Jestem z Wałbrzycha a ty?Dolny Śląsk ?
Nadal aktualne?lubuskie/wlkp - mlody chlopak z aktywnym labradorem szuka kumpla do zabaw
Nadal aktualne?Jestem z Wałbrzycha a ty?
Doświadczona szukająca przystojnego Pana z psem do dobrej zabawy. ,?
Napiszesz jak często się spotykacie ?jakieś regularne spotkania ?To zapraszam do kontaktu. W Wawie jest co oglądać Jest tez grupka osób które mają psy. Można wymienić doświadczenia lub po prostu pogadać. Dobrze odkrywać w siebie, być ciekawym i rozwijać to co zadowala
Fajnie by było gdybys najpierw uwiarygodniła się ze jesteś realna ?Tak aktualne ? napisz .
Napiszesz jak często się spotykacie ?jakieś regularne spotkania ?
Hehe a jak ty udowodnisz że jesteś realny?Fajnie by było gdybys najpierw uwiarygodniła się ze jesteś realna ?
Zainteresowany. Tylko jeszcze nie moge pv wysyłać, bo nowe konto. M, też młody, jeżeli nie problemmlody ulegly chlopak z wytresowanym psiakiem - lubuskie
WitajJa jestem ze Świętokrzyskiego z okolic Kielc. Szukam kogoś na dłużej do realnych i dyskretnych spotkań. Najlepiej kogoś kto ma klacze, krowy.
Cześć, Janusz.Witaj
Lubisz trans?Jeśli ktoś miałby ochotę popisać, poznać się. Zapraszam! Bi z dolnegośląska. Konkretnie nad wro
Cześć, mamy podobne zainteresowania, kocham klacze a z krówką miałem mój pierwszy raz, pisz na PRIVCześć, Janusz.
Jak jesteś poniżej 18-tki, to niestety duuuuuży problem, musisz poczekać na 18-te urodziny i pogadamyZainteresowany. Tylko jeszcze nie moge pv wysyłać, bo nowe konto. M, też młody, jeżeli nie problem
Spokojnie, mam już za sobą 19 latJak jesteś poniżej 18-tki, to niestety duuuuuży problem, musisz poczekać na 18-te urodziny i pogadamy
Hej, jakieś pupile?Dolnośląskie z tej strony
Siema ja też, jest szansa na herbatkę razem ?podlaskie
Siema pogadamyPodlasie, witam
Podlasie piszemy ?podlaskie
Witam Marto, fajnie ze mamy kolejna paniąCześć jestem Marta z wielkopolski
Ja lubię. A Ty?Lubisz trans?