Monikaruda
Tourist
Pokaż
??Pokaż
Ślepy jesteś ? ?Mam 2 Giganty... nie musi to wyglądać Optycznie jak Zwierzę lolSporo tego, chociaż jakiś konik by się też przydał
Podaj namiary ?Proponuje - dyskretna przesyłka
Potrafi połykać Go w Całości jak MissPrincessKay ? Albo Odbytem Całego ? w Wersji XXL ??Polecam zabawki z Bad-Dragona, parę lat już mamy Chance Flared - medium w opcji z strzykawką. Bardzo dobra jakość i wykonanie, nie do zdarcia , tylko że się już znudził żonce
Bez przesady medium to i tak duża zabawkaPotrafi połykać Go w Całości jak MissPrincessKay ? Albo Odbytem Całego ? w Wersji XXL ??
No to tyle co do ,,Znudził się Jej" skoro nie potrafi go nawet używać prawidłowo ?Bez przesady medium to i tak duża zabawka
dla Ciebie nie, ale ja jednak takie wolę i dzięki - z moim wzrokiem wszystko ok.Ślepy jesteś ? ?Mam 2 Giganty... nie musi to wyglądać Optycznie jak Zwierzę lol
Wow ?????Badwolf
??Wolę oryginał - ciepły ,polsujacy i tryskający
Fajna Jaka cena?Cześć, witam - ta akurat zabawka kupiona na alli.... jakościowo dobra zapakowana dyskretnie i odpowiednio.
Płaciłem jakiś czas temu 92zł z dostawą. Oczywiście trochę czekania było.Fajna Jaka cena?
czy one są bezzapachowe ? jak z twardością ?Cześć, witam - ta akurat zabawka kupiona na alli.... jakościowo dobra zapakowana dyskretnie i odpowiednio.
Mamy z żoną identyczne ?Cześć, witam - ta akurat zabawka kupiona na alli.... jakościowo dobra zapakowana dyskretnie i odpowiednio.
To jest silikon, czy TPU? Wolałbym już TPU nie kupować, jedna taka mam i silikon wolę zdecydowanie, mimo że droższe..Cześć, witam - ta akurat zabawka kupiona na alli.... jakościowo dobra zapakowana dyskretnie i odpowiednio.
Fajna kolekcja :]
A co Ci się przytrafiło ?, jeżeli to nie jest tajemnicą oczywiścieJako że już kiedyś zostałem przyłapany na zoo nie ma mowy, żebym zamówił sobie zabawkę pocztą.