• NOTICE: Welcome back to Zooville! We've had to completely rebuild the server and restore data from backups after a non-security-related hardware incident. Please allow some time for the dust to settle. The site may be slow and not all features may work immediately. Intermittent downtime may occur while we work to restore the site.

Latest backup was from July 8th, so anything after that date will have been lost but that should have been less than 24 hours of data.

While restoring from backups we're also upgrading to the latest forum software.

Smutný osud Thunder Bay Syda a jeho zvířecí partnerky Sydney

pes

Moderator
Staff member
Smutný osud Thunder Bay Syda a jeho zvířecí partnerky Sydney

Původ mé přezdívky

Sydney je pes, s kterým jsem měl nejbližší vztah ze všech psů, které jsem kdy měl. V roce 2004 jsme podnikli výlet do Thunder Bay a tento výlet se stal dvěmi nejúžasnějšími dny, strávenými s ní.
Když byla Sydney v roce 2005 zabita, cítil jsem, že je potřeba změnit můj nick, který až dosud byl "---2---".
Doglet mi navrhl "Thunder Bay Syd" a já si tedy tento nick zvolil za svůj. Sydney je mimochodem ta holka v mém avataru, v roce 2004, když byla stále naživu, jsem přísahal, že Sydney bude "zdobit" vrch každého mého příspěvku, dokud budu přispívat.

TBS
-------------------------------------------------------------

Syd, Nikdy nezapomenuta, Navždy milována
6 let uplynulo... 6 let, kdy mi scházíš. Tak moc slz, tak moc bolesti, tak moc vzpomínek, které mi přivodily ještě více slz.

Nyní zde sedím, v mé místnosti, venku ticho, na pozadí přehrávaná nějaká hudba. Mí nynější psi všichni spí. Myslím na Tebe na tomto šestém "výročí" Tvé smrti. Myslím na mnoho věcí, ale samozřejmě mne sužuje zármutek, když myslím na konec.
Myslím na to, jak jsem byl zatknut, jak jsi byla sebrána z tvého domova, jak tě oni zabili, když nemohli dostat mne.
Tak moc hněvu, tak moc lítosti, čímdál více bolesti. Nikdo tomu nemůže rozumět, a já to ani jinak nechci. Byla jsi zabita za to, kým jsem já. Jak bych se za tohle mohl někdy omluvit? Jak bych se někdy s tímto mohl usmířit?

Nyní utírám své slzy a dívám se na některé z mnoha fotek, které jsem vyfotil, když jsme byli spolu. Představuji si tě, jako mladé štěně, které mi bylo předáno jednoho vzrušujícího dne v roce 2003.
Stále mám tu deku, do které jsi byla zabalena vedle mne. Je pohodlná, sice malá, ale stále pohodlná.

Jak jsem tě držel toho dne. Jak jsem si představoval budoucnost ve které budeme spolu. Tolik štěstí, byl to vzrušující den. Vzrušení se rychle změnilo ve strach, když jsem se dozvěděl o Tvé minulosti a jak jsi musela dlouhý čas trpět.
Nechána oslepenou týráním a vyděšenou z každé lidské ruky.

Bylo mi o tobě řečeno hodně věcí. Bylo zde mnoho lidí, kteří nevěřili, že bys mohla vyrůst v normálního psa, kterého není třeba utratit. Byla jsi vyděšena, měla jsi právo na to být vyděšena poté, co ti lidé udělali. Já byl také vyděšený.
Nevěděl jsem, jestli to, co jsem udělal, bylo pro Tebe správné, nevěděl jsem, co udělat. Jediná věc, kterou jsem věděl byla, že jsem je nemohl poslechnout a nechat tě utratit. Zasloužila sis šanci, zasloužila sis ukázat, že ne všichni lidé jsou špatní.
Zasloužila sis to, co všechny živé bytosti, být milována.

Nebylo to jednoduché a byly zde časy, kdy má trpělivost docházela. Stále vidím malé jizvy na mých rukách po těchto dnech.
Jizvy, které jsi zanechala, protože jsi nemohla pochopit, že ti nechci ublížit. Bylo to složité. Hlavně proto, že my oba jsme se báli.

Naše vzájemné pouto rostlo víc a víc během měsíců, směřujících k létu. Kousala jsi mne míň a míň, věřila jsi mi víc a víc. Když se Červen chýlil ke konci, konečně jsi chtěla jít. Konečně jsi chtěla jít do zavazadla, přenášena jako výsledek toho, co jsem pro Tebe udělal v minulosti a plně jsi mne přijmula.
Nebylo již více tvých kousanců. Nebylo již více nedorozumění. Všechno tohle bylo smeteno pryč a na tom místě vykvetla čistá láska a důvěra. Nejčistší láska, kterou jsem kdy poznal...

Léto bylo neuvěřitelné. Mohl jsem strávit většinu času s tebou. Spala jsi se mnou v mé posteli a mohli jsme spolu chodívat ven kdykoliv. Všichni ti lidé, kdo říkali, že by ti bylo lépe mrtvé pomalu uznávali svůj omyl, když jsme kolem nich chodili a Ty jsi nesla svou hlavu hrdě, už ne bojácně.
Je to ta nejkrásnější věc, kterou jsem kdy poznal, Ty jsi ta nejkrásnější věc, kterou jsem kdy poznal.

Náš výlet do Thunder Bay na konci léta byl světlý moment, na který stále srdečně myslím. Tři dny strávené cestováním do a z Thunder Bay. Tři dny strávené držením Tebe, když jsme jeli přes jedny z nejkrásnějších míst, které jsem kdy viděl.
Tři dny strávené hraním si spolu na plážích a nekončícím odpočinkem. Tři dny ráje, tři dny nebe.

Zápasil jsem celé tyto léta, abych vyčíslil svou lásku k Tobě. Pamatuji si nekončící počty příspěvků, napsaných na fórech, kde jsem nemohl nalézt slov. Stále zápasím. Jsi mrtvá již šest let a já stále zápasím, abych vyčíslil, jak moc Tě miluji.
Pro tohle nejsou slova. Dokonce i po smrti to zůstává nejsilnějším vztahem, který jsem kdy poznal a nejspíš to tak i zůstane.

Za poslední léta toho o Tvé smrti bylo napsáno dost. Můj žal je stejný, jako vždy. Stále si přeji, aby jsi mohla žít někde spokojeně a já bych byl ten, který za vše zaplatí.
Tak moc lítosti... Tak moc bolesti... Tak moc slz... a já si budu navždy přát a klidně se i vzdám všeho, co mám nyní, všeho, co nyní znám proto, abych tě mohl ještě jednou vidět, abych tě mohl ještě jědnou držet a abych ti ještě jednou mohl řict, že tě miluji.

Miluji tě Sydney a navždy budu. Nikdy nebudu schopen milovat někoho jiného tak moc, jak miluji Tebe a vím, že nikdy nebudu cítit pouto tak silné jako to, co jsme spolu sdíleli. Navždy a vždy, Lásko.

TBS

Dodatek
(TBS reaguje na příspěvky z fóra, především na ten od uživatele "FiFF", jenž mu píše, že "smrt Sydney není Tvou chybou, smrt ji způsobili ti, jenž tě soudili, ne Ty".; pozn. překladatele)

FiFF, jsem zvláštně zaskočen tím, co jsi napsal a mohu připustit, že to, co jsi napsal, je pravda.
Ačkoli ve stejný čas nad věcí přemýšlím stejně, jako ti, jemž se za ta léta nepovedlo sebrat mi mé city.
Sydney by nejspíše nezažila ani ten rok života, pokud by nevstoupila do mého života. Vím, že díky tomuto budu navždy šťastný. Ve stejný čas přemýšlím o tom, že její smrt byla přímým důsledkem toho, že jsem zoo a to mne opravdu zničilo v mnoha směrech a stále jsem se z toho nedostal a ani si nemyslím, že se z toho někdy dostanu.

Starání se o Syd a zamilování se do ní byla ta nejkrásnější věc, kterou jsem kdy zažil a nejspíš to tak bude navždy. Poprvé za můj život, který byl plný nejistot a byl bez cíle, jsem cítil, že dělám něco správné a její vývoj mne v tom utvrzoval.
Nikdy jsem s ní neměl sex. Vztah byl pouze emocionální a tyto emoce byly nejsilnější, jaké jsem kdy poznal.

Během procesu, kdy jsem byl zatknut a následně mi byli zabaveni mí psi, jsem byl v kompletním a totálním zoufalství, ale věděl jsem, že musím dokázat svou nevinu a dostat své psy zpět.
Obvinění nebyly nikde pronesena, jelikož jsem samozřejmě neměl sex s žádným se svých psů v této době a tudíž jsem neporušil zákon.
Když byly obvinění stažena, byl jsem ujištěn, že své psy dostanu zpět.
Pro tuto příležitost jsem nechal pro Syd vyrobit malý kousek šperku, jenž byl určen pro připevnění k jejímu obojku.
Bylo to srdce, vybroušené z adularu, jenž jsem koupil již dříve a požádal jsem, aby byl postříbřen jako přívěšek s jejím jménem do něj vyrytým.
Byl jsem důvěřivý, právníci byli důvěřiví

Ráno, 21., jsem měl telefon od zlatníka, který pracoval na mém přívěšku. Sdělil mi, že přívěšek je hotový.
Byl jsem sám, se svým blízkým přítelem, který mne přijal i když mne všichni ostatní opustili. Počkali jsme na bus, směřující k downtownu. Můj telefon zazvonil znova, nyní neočekávaně. Nepoznával jsem to číslo. Ten telefonní hovor byl oznámení o tom, že se rozhodil Sydney uspat. Za pár dnů jsem dostal oficiální dokumentaci od ospca, kterou jsem musel podepsat.

Po tomto okamžiku se toho hodně přihodilo. Byl jsem několikrát sebrán policií, která mne přesvědčovala, abych nevystupoval proti ospca. Stalo se to až poté, co jsem zjistil, že má původní obvinění z bestiality byla zamítnuta soudem a vyšetřovatelka z ospca chodila po různých regionech prosit policii, aby mne obvinila z něčeho jiného.
Vyzkoušela mne obvinit z týrání zvířat a hromady ostatních věcí, které ji napadly. Když jí bylo jasné, že nemohu být obviněn z ničeho, rozhodla se alespoň zabít Syd.

Donquxoti, Ty říkáš, že doufáš, že jí odpustím to, co mi provedla. Tato žena mi řekla, poté co mi ilegálně sebrala psy, že je už nikdy neuvidím. Navíc dodala, že nedostanu Sydin popel, pokud se jí rozhodnou zničit. Nikdy nebudu schopen odpustit těmto lidem, Donquxoti, a věř mi, že je jen otázkou času, kdy se kruh uzavře a ona pochopí, co zničila.

Zpět k původní pointě toho, proč jsem chtěl napsat tuto odpověď... Vždy jsem za tohle cítil odpovědnost v mnoha ohledech a poškození mé psychiky, které mi to způsobilo, mne předpokládám bude ovlivňovat během mého celého života.
Je to něco, díky čemuž si nemohu představit svůj žívot v míru. Byla zabita za to, kdo já jsem. Oni věděli, že na mne nemohou podat žádné obvinění, to znamenalo, že Sydney mi měla být vrácena. Jediný způsob tedy byl jí zabít. Tohle je realita.

Tohle je realita, které čelíme...

Musím uznat, že uplynulo několik let od chvíle, kdy jsem napsal něco, jako je tohle, o mé vlastní lítosti a pocitech zodpovědnosti. Je to něco, na co jsem přestal vzpomínat před několika lety.
Důvodem není to, že bych tomu snad přestal věřit, ale spíše to, že jsem už byl unaven lidmi, kteří se mne pokoušejí utěšit tím, že se mne snaží přesvědčit, že vše bylo jinak.

S odstupem času se vyrovnávání se s tímto stalo mnohem jednodužší. Není to proto, že by snad bolest ustávala, nýbrž proto, že za čas se člověk naučí zvládat to lépe.
Když na Sydney myslím, myslím především na pozitivní věci a vzpomínám na náš čas, strávený spolu, jako vzdor tomu, jak to skončilo. Tu a tam o ní sním a jsou to ty nejšťastnější sny, jaké mám.
Vlastně sním o ní, jelikož alespoň v mých snech ji mohu vidět, držet ji, cítit jeji srst a prostě být s ní.
Tyto dny se již z těchto snů probouzím usměvavý. Samozřejmě, tyto sny většinou vedou k velmi dobrým dnům.

Tudíž je to vše opravdu velice složité. Vím, že máš pravdu, FiFF, ale to nic nezmění na faktech, obklopujících Sydinu smrt.

Nicméně velmi oceňuji tyto slova od kohokoliv. Pouze si přeji, aby více lidí mohlo Sydney poznat. Světlo její duše bylo dostatečně čisté, aby mohlo vést kohokoliv, kdo se dostal dost blízko, přes nejtemnější cesty.

TBS

Poznámka překladatele
Thunder Bay Syd později na fóru (ZooBB.com) přiznal, že ten, kdo mu tohle všechno způsobil, ten, kdo jej nahlásil jako "zoofila, týrajícího zvířata", byl člen jeho vlastní rodiny.
Tento příběh je velice, opravdu velice smutný. Nicméně je třeba si uvědomit, že to není první podobný příběh a nejspíš, bohužel, ani poslední.
V posledních letech (cca. 2007) se stal podobný příběh v jednom jiném americkém městě. Člen rodiny viděl, jak má jiný člen rodiny sex se svými psy (fenkami).
Nahlásil jej, následně byl "pachatel tohoto činu" shledán vinným (dostal cca. 30 dnů ve věznici) a jeho psi mu byli utraceni - oficiální zpráva udává, že byli utraceni, jelikož "byli naučení sexu, který vyžadovali a tudíž byli nevhodní pro adopci jiným lidem".

Originál: Thunder Bay Syd; ZooBB.com (napsáno: únor 2011)
Do českého jazyka přeložil: w0lf (napsáno: duben 2011)

Tohle je důvod, proč si nikoho nepozvu domů, když mi tady napíše "dej mi psa na sex".
Nikdo z těch fetišistů tady nemá ani ponětí o tom, co to znamená, být zodpovědný za život vlastního zvířecího partnera.

Stejně tak je dobré být opatrný i co se rodiny a dalších blízkých týče, jak je vidět z tohoto smutného případu. Bohužel. (Na druhou stranu je smutné, když člověk nemůže věřit ani svým blízkým.)

Američani jsou v tomto ohledu šílení pokrytci a idioti. Nemá cenu tady zmiňovat jejich zobrazování genitálií, ale hlavně že jim nevadí jejich pohádky pro děti kde se střílí, zabíjí. Pak se nemůžeme divit, že z nich rostou hovada.

Back