To se nestydíš mu s tím nepomoct?Jo to se někdo má pracovat z domu. Já si jeřáb do obývaku odnést nemůžu. Taky řešime hárání. Malá hárá prvně tak sama ještě chudák neví co se s ni děje. Ale náš starej hnědej obšourník moc dobře ví a honí ji po celým bytě. Zatim byla čubina zvyklá že si jí moc nevšímal. Těd je z toho na větvi že ji nedá pokoj. Jo vznikaj z toho kolikrát vtipný situace ? malá schovaná pod dekou a Beňda píchá vzduch...nebo malá za květičánem a chudak nám na prázdno "obstřikuje" fíkus...no uvidíme treba mu pohnojení prospěje
takovy ty dentastix a podobny klackyco jsou zubní krize?
Tak pokud kouše dřevěné hračky je dost mizivá šance že mu sklovinu poškodíš silikonovým kartáčkem. Já si nemůžu pomoct ale přijde mi že mám veta z doby kamenný. Mně dentatyčinky a podobný "čistidla" odmítl. Na jeho doporučení kousek tvrdého chleba ? To samý když mi poradil koupit čubině parůžek. Mně samotnýho by to nenapadlo. Je to fajn chlap. Ale už by mohl jít do důchodu. Přece jenom v 92 letech dělat veta?Já někde zaslechl, že častější čistění zubů kartáčkem psům ničí zubní sklovinu, nicméně netuším co je na tom pravdy. Osobně jsem hafanům nikdy zuby kartáčkem nečistil, namísto toho jsem jim pravidelně dával čistící pamlsky (například zmíněné Denta Stix) a dřevěné hračky na kousání (čímž se zuby přirozeně čistí).
A co by to mělo být za pomoc?Hledám někoho na cosi jako pomoc.