• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Czy waszym zdaniem jest to słodkie lub urocze? :D

Są dziewczyny co jako dziewice próbują lub próbowały z pieskiem (zdażyło się na GG pisać lub gdzieś indziej). Czy waszym zdaniem też jest to nawet trochę słodkie i fajne? :D
Bardzo slodkie, bardzo urocze. Nawet wiecej. ?

Są dziewczyny co jako dziewice próbują lub próbowały z pieskiem (zdażyło się na GG pisać lub gdzieś indziej). Czy waszym zdaniem też jest to nawet trochę słodkie i fajne? :D
Ogladalem wiele takich videos, sa bardzo slodkie ?

Napiszę z męskiej perspektywy. Mój pierwszy raz był znacznie wcześniej międzygatunkowo, niż z kobietą. Pewna krówka w okresie rui ochoczo ze mną spułkowała, ku memu wielkiemu zadowoleniu i to w jej gorącej cipce przestałem być prawiczkiem. Czy to było słodkie lub urocze? Nie mi to oceniać... 😜

Oczywiście że tak, przecież to naturalne i bardzo fajne

No są wizyty intymne. Pies przychodzi do swojej uwięzionej pani na widzenie, składa wniosek do szefa służby więziennej o mokre widzenie i temat jest załatwiany pozytywnie.

Dobry materiał na komiks haha ?
Świetny pomysł, nie dość że intrygujący to jeszcze z polotem

Back