soulseek82
Tourist
GENIALNYYYYYY!!!!Jak się podoba? ?
GENIALNYYYYYY!!!!Jak się podoba? ?
Toni ja pokażę
Chłopaki, macie zajebisty sprzęt. Życzę wam abyście kiedyś zakosztowali nim końskiej cipki lub tyłeczkaI jak?
Ale śliczny ?I jak?
Cudenkomasaaaakraaa, jaki słodki ? ? ?
jaki apetyczny:Miłość:
Jak ci się podoba? ?
View attachment 508393View attachment 508394
Zajebiste ciałoBędę pierwszy, zachęcam do zabawy?
Mmmm ślinka cieknie
Zajebista fota, ale mi stanąłTo i ja się dorzucę..
genialne jajeczka i kutasMój kutas
jeden z najbardziej apetycznych, jakie widziałem na zbiorniku i tutajProszę..19 cm gruby i ogolony..jak widać zadbany ??
Fajny kutas! Lubię spermę na napletku, takie sceny z wytrysku mnie często podniecają.
Podoba mi się!mój kucyk 18 cm
Dziękigenialne jajeczka i kutasjakie to wszystko jest apetyczne
![]()
Strasznie pociągający mężczyzna. Dzięki za udostępnienie foty, DaddyBędę pierwszy, zachęcam do zabawy?
Fajny chuj, lubię takie grube napletyPozdrowienia ze śląska
Piękny członekA co mi tam. Ja również witam i pozdrawia z Mazowsza.
masakra, genialnyuległe 18 cm z kujaw
Dziękuję ?Masz czym. Super
Ładny
Wracaj, im nas więcej tym lepiej ?Galeria świetnych kutasow. Jutro pokażę swojego. Tak apropo jestem z Warmii i Mazur ale mieszkam na Florydzie. Mam zamiar wrócić w tym roku.
I tak nie zabłysną :> Przynajmniej nie mi. Ostatnią rzeczą na jaką bym patrzyła przy wyborze partnera byłby jego penisDla mnie jest to przejaw samczej głupoty połączonej z chęcią zabłyśnięcia u płci przeciwnej (lub tej samej dla osób nie-hetero). Jednak nie bez powodu mówi się, że "chcącemu nie dzieje się krzywda".
Powiedziałabym że aż ¾ mężczyzn lubi pokazywać, a tylko ¼ kobietA dlaczego odnosisz to tylko do samczej głupoty? Przecież i kobiety się pokazują? A poza tym jeśli ktoś nie chce nie musi oglądać. Nikt nikogo nie zmusza.
Świetne fotki a przede wszystkim to co widaćmoże też się "przywitam" ;PView attachment 525753
Warto czasem spojrzeć... jakiś czas temu ktoś chwalił się sprzętem z objawami chorób wenerycznych... dalej już bez komentarza.I tak nie zabłysną :> Przynajmniej nie mi. Ostatnią rzeczą na jaką bym patrzyła przy wyborze partnera byłby jego penis
Powiedziałabym że aż ¾ mężczyzn lubi pokazywać, a tylko ¼ kobiet