• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

szukam kolegi do pisania, oglądania, wymiany ;)

Coś w tym musi być, skoro tyle osób chce „pogadać”.

No osoby tutaj raczej oczekują na początku aby popisać i zaznajomić się. Mało kto na taką inicjatywę od razu będzie pozytywnie nastawiony xd Szanuje natomiast, że deklarujesz co chciałbyś ?

Hej. Chętnie poznam kogoś, popiszę na poważne i mniej poważne tematy. Bez spiny i na luzie. Okolice Wałbrzycha.

Last edited:
Hej ja nowy chętnie kogoś poznam popisze ja 36 rozwiedziony. Na każdy temat na luzie poklikam. Może spotkanie w realu.kiedys. ja swrietokrzyskie

Świętokrzyskie.. ciekawe województwo. Można tam znaleźć mnóstwo skamielin sprzed milionów lat.
Powodzenia w szukaniu kogoś do popisania, będzie ono potrzebne. Pozdrówki 😆

Świętokrzyskie.. ciekawe województwo. Można tam znaleźć mnóstwo skamielin sprzed milionów lat.
Powodzenia w szukaniu kogoś do popisania, będzie ono potrzebne. Pozdrówki 😆
Meg widzę że poznałaś krainę skamielin ;) osobiście

Z
Tak, byłam dwa razy w tych rejonach, bardzo ciekawe ukształtowanie terenu. Pewnie kiedyś wrócę jak będzie okazja, póki co jednak siedzę na wyspie i jest supcio 🤗
Zazdroszczę Ci tej wyspy;) , szczególnie kiedy zaczyna wiać zimą w świętokrzyskim . Jakbyś kiedyś przypadkiem wpadła w moje strony daj znać , chętnie cię po nich oprowadzę ;)

Chętnie popiszę, te tematy i to, co interesuje. Mazowieckie koło góry Kalwarii. Zapraszam na dm

No chyba jednak nie muszę. Jak się mnie do czegoś zmusza to zawsze jestem na -anty. Tak było zawsze, tak jest i będzie na wieki wieków amen. Zatem podziękuję 🤭

Edit: a jak już pan pisze do mnie jakieś wiadomości prywatne to chociaż niech pan odblokuje możliwość odpowiedzi. No chyba że każdą kobietę traktuje pan w ten sposób że tylko pan może mówić a kobieta ma zamknąć mordę.
Jeśli tak jest to życzę powodzenia w dalszych kontaktach z płcią przeciwną. Spermiarskie posty na forum BARDZO w tym pomogą 😅
Ja nikogo nie blokowalem i nie mam zamiaru rowiez Ciebie. Sprawdze czy tak jest I bez obraz

Fakty. A już kogoś realnego znaleźć graniczy z cudem

Jak zaczniesz pisać coś ciekawego a nie tylko usilnie desperacko szukać kontaktów lub wypytywać o dzieła - wtedy zobaczysz że jest tu wiele osób, z którymi można fajnie popisać na bardzo wiele tematów. 😋

Back