Chodziło mi że z ludźmi ??No są wizyty intymne. Pies przychodzi do swojej uwięzionej pani na widzenie, składa wniosek do szefa służby więziennej o mokre widzenie i temat jest załatwiany pozytywnie.
Dobry materiał na komiks haha ?
Chodziło mi że z ludźmi ??No są wizyty intymne. Pies przychodzi do swojej uwięzionej pani na widzenie, składa wniosek do szefa służby więziennej o mokre widzenie i temat jest załatwiany pozytywnie.
Bardzo slodkie, bardzo urocze. Nawet wiecej. ?Są dziewczyny co jako dziewice próbują lub próbowały z pieskiem (zdażyło się na GG pisać lub gdzieś indziej). Czy waszym zdaniem też jest to nawet trochę słodkie i fajne?![]()
Ogladalem wiele takich videos, sa bardzo slodkie ?Są dziewczyny co jako dziewice próbują lub próbowały z pieskiem (zdażyło się na GG pisać lub gdzieś indziej). Czy waszym zdaniem też jest to nawet trochę słodkie i fajne?![]()
No nie gadaj, że tylko dwie kobiety spotkałeś w życiu...Spotkałem dwie takie kobiety i obie straciły dziewictwo z psami.
Za pierwszym razem? Niekoniecznie... To zależy...ciekaweale moglo by bolec
Oczywiste..Spotkałem dwie takie kobiety i obie straciły dziewictwo z psami.
megano ja byłem prawiczkiem![]()
Chyba nie wolno tu tego napisaćmegaile miałeś wtedy lat?
Jak mniej niż 18 to nie możnaChyba nie wolno tu tego napisać![]()
i gitJak mniej niż 18 to nie można
Opowiesz na priv?no ja byłem prawiczkiem![]()
jeśli masz ochotę porozmawiać... śmiałoChyba nie wolno tu tego napisać![]()
Chodzi o to że z regulaminem było by to sprzeczn = banjeśli masz ochotę porozmawiać... śmiało![]()
właśnie. słodkie to są irysy i bajeczneNie wiem czy słodkie i urocze, ale podniecające owszem![]()
Słodkie, urocze i podniecająceNie wiem czy słodkie i urocze, ale podniecające owszem![]()
Oczywiście że tak, przecież to naturalne i bardzo fajneSą dziewczyny co jako dziewice próbują lub próbowały z pieskiem (zdażyło się na GG pisać lub gdzieś indziej). Czy waszym zdaniem też jest to nawet trochę słodkie i fajne?![]()
Świetny pomysł, nie dość że intrygujący to jeszcze z polotemNo są wizyty intymne. Pies przychodzi do swojej uwięzionej pani na widzenie, składa wniosek do szefa służby więziennej o mokre widzenie i temat jest załatwiany pozytywnie.
jesteś intrygująca , odezwij siąMyślę, ze bardzo słodkie i podniecające. Szkoda, ze sama tak nie zrobiłam
Są dziewczyny co jako dziewice próbują lub próbowały z pieskiem (zdażyło się na GG pisać lub gdzieś indziej). Czy waszym zdaniem też jest to nawet trochę słodkie i fajne?![]()
cześć , poruszasz fajne tematy , może popiszemy na privSą dziewczyny co jako dziewice próbują lub próbowały z pieskiem (zdażyło się na GG pisać lub gdzieś indziej). Czy waszym zdaniem też jest to nawet trochę słodkie i fajne?![]()
Z NIĄ (Karolciarolcia) SOBIE JUŻ NIE POROZMAWIASZ BO DOSTAŁA WCZORAJ BANAcześć , poruszasz fajne tematy , może popiszemy na priv