• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

jak sie zaczela przygoda z animal?

Moja sytuacja fascynuje chyba tylko Ciebie. Bo jest tak nudna i nic się nie dzieje, że to jest w sumie koniec tej historii, ale dzięki ;)
Właściwie to mnie fascynuje, bo jestem w takiej samej sytuacji jak Ty, chcę, ale nie mogę działać! Chętnie wymienię się pomysłami!

U mnie.. mozecie nie wierzyc ale.. Zaczelo sie od tego ze czesto rodzicow podgladalem jak sie ruchaja.. i kiedys jak mysleli ze psie poszedlem popatrzec jak sie bawia.. a do tego jeszcze pies dziwnie dyszal i piszczal troche.. zatem ciekway bylem co sie dzieje.. okazalo sie ze rodzice bawili sie z owczarkiem niemiecki. Pierw matka obciagala psu a ojciec jej robilem minete i ja ruchal a potem owczarek ja ruchal ia matka obciagala psu, ale ttez widzialem jak ojciec obciagal psu sam i tez razem z matka. oraz jak ojciec byla ruchany przez psa i matka mu obciagala i sie patrzyla i palcowala.. tak na mniew to podzialalo ze kutas w ciagu sekundy stal sie twardy jak skasla i szyvbko walac doszedlem momentalnie ale dalej stal i byl twardy jak skala.. doszedlem kilka razy, jak skonczyli to szybko polecialem do luzka, matka do mnie zjarzala i myslala ze psie i tymi ustami co obciagala psu i ojcu dala mi buzi a ja niby spalem.. tak mnie to zajaralo ze znow musialem sobie zwalic. A potem mialem to w myslach i lkiedys jak kapalem sie i bylem sam wyszedlem z wanny i sie wycieralem a owczarek podszedl i mnie zaczal lizac po kutasie, jakos odrazu mi stanal i wiedzialerm ze to jest to co pokocham. Normalnie jak mnie lizal to czulem sie jak w niebie lizal mnie a ja sobie walilem i polecialem mega duzym wytryskiem. Od tego sie zaczelo :)
Może pogadamy na session
05c23e9711e71a5fa545c39a90c9f48699085ec7bd2a60f525a6519f50ae320a53

Back