Albo dostała by żądanie okupu.?W Polsce po takiej wiadomości już na pewno nie spotkałaby go więcej
No ,mogłoby tak być wcale bym się mnie zdziwił. ?Im dłużej jestem na forum, tym mocniej upewniam się, że taki okup byłoby trzeba opłacić w naturze
Widocznie ma inne zalety ?, taka niewielka a pcha się/wspina na takiego olbrzymia. Można-można jak się chce.View attachment 607068
Jebłam ?
To wcale nie było pisane z myślą o tobie tak tylko stwierdziłem ze sa takie co się same pchają i ciężko je oderwać, i są takie co nie chcą jak ty z jakiś tam swoich powodów.Hihi wiem do czego mi tu pijesz, jakieś podjazdy do mnie że się boję o moją brzoskwinkę bo nie chcę ogiera???
Odpuśćcie, mówiłam że za mam za małe gabaryty do ekhem.. końskiej pyty?
Oj jak się zrymowało choć wcale nie chciało ?
Moja wypowiedz jest całkowicie pozbawiona podtekstu w twoja stronę co do koni, i nie była ona pisana co do twojej sympatii lub jej braku wobec nich choć tak pewnie mogłaś to odebrać.Widocznie ma inne zalety ?, taka niewielka a pcha się/wspina na takiego olbrzymia. Można-można jak się chce.
Ale ci komplementa sprzedał ,ciekawe ile na ten tekst udało mu sie wyrwać?Spoksik, podteksty mnie zawsze bawią, lubię taki specyficzny nieco rubaszny kinkowy humor. Nie jest mnie tak łatwo sttigerrować więc spoko loko ?
A co do mojego niewielkiego wzrostu to przypomniał mi się epizod z kiedyś gdy wyprowadzałam Wolfiego na spacer. I w parku miejskim mijałam jakiegoś żula.
Pijaczek obczaił mnie, mojego wilka i wybełkotał obleszkowo - "Eee maleńka, gites dupeńka, zostaw kundla to bym ci wylizał do kości" ?
Tekst na podryw pierwsza klasa.