Są dziewczyny co jako dziewice próbują lub próbowały z pieskiem (zdażyło się na GG pisać lub gdzieś indziej). Czy waszym zdaniem też jest to nawet trochę słodkie i fajne? 
Last edited:
Poprawione, z pieskiemPróbowały co? Średnio rozumiem, o co chodzi.
Taak, zero doświadczenia na ten moment :cuuu czyżby świeżynka popatrzył bym sobie na takie wasze poczynania 1 razu.![]()
dobre podoba mi sieMam wrażenie że dwa ostatnie komentarze pisał jakiś napalony oblech
Ok. Ja mam negatywne zdanie na ten tematdobre podoba mi sie![]()
Dystans a widzenie poraz kolejny oblechowego komentarza, Posta itd.trzeba mieć trochę dystansu do siebie i otoczenia.
Uważam, że to jest niesamowicie słodkie, gorące, podniecające....Niesamowite, że niektóre mają taką chcicę, że nie chcą z byle kim, wolą dać pieskowiSą dziewczyny co jako dziewice próbują lub próbowały z pieskiem (zdażyło się na GG pisać lub gdzieś indziej). Czy waszym zdaniem też jest to nawet trochę słodkie i fajne?![]()
Lub było tylu nie powiem co że wolą takUważam, że to jest niesamowicie słodkie, gorące, podniecające....Niesamowite, że niektóre mają taką chcicę, że nie chcą z byle kim, wolą dać pieskowi.....
Ej ale są widzenia intymne ?. Ale kiedyś plagą były wizyty prostytutek na takichZwłaszcza te co siedzą w więzieniu. Tak wyposzczone i niewyżyte że rzucą się na byle kutangę, która gdzieś wystaje ?
Seb