S
Schwer
Guest
Dzięki. Już znalazłem przez post z rosyjskiej wersji ... Dobrze wiedzieć że nasza scena zoo też istnieje
tak ,czy ma ktos ochote na mojego pieska? View attachment 163972
mokro mi się zrobiło. Pozdrawiam. BogusiaOd kilku lat ja moja zona i masz owczarek tworzymy zgrany tercet Jakis czas temu spacerujac poznym wieczoren po alejkach naszych ogradow dzialkowych dostrzeglismy jedna z sasiadek jak wali swojemu kubdelkowi Znalismy sie z nia wczesniej ale nie byla to bliska znajomosc Na drugi dzien zaprosilismy ja na grilla do nas Po kilku piwach zaczeslisy z nia delikatnie rozmawiac Byla bardzo zdziwiona i bardzo zdenerwowana Wzielismy ja do naszej altany i moja zonka obciagnela naszemu psiakowi Sasaidka patrzyla w milczeniu a na koncu powiedziala ze musi isc i wyszla, Myslelismy ze juz wszystko stracone a tu na nastepny weekwnd ona mowi ze zaprasza nas do siebie i naszego pupila tez Zaczelismy rozmawiac i ona przeprosila za swoje zachowanie i otworzyla sie Potem wszystko polecialo jak z nut zabawa byla dluga i intensywna Jej kundelek nie ma duzego ale masz Max ma Jak jej zapakowal to jej oczy na wierzch wyszly )) Zabawe skonczylismy cos kolo 2 w nocy Panie zadowolone psy tez a i ja po naszych pupilach zamoczylem
A mi co nieco stanęło ... Niesamowite musiało być oglądanie własnej żony jak to robi z pieskiem, nowopoznana sąsiadka też ... A poślizganie się potem w jednej i drugiej - zazdroszczęmokro mi się zrobiło. Pozdrawiam. Bogusia
może to prawda co ludzie gadają ? dobry sąsiad /sąsiadka to skarb - mieszkania przypilnuje psa wyprowadzi i jeszcze dupy mu da - pozazdrościćA mi co nieco stanęło ... Niesamowite musiało być oglądanie własnej żony jak to robi z pieskiem, nowopoznana sąsiadka też ... A poślizganie się potem w jednej i drugiej - zazdroszczę
Tak jaczy ma ktos ochote na mojego pieska? View attachment 163972
Lepiej trzymaj się od niego z daleka był na tyle tępy żeby pisać na zwykłych czatach do ludzi że daje dupy psu (to taki typ.co myśli nie tą głową co trzeba) i siedział w więzieniu przy okazji wszyscy których znał mieli przez niego przejebane.....skoro można poznac kogoś realnie tu, poszukiwany ktoś z psiakiem ze śląskiego okolice Katowic, pupil dla przyjaciółki ciekawej takiej zabawy więc pierwszy raz jej
Na początek chętnie porozmawiam o Twoich marzeniach mam cudownego psaSkoro tak to pewnie niedługo wrócę. Może wreszcie uda się znaleźć kogoś kto pomoże zrealizować mi moje marzenia.
od kogo sie trzymac z dalekaLepiej trzymaj się od niego z daleka był na tyle tępy żeby pisać na zwykłych czatach do ludzi że daje dupy psu (to taki typ.co myśli nie tą głową co trzeba) i siedział w więzieniu przy okazji wszyscy których znał mieli przez niego przejebane.....
No od tego typa co kiedyś miał na BF nick HexXxer, bo skoro raz wpadł to znowu kogoś za sobą pociągnieod kogo sie trzymac z daleka
Sirma masz dostęp?Bardzo realny mazowieckie pozdrawiam