Albo dostała by żądanie okupu.?W Polsce po takiej wiadomości już na pewno nie spotkałaby go więcej![]()
No ,mogłoby tak być wcale bym się mnie zdziwił. ?Im dłużej jestem na forum, tym mocniej upewniam się, że taki okup byłoby trzeba opłacić w naturze![]()
Widocznie ma inne zaletyView attachment 607068
Jebłam ?
To wcale nie było pisane z myślą o tobie tak tylko stwierdziłem ze sa takie co się same pchają i ciężko je oderwać, i są takie co nie chcą jak ty z jakiś tam swoich powodów.Hihi wiem do czego mi tu pijesz, jakieś podjazdy do mnie że się boję o moją brzoskwinkę bo nie chcę ogiera???
Odpuśćcie, mówiłam że za mam za małe gabaryty do ekhem.. końskiej pyty?
Oj jak się zrymowało choć wcale nie chciało ?
Widocznie ma inne zalety?, taka niewielka a pcha się/wspina na takiego olbrzymia. Można-można jak się chce.
Ale ci komplementa sprzedałSpoksik, podteksty mnie zawsze bawią, lubię taki specyficzny nieco rubaszny kinkowy humor. Nie jest mnie tak łatwo sttigerrować więc spoko loko ?
A co do mojego niewielkiego wzrostu to przypomniał mi się epizod z kiedyś gdy wyprowadzałam Wolfiego na spacer. I w parku miejskim mijałam jakiegoś żula.
Pijaczek obczaił mnie, mojego wilka i wybełkotał obleszkowo - "Eee maleńka, gites dupeńka, zostaw kundla to bym ci wylizał do kości" ?
Tekst na podryw pierwsza klasa.