Jest taki specjalny wątek w polskiej grupie.NIech kazdy poda w przyblizeniu miejsce zamieszkanie i moze uda sie cos znalezc, co bedzie dla wszystkich dogodne
Dobra rada, dziękiRada z doświadczenia: kiedy prosisz o zdjęcie, proś o nietypowe, na przykład pies z polską książką czy gazetą, z kubkiem herbaty czy grzebieniem. Zasoby internetu są ogromne, a oszuści/naciągacze sprytni, typowe zdjęcia "wygooglują" sobie w Internecie czy Darknecie i podeślą jako własne.
PiąteczkaJestem z Dolnego Śląska.
Mam tak samo.Ja szczerze mówiąc nawet nie potwierdzam konta. I tak nie mogłam nikogo znaleźć a działanie serwisu mnie tylko flustrowalo. Raz dzialal raz nie, filmy uruchamiały mi się dość rzadko. Teraz szukam szczęścia tutaj
Niezmiernie przyjemna wizja ;-)Od kilku lat ja moja zona i masz owczarek tworzymy zgrany tercet Jakis czas temu spacerujac poznym wieczoren po alejkach naszych ogradow dzialkowych dostrzeglismy jedna z sasiadek jak wali swojemu kubdelkowi Znalismy sie z nia wczesniej ale nie byla to bliska znajomosc Na drugi dzien zaprosilismy ja na grilla do nas Po kilku piwach zaczeslisy z nia delikatnie rozmawiac Byla bardzo zdziwiona i bardzo zdenerwowana Wzielismy ja do naszej altany i moja zonka obciagnela naszemu psiakowi Sasaidka patrzyla w milczeniu a na koncu powiedziala ze musi isc i wyszla, Myslelismy ze juz wszystko stracone a tu na nastepny weekwnd ona mowi ze zaprasza nas do siebie i naszego pupila tez Zaczelismy rozmawiac i ona przeprosila za swoje zachowanie i otworzyla sie Potem wszystko polecialo jak z nut zabawa byla dluga i intensywna Jej kundelek nie ma duzego ale masz Max ma Jak jej zapakowal to jej oczy na wierzch wyszly )) Zabawe skonczylismy cos kolo 2 w nocy Panie zadowolone psy tez a i ja po naszych pupilach zamoczylem
Zgadzam się z foxxxy, to jest niebezpieczny temat i pchanie się po napalonemu na siłę nie ma żadnego sensu.Problemem jest często podejście ludzi którzy są nowi w temacie i ciężko im się postawić w sytuacji osoby po drugiej stronie. Większość rozmów jakie prowadziłem z osobami na tego typu forach, niestety po chwili kończyło się na pytaniu, czy udostępnię im swoje zwierzaki. Z doświadczenia patrząc, w większości przypadków jest to dyskwalifikacja. Osobiście poznałem kilka osób w realu i w wielu przypadkach skończyło się na wieloletnich przyjaźniach. W takiej sytuacji dopiero można mówić o pełnym zaufaniu, gdzie w naszej sytuacji niestety jest to priorytetem.
Wielu z nas ma naprawdę dużo do stracenia - rodziny, zwierzęta itd. Bez zaufania nic z tego nie będzie, a niestety zaufania nie buduje się wymieniając kilka postów na forum. Oczywiście są osoby, które czerpią przyjemność głównie z udostępniania swoich zwierzaków i są w imię tego w stanie podjąć takie ryzyko, ale osobiście wiele takich nie spotkałem.
Realia są takie, że wielu z nas potrzebowało lat żeby ułożyć sobie życie w taki, a nie inny sposób. Do tego posiada także rodziny, które w większości przypadków o naszych skłonnościach nie maja pojęcia. Nikt rozsądny nie zaryzykuje tego dla nieznajomej osoby z forum. Na pewno większość z osób szukających tu kontaktu jest uczciwa i szczera w swoich zamiarach. Problem w tym, że nasza społeczność nie jest wolna od zwyrodnialców i psychopatów. Nie wiemy kto siedzi z drugiej strony. Zaufanie wymaga czasu.
Moim cele nie jest nikogo demotywować, ale pokazać jak często wygląda sytuacja po drugiej stronie. Więcej cierpliwości i jeżeli jesteście osobami, którym warto zaufać pozwólcie się poznać z takiej strony. Pamiętajcie, że bez problemu możecie zniszczyć życie osobie, która się przed wami otworzy. Niestety w takich realiach przyszło nam żyć i nie prędko się to zmieni.
Witam wiadomo tu zaufanie musi być zbudowana obu stron ja to doskonale rozumiem nie jest o tak łatwo otworzyć się i temat też nie łatwy i nie wiadomo kto kryje się drugiej stronyProblemem jest często podejście ludzi którzy są nowi w temacie i ciężko im się postawić w sytuacji osoby po drugiej stronie. Większość rozmów jakie prowadziłem z osobami na tego typu forach, niestety po chwili kończyło się na pytaniu, czy udostępnię im swoje zwierzaki. Z doświadczenia patrząc, w większości przypadków jest to dyskwalifikacja. Osobiście poznałem kilka osób w realu i w wielu przypadkach skończyło się na wieloletnich przyjaźniach. W takiej sytuacji dopiero można mówić o pełnym zaufaniu, gdzie w naszej sytuacji niestety jest to priorytetem.
Wielu z nas ma naprawdę dużo do stracenia - rodziny, zwierzęta itd. Bez zaufania nic z tego nie będzie, a niestety zaufania nie buduje się wymieniając kilka postów na forum. Oczywiście są osoby, które czerpią przyjemność głównie z udostępniania swoich zwierzaków i są w imię tego w stanie podjąć takie ryzyko, ale osobiście wiele takich nie spotkałem.
Realia są takie, że wielu z nas potrzebowało lat żeby ułożyć sobie życie w taki, a nie inny sposób. Do tego posiada także rodziny, które w większości przypadków o naszych skłonnościach nie maja pojęcia. Nikt rozsądny nie zaryzykuje tego dla nieznajomej osoby z forum. Na pewno większość z osób szukających tu kontaktu jest uczciwa i szczera w swoich zamiarach. Problem w tym, że nasza społeczność nie jest wolna od zwyrodnialców i psychopatów. Nie wiemy kto siedzi z drugiej strony. Zaufanie wymaga czasu.
Moim cele nie jest nikogo demotywować, ale pokazać jak często wygląda sytuacja po drugiej stronie. Więcej cierpliwości i jeżeli jesteście osobami, którym warto zaufać pozwólcie się poznać z takiej strony. Pamiętajcie, że bez problemu możecie zniszczyć życie osobie, która się przed wami otworzy. Niestety w takich realiach przyszło nam żyć i nie prędko się to zmieni.
Haha prawdaGdyby wszyscy byli tak otwarci to było by pięknie podziękować Religii za zepsucie Ludzkości
Ale religia tu nie gra roli chyba ? to raczej indywidualne podejście osoby! Jedna osoba lubi sex analny inna nie, jedna lubi czytać inna oglądać filmy i takich przykładów jest wiele więc to jest indywidualny wybór człowieka a religia ma tutaj może 10% znaczenia a reszta to już kwestja osobistych upodobań ?Haha prawda
Poszukaj w sieciach sklepow zoologicznych psich butów. Z założenia mają chronić zimą psie łapy przed solą rozsypywaną na ulicach, ale bardzo dobrze sprawdzają się też jako ochrona przed psimi łapami. Zwierzak na początku bedzie grymasił, ale się w końcu przyzwyczai (polecam metodę "pozytywnego wzmocnienia").Macie jakieś pomysły na podrapane plecy i uda, gryzienie w kark nie jest tak uciążliwe jak to drapanie ale może macie na to jakiś sposób, będę wdzięczny ?
Macie jakieś pomysły na podrapane plecy i uda, gryzienie w kark nie jest tak uciążliwe jak to drapanie ale może macie na to jakiś sposób, będę wdzięczny ?
Można linka do polskiej grupy ??Jest taki specjalny wątek w polskiej grupie.
Można linka do polskiej grupy ??