Tzn. każdy wpisywałby swoją lokalizację, upodobania, etc? To trochę zabija istotę forum, no i jak znaleźć taką osobę, jeśli nie udziela się na forum, ręcznie przeszukując profile?
Ja bym dał takie usprawnienia.
Dedykowany - przypiety wątek do przywitania, i żeby w pierwszym poście byly wypunktowane przykładowe pytaniami, żeby coś o sobie napisać. Np. Co lubisz w zoo, jakie masz doświadczenie w zoo, jakie zwierzęta posiadasz, czego nie lubisz w zoo. Co jeszcze chcesz doświadczyć w zoo. Płeć, orientacja, co jeszcze chcesz dodać o sobie. Może też podobne pytania o seks....Oczywiście odpowiadnie dobrowolne, ale myślę, że to pomoże niektórym coś więcej o sobie napisać.
I wydzielone wątki na anonse, ale czy aż 16, na każde województwo osobno, czy może wszystko razem, albo podzielić Polskę na 4, góra na 5, centrum i 4 kierunki, to już nie wiem. I czy to mam być przyklejone, czy może być podforum, żeby to łatwo było znaleźć, to nie wiem, jakie są możliwości techniczne.
Za Słownikiem języka polskiego PWN - "ukrócić" piszemy przez "ó", z arogancją lub bez niej.Tak Ukrucić Polską arogancje w komentarzach,
Właśnie o tym mowa! polskie polszczenie się.....Za Słownikiem języka polskiego PWN - "ukrócić" piszemy przez "ó", z arogancją lub bez niej.
No i zaraz Polską mentalością zacznie się jak zawsze na PL forum gówo burza co do zasadności.....Żadnej arogancji nie dostrzegłem, a zwracanie uwagi na poprawność językową to nic złego. W dobie różnych "poprawiaczy błędów" nie wypada pisać niechlujnie.
Jesteś ruskim trollem czy stara Ci nie dała i teraz marudzisz? Stawiam na to pierwsze, bo z językiem polskim radzisz sobie marnie.No i zaraz Polską mentalością zacznie się jak zawsze na PL forum gówo burza co do zasadności.....
Tak się właśnie kończy nieograniczony dostęp do internetu. Jeśli twoim znajomym nie przeszkadzają twoje błędy ortograficzne to spoko ale my nie jesteśmy twoimi znajomymi i nam takie błędy mogą przeszkadzać. Nie po to człowiek się uczy większość swojego życia żeby potem czytać błędy na poziomie 3 klasy podstawówki.No i zaraz Polską mentalością zacznie się jak zawsze na PL forum gówo burza co do zasadności.....
Z czasem źródło się wyczerpie. Nowe strony przestaną powstawać bo nikt nie będzie miał do tego jaj. Skoro przechowywanie takich treści jest niebezpieczne to co dopiero prowadzenie strony w tej tematyce. Brak stron idzie w bardzo równoległej linii z tym jak bardzo chodliwe będą takie materiały. Kto wie czy ktoś za kilka lat nie zapłaci kilkadziesiąt polskich złotych za filmik z neta których było kiedyś od gromaCo do tych udawaczy kobiet to nasze rodzime community radzi sobie całkiem nieźle ale dedykowany temat jak najbardziej na propsie. Było już kilku gagatków, którzy zostali szybko zdemaskowani i wkrótce ograniczyli swoją działalność.
I co do materiałów to tak, sam się dziwię ludziom co zbierają te gigabajty danych na płytach lub dyskach kompów jakby było im to wszystko potrzebne. Bo nie mają bodźców aby pod coś tryskać? Jest tego szmelcu na necie tyle że naprawdę bezsensem jest gromadzić rzeczy przez które potem są kłopoty.
Mimo, że pewnie dostałbym tą "ustawą" rykoszetem, bo ogólnie nie wypowiadam się tutaj zbyt dużo i często, to spermiarzem nie jestem. Jednak popieram koleżankę co do ogólnej zasady. Ktoś może jednak powiedzieć, że jeśli ktoś pisze pierwszą wiadomość na zasadzie "cześć, co tam" albo "mam pieska, wyrucham Cię z nim" to w zasadzie szybki filtr, blokada i koniec tematu. Nikt nie każe odpowiadać na takie zaczepki ...no niby nie każe, ale jak masz za każdym razem przebijać się przez śmieci, to potem wiadomości od bardziej wartościowych osób mogą umykać, lub po prostu zginą w gąszczu internetowych troli. A myślę, że mimo wszystko niektórzy zapewne poznali tutaj ciekawe osoby i te znajomości sobie cenią.Moim zdaniem powinno być nie 10 a 50 postów aby odblokować PM-ki. Jak ludzie nie mają o czym pisać na forum bo nie mają nic do powiedzenia albo nie potrafią w inne języki to po co mają zajmować czas zawracaniem komuś gitary w wiadomościach prywatnych?
Wszelakiego rodzaju ułatwiacze to chory pomysł, i tak smaperzy i spermiarze mają za dobrze że mają tylko 10 postów do nasmarowania.
Widziałem w innym wątku, że trochę community i administracja zaszły Ci za skórę i rozważasz (rozważacie) opuszczenie tego miejsca. Wiem, że jest wiele rzeczy, które nie są tutaj idealne, szczególnie dla użytkowniczek, które (m. in z wyżej wymienionego powodu) nie mają tutaj łatwo ale muszę powiedzieć, że jednak dzięki takim elokwentnym i inteligentnym osobom jak Wy to miejsce żyje...o polskim poletku już nie wspomnę. Liczę, że ten pomysł zostaniem porzucony...dobrze się czyta Wasze posty.O to to! Właśnie o odsiew niechcianych wiadomości chodzi. Ci co mają coś fajnego do przekazania nie będą mieli problemów z napisaniem nawet stu postów na forum.
Osobiście odpowiadam na wszystkie wiadomości jak ktoś napisze ale nie wszystkie kontynuuję, zwłaszcza gdy gdy widzę że komuś chodzi jedynie o wyciąganie ze mnie moich doświadczeń z moim doggo.
Ja chętnie piszę z ludźmi, którzy mają coś fajnego do przekazania i są najzwyczajniej interesujący. A o czym pisać z erotomanem, który w pierwszym zdaniu pyta: czy jesteś właścicielem? Albo: co czułaś mając psa w sobie? No ludzie ?
Są też tacy, którzy nawet wiadomości nie potrafią napisać normalnie i się wysłowić. I co z takimi robić? Niech się najpierw uczą sztuki forumingu a do tego potrzebny jest większy "próg wejścia" w PM-ki.