wolałbym zasmakować kutasa jakiegoś napalonego psa. Dużego, bo moja dupcia lubi zajebistą stymulację masaż prostaty latami robi niesamowitą robotęChłopaki, macie zajebisty sprzęt. Życzę wam abyście kiedyś zakosztowali nim końskiej cipki lub tyłeczka
Mniam, fajnie byłoby obciągnąć to, a najlepiej po dwóch letnich dniach bez prysznica. Te jądra muszą wtedy pachnieć tak słodko...
Przepiękne, mega soczne ciało i penisBędę pierwszy, zachęcam do zabawy?
Piękny kutas. Uwielbiam napletek, to taki mój jakby fetysz (no nigdy bym nie odrzucił faceta obrzezanego lol, ale chodzi mi o to, ze naplet piękny mnie mega podnieca, na przykład jak starsi faceci udają mojego ojca (heheh różnica wieku może być 5 lat, chodzi o grę seksualną oczywiście), i wycierają napletek o wargi "synka"Pozdrowienia ze śląska
Czy to stale wydłuża penisa czy tylko na moment ?Trening. Polecam ?
View attachment 542567