Dolnośląskie
P paraDSW Tourist Apr 22, 2021 #158 Witamy jesteśmy parą z małym doświadczeniem ale jest ? szukamy realnej znajomości z osobami z okolic Wałbrzycha
Witamy jesteśmy parą z małym doświadczeniem ale jest ? szukamy realnej znajomości z osobami z okolic Wałbrzycha
P PolishGuy Lurker May 6, 2021 #162 I jak tam pojawił się w mazowieckim ktoś chętny do poznania? Może być i cała polska
parkapl Tourist May 13, 2021 #165 Jesteśmy parą z lubelskiego, zero doświadczenia. Pani chce bardzo spróbować bo ma od wielu lat fantazje i musi..
Jesteśmy parą z lubelskiego, zero doświadczenia. Pani chce bardzo spróbować bo ma od wielu lat fantazje i musi..
Z Zgub4 Lurker May 29, 2021 #167 Szukam kogoś z łódzkiego jestem młody i napalony chętnie poznam panie które to podnieca albo właścicieli chętnych się spotkać ?
Szukam kogoś z łódzkiego jestem młody i napalony chętnie poznam panie które to podnieca albo właścicieli chętnych się spotkać ?
Rokita Tourist May 30, 2021 #168 Czeska Republika. Mam rocznego psa, potrzebującego, prowadzonego w temacie. Piszcie, odpowiem na pytania, wiadomości. Pozdrawiam ?️
Czeska Republika. Mam rocznego psa, potrzebującego, prowadzonego w temacie. Piszcie, odpowiem na pytania, wiadomości. Pozdrawiam ?️
Wrocdog Tourist Jun 2, 2021 #170 Siema, czy ktoś z Sopotu albo okolic chętnie zaprosi do siebie, jestem do 6 czerwca w okolicy i chętnie dam się pokryć
Siema, czy ktoś z Sopotu albo okolic chętnie zaprosi do siebie, jestem do 6 czerwca w okolicy i chętnie dam się pokryć
K71ParaWroc Tourist Jun 8, 2021 #174 Witamy. Jesteśmy Parą z Dolnego Śląska, a dokładniej z Wrocławia. Szukamy tutaj przede wszystkim znajomości z osobami z Naszej okolicy, które posiadają psa. Zapraszamy do kontaktu.
Witamy. Jesteśmy Parą z Dolnego Śląska, a dokładniej z Wrocławia. Szukamy tutaj przede wszystkim znajomości z osobami z Naszej okolicy, które posiadają psa. Zapraszamy do kontaktu.
W wraf81 Tourist Jun 24, 2021 #179 Dolnyśląsk, z futrzakiem (siberian husky) - pozdrawiam wszystkich.
K Krisws Lurker Jun 24, 2021 #180 Witam wszystkich miłośników pupili.. Ja dolnośląskie , okolice Wrocławia Pzd.